Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
GSM Cell Planlama - Baz İstasyonları ( RBS 2000 ) - GSM'e Giriş - Sistem Mimarisi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> GSM Cell Planlama - Baz İstasyonları ( RBS 2000 ) - GSM'e Giriş - Sistem Mimarisi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sutlac

7 Ekim 2008; 10:52:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar
"GSM Cell Planlama - Baz İstasyonları ( RBS 2000 ) - GSM'e Giriş - Sistem Mimarisi" adlı kitabı bulabilmem için yardım ederseniz sevinirim.
Elektrotekno.com da var.Ama üyeliğim olmadığı için indiremiyorum ve üye alımı şarta bağlı orada.Bildiğiniz bi link varsa çok iyi olur.
Teşşekkürler.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> GSM Cell Planlama - Baz İstasyonları ( RBS 2000 ) - GSM'e Giriş - Sistem Mimarisi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.
Cebit 2008: KT Servis Standı
KT Servis Laptop sahipleri için sundukları pratik ve hızlı çözümler hakkında bizleri bilgilendiriyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.110