Arkadaşlr çok fazla otobüs yolculuğu yaptığım için bu portatif DVD playerlardan almayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Alırken nelere dikkat etmek lazım, marka-model tavsiyeleri
bende aynı dertten yakınmaktayım ben birkaç adet araştırma yaptım seninle de paylaşayım ..Eğer bu konu hakkında daha fazla bilgisi olan varsa inşallah bize yardımcı olur.Hatta kullananlar daha çok yardım eder..Alt yazı olayı nasıldır?USB'den okuma hızı iyi midir?USB olmazsa olmaz bir özellik midir?desteklediği formatlar ne kadar önemlidir?çözünürlükleri nasıldır?ses çıkışı yeterli midir? şimdiden teşekkürler...
Saba DV9805-40 DV9805 Portable DVD Player Detay Bilgisi--------------------------------------------------------------------------------
Fiyat : 197,11 YTL KDV dahil.
MPEG4 / DivX / DVD / DVD+/-R / DVD-RW / MP3 / VCD / SVCD / CD-G / HDCD / CD / CD-R / CD-RW / JPEG oynatabilme USB giriş 7inc TFT LCD Ekran Türkçe altyazı desteği Türkçe Menü Dahili hoparlör Zoom fonksiyonu Dahili ESP (Anti şok Koruma) fonksiyonu Çoklu açı desteği 16:9 ve 4:3 ekran formatı Ekran çözünürlüğü : 480(RGB) x 234 Parlaklık : 350 cd/metrekare Composite video, Audio ve Kulaklık çıkışları Aksesuarlar : Adaptör, Pil (Li-Ion), Uzaktan Kumanda, Araç içi kullanım çantası, Koaksiyel Kablo, Araç şarj kablosu
Toshiba SDP1700 Portable DVD Player
Fiyat : 199,00 YTL KDV dahil
18 cm LCD ekrana sahip, DivX özellikli Toshiba taşınabilir DVD Player...
18 cm LCD Ekran SD/MMC/MS/XD Dolby Digital DTS 3D Virtual Surround AV input-Output Çift Kulaklık Çıkışı
HYUNDAI HD-2721 7 LCD PORTABLE DVD DIVX PLAYER
Fiyat:169,00 YTL KDV dahil
DVD : VAR DESTEKLEDİĞİ FORMATLAR : DVD/DVCD/VCD/CD/CD-R/CD-RW/MP3/MP4 Oynatımı DİĞER TEKNİK ÖZELLİKLER : · 7" Lcd Ekran · PAL/NTSC Çoklu TV sistemi · Çoklu Ses Açı & Alt Yazı Desteği · Zoom & Yavaş Oynatım Fonksiyonu · Programlı Adım ve Tekrar Oynatım · Çoklu Fonksiyona Sahip Uzaktan Kumanda · Yerleşik 2 Hoparlör · Ebeveyn Kilit Fonksiyonu · 2 Kanal Ses Çıkışı · Ekran Üzeri Bilgi (OSD) · JPEG Resim CD Desteği · Ses/Video/kulaklık Çıkışı · DC 9V Girişi ·Taşıma Çantası · Kulaklık · Araç içi Şarj cihazı Toplam Ses Çıkış Gücü : 60W
Hocam senin bu gönderdiklerin baya hesaplı. Ben philipsin sitesinden baktım güzel modeller var ama onların fiatı biraz daha pahalı herhalde. Bana kalırsa ses kalitesi çok aşırı önemli değil nasılsa genellikle kulaklıktan dinlicez. Benim için en önemlisi batarya süresi tabi bir de divx oynatıp altyası okuyabilmesi.
veratuka hocam haklısın. Kimsenin bişey dediği yok. Olmadı beraber araştırıp burda da paylaşıp halletcez bu işi. Bu arada philipsler çok pahalı gibi haberin olsun.
Arkadaşlar birde ORİTE ninportatif oynatıcılarına bakabilirsiniz.Divx için TÜRKÇEaltyazı desteğini deneyipte alın.Oritede bu yok ama sitesinden yeni yazılımı indirip yükledinizmi sorun halloluyor.Ayrıca optik çıkış ,USB veKART okuyucuda mevcut.Pili yaklaşık 1.5 saat gidiyor.Ben çok memnunum,ayrıca ekranıda kendi ekseninde çevirip daha rahat seyredebiliyorsunuz......