Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Portatif DVD Player Tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Portatif DVD Player Tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
saitemre

7 Ekim 2008; 10:39:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlr çok fazla otobüs yolculuğu yaptığım için bu portatif DVD playerlardan almayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Alırken nelere dikkat etmek lazım, marka-model tavsiyeleri

Bir gün mutlaka HONDA HB...
VERATUKA

7 Ekim 2008; 11:24:54 

bende aynı dertten yakınmaktayım ben birkaç adet araştırma yaptım seninle de paylaşayım ..Eğer bu konu hakkında daha fazla bilgisi olan varsa inşallah bize yardımcı olur.Hatta kullananlar daha çok yardım eder..Alt yazı olayı nasıldır?USB'den okuma hızı iyi midir?USB olmazsa olmaz bir özellik midir?desteklediği formatlar ne kadar önemlidir?çözünürlükleri nasıldır?ses çıkışı yeterli midir?
şimdiden teşekkürler...

Saba DV9805-40 DV9805 Portable DVD Player Detay Bilgisi--------------------------------------------------------------------------------

Fiyat : 197,11 YTL KDV dahil.

MPEG4 / DivX / DVD / DVD+/-R / DVD-RW / MP3 / VCD / SVCD / CD-G / HDCD / CD / CD-R / CD-RW / JPEG oynatabilme
USB giriş
7inc TFT LCD Ekran
Türkçe altyazı desteği
Türkçe Menü
Dahili hoparlör
Zoom fonksiyonu
Dahili ESP (Anti şok Koruma) fonksiyonu
Çoklu açı desteği
16:9 ve 4:3 ekran formatı
Ekran çözünürlüğü : 480(RGB) x 234
Parlaklık : 350 cd/metrekare
Composite video, Audio ve Kulaklık çıkışları
Aksesuarlar : Adaptör, Pil (Li-Ion), Uzaktan Kumanda, Araç içi kullanım çantası, Koaksiyel Kablo, Araç şarj kablosu

Toshiba SDP1700 Portable DVD Player

Fiyat : 199,00 YTL KDV dahil

18 cm LCD ekrana sahip, DivX özellikli Toshiba taşınabilir DVD Player...

18 cm LCD Ekran
SD/MMC/MS/XD
Dolby Digital DTS
3D Virtual Surround
AV input-Output
Çift Kulaklık Çıkışı

HYUNDAI HD-2721 7 LCD PORTABLE DVD DIVX PLAYER

Fiyat:169,00 YTL KDV dahil

DVD : VAR
DESTEKLEDİĞİ FORMATLAR : DVD/DVCD/VCD/CD/CD-R/CD-RW/MP3/MP4 Oynatımı
DİĞER TEKNİK ÖZELLİKLER : · 7" Lcd Ekran · PAL/NTSC Çoklu TV sistemi · Çoklu Ses Açı & Alt Yazı Desteği · Zoom & Yavaş Oynatım Fonksiyonu · Programlı Adım ve Tekrar Oynatım · Çoklu Fonksiyona Sahip Uzaktan Kumanda · Yerleşik 2 Hoparlör · Ebeveyn Kilit Fonksiyonu · 2 Kanal Ses Çıkışı · Ekran Üzeri Bilgi (OSD) · JPEG Resim CD Desteği · Ses/Video/kulaklık Çıkışı · DC 9V Girişi ·Taşıma Çantası · Kulaklık · Araç içi Şarj cihazı
Toplam Ses Çıkış Gücü : 60W

saitemre

7 Ekim 2008; 13:59:49 

Hocam senin bu gönderdiklerin baya hesaplı. Ben philipsin sitesinden baktım güzel modeller var ama onların fiatı biraz daha pahalı herhalde.
Bana kalırsa ses kalitesi çok aşırı önemli değil nasılsa genellikle kulaklıktan dinlicez. Benim için en önemlisi batarya süresi tabi bir de divx oynatıp altyası okuyabilmesi.

VERATUKA

8 Ekim 2008; 13:28:34 

hocam sadece biz ilgileniyoruz herhalde...
Baksana kimse sallamıyor bizi :)))

saitemre

8 Ekim 2008; 15:37:31 

veratuka hocam haklısın. Kimsenin bişey dediği yok. Olmadı beraber araştırıp burda da paylaşıp halletcez bu işi. Bu arada philipsler çok pahalı gibi haberin olsun.

VERATUKA

9 Ekim 2008; 12:04:45 

Şimdi gazete ilanını gördüm.MediaMarket'in SABA 159 YTL bilgin olsun USB olması büyük bir şans o yüzden ben onu alacağım büyük ihtimalle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VERATUKA -- 9 Ekim 2008; 12:01:34 >

sonerozen2000

9 Ekim 2008; 14:58:40 

Arkadaşlar birde ORİTE ninportatif oynatıcılarına bakabilirsiniz.Divx için TÜRKÇEaltyazı desteğini deneyipte alın.Oritede bu yok ama sitesinden yeni yazılımı indirip yükledinizmi sorun halloluyor.Ayrıca optik çıkış ,USB veKART okuyucuda mevcut.Pili yaklaşık 1.5 saat gidiyor.Ben çok memnunum,ayrıca ekranıda kendi ekseninde çevirip daha rahat seyredebiliyorsunuz......

saitemre

10 Ekim 2008; 10:41:14 

Şarjı ne kadar gidiyor bilgin var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: VERATUKA

Şimdi gazete ilanını gördüm.MediaMarket'in SABA 159 YTL bilgin olsun USB olması büyük bir şans o yüzden ben onu alacağım büyük ihtimalle...

unpop

10 Ekim 2008; 11:20:15 

İşyerinden bir arkadaşa gittigiyordan 109 ytl ye Sabre portatif dvd player aldık divx de okuyor, oldukça memnunlar. www.sabrece.com

VERATUKA

11 Ekim 2008; 8:28:35 

quote:

Orjinalden alıntı: saitemre

Şarjı ne kadar gidiyor bilgin var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: VERATUKA

herhangi bir açıklama yoktu.internette de bir açıklama yok bilmiyorum yani :(

chamhour

15 Ekim 2008; 0:40:44 

Philips DCP850/12 hakkında bilgisi olan var mı? Mesela Türkçe altyazı desteği var mı? Pilinin kaç saat gittiğini de hiçbiryerde bulamadım.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Portatif DVD Player Tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler