Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Lcd Tv - Uydu Alıcı - Divx Player ve Ses Sistemi Bağlantıları Hk. Yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Lcd Tv - Uydu Alıcı - Divx Player ve Ses Sistemi Bağlantıları Hk. Yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
okkes46

7 Ekim 2008; 11:14:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

GOLDMASTER SAT 76500 FTA uydu alıcısı
PHILIPS DVD 3040 Divx Player
TOSHIBA 37C3500P Lcd Tv mim var ve ben SONY DT-SF1000 Ev sinema sistemi almayı düşünüyorum. Burada ki cihazları nasıl birbirine bağlamam lazım kutularından özel bir kablo çıkmadı ses sistemini direk Tv yemi bağlamam lazım, uydu alıcı ile Divx player televizyona scart ile bağlı onları değiştirmem lazım mı?

Yardımlarınız için Teşekkürler.

Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
Bilgi için TIKLAYIN

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

the_cantan

7 Ekim 2008; 13:25:59 

uydu alıcı ve dvd çaları ses sistemine bağlayabilirsin. dvd çalar dijital, uydu alıcın normal kırmızı-beyaz caklardan bağlayıver.

KING
okkes46

7 Ekim 2008; 14:08:28 

Ses sistemini uydudan yayın izlerken uyduya dvd izlerken dvd yemi bağlama lazım. Ses sistemini televizyona bağlamanın yöntemi varmı böylelikle ses sistemini söküp tamam gerekmeyecek sanrım fazla bir bilgim yok ama yardımcı olursanız sevirim. O yüzden marka ve modelleri belirttim uygun giriş ve çıkışlar var mı diye. Amaçım aldığım ses sistemini uydu yayınlarında ve dvd ile kullanmak

Teşekkürler.

the_cantan

7 Ekim 2008; 14:11:26 

uydu alıcını ses sitemine takarsan tv in sesini alırsınız. ve aynı anda takılı olan dvd çalarıda kullanabilirsiniz.yani dvd in yazan yere dvd, sat in yazan yere uydu alıcını bağlayıver. ses sisteminin klavuzunu irdeleyin hallolacağını farkedersiniz.

KING
okkes46

7 Ekim 2008; 15:18:10 

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Ses sistemini daha almadım yanlızca dt-st1000 modelini düşünüyorum o yüzden klavuzu okuyamadım. Son olarak genel bir sorun olacak ama dt-st1000 nasıl bir tercih onun yerine daha ucuz örneğin gold masterin s-1300 modeli gibi cözümleri önerir misiniz?

Teşekkürler.

the_cantan

7 Ekim 2008; 15:27:58 

goldmaster 1300 bilmiyorum. link koyabilirseniz iyi olur. pek zamnım yok bakmaya açıkcası sıkılıyom onlardan diğer yandan ilgi alanıma pek girmezlerde. bu ne uyuzlukluk böle kendi adıma.

KING
okkes46

7 Ekim 2008; 15:36:23 

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=217831

the_cantan

7 Ekim 2008; 15:46:11 

sony ht-sf1000 olan modeli mi diyorsunuz?
aceleniz yoksa ben de görüşümü yazmadan önce bu setleri görme inceleme durumunuz varsa -şehir?- inceleyin kurcalayın. başka sistemleri test edin, özellikleri kıyaslayın nasıl fikirler, düşünceler ediyorsunuz. bunu anlamanın sizin için çok iyi ve yararlı olacağına inanıyorum.

KING
okkes46

7 Ekim 2008; 16:00:03 

Aslında çok ta acelem yok sistemi yakından görme ihtimalim de yok o yüzden tecrubelerden yaralanmak istemiştim. Sony dt-sf1000 modeli 950 ytl civarında gold master da 350 civarında elbette sonynin üstünlükleri var özelliklerini kıyaslanırsa fakat 950 ytl li bağlayıp özelliklerini senede veya uzun bir dönem kullanamayacağım bir sisteme para yatırmam doğrumu?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Lcd Tv - Uydu Alıcı - Divx Player ve Ses Sistemi Bağlantıları Hk. Yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Forex FM-8100 FM Transmitter
Oto Teybine MP3 çalar, cep telefonu veya hafıza kartından istediğiniz Müzik parçasını kablosuz aktarın!
Cebit 2008: Mobiliz Standı
Çalışanınızı, çocuğunuzu veya eşinizi takip etmek mi istiyorsunuz? Mobiliz size an an GPS üzerinden takip olanağı sunuyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar