Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
digitürk 3 aylık ekospor paket(lig tv+standart paket)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Diğer ikinci el ürünler >> digitürk 3 aylık ekospor paket(lig tv+standart paket) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
B@R!$

İkinci el mesajı:69
Katılım zamanı: 16 Ağustos 2006;
Durum: Forumda değil

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

29 Ekim 2008; 10:41:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evinde hali hazırda digitürkü olanlar için çok makul bir seçenek sadece 1 adet 3 aylık ekospor şifresi. aylık 68,80 lik indirim sağlar yani toplamda 206 liralık faturanız ödenir. fiyat 100 liradır.

ekospor paket detayı: http://www.digiturk.com.tr/package/?packageID=10

daha önce birçok satış yaptım digitürk ile ilgili herhangi soru/sorununuzda pm atabilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
  • satılık panasonic nokta vuruşlu yazıcı
  • satılık takaslık 15'' crt monitör.
  • Nokia 2600 siyah şok fiyat - takaslık
  • Notebook ram 2*512mb 533mhz NANYA 20 lira şok fiyat

• _____________________________

Dükkanıma beklerim
    gokhansar

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:13
    Katılım zamanı: 26 Ekim 2004;

10 Ekim 2008; 22:03:48 

bu fiyata şifrenin elinde kalacağının farkındasındır umarım ? senelik olanlar 200-250 ytl ye satıldı bu forumda

ozgur_erdogan

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:1279
    Katılım zamanı: 6 Ocak 2006;
    Durum: Forumda

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

10 Ekim 2008; 22:29:05 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

bu fiyata şifrenin elinde kalacağının farkındasındır umarım ? senelik olanlar 200-250 ytl ye satıldı bu forumda

aynen katılıyorum sana arkadaşım

UĞRUNDA ÖLMEKSE EĞER SENİ YAŞATMAK,
    BİN DEFA ÖLÜRÜMDE ADINA LEKE SÜRDÜRMEM.
    GURURDUR,NAMUSTUR BAYRAK VE SANCAK,
    AKSADA KANIM KORKMA;HAİNİ GÜLDÜRMEM!

[img]http://server102.kucukresim.com/uploads/tyeni-bannerb1c16.gif[/img]

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 5 ürün
    barusso
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

10 Ekim 2008; 22:34:26 

Evet daha önce forumda 3 aylık şifreler 50-70 YTl arası fiyatlarla satıldı,ancak satışta artık pek fazla şifre kalmadığı için arkadaşın istediği fiyatı saygıyla karşılamak lazım.Ayrıca bendede vardı bu şifrelerden ve digitürkü arayınca aylık ekospor paketi olarak kullanma zorunluluğu getirmiyorlar.İstediğiniz herhangi bir paketi alıp bu şifreyle 68,80 YTL indirim sağlıyabiliyorsunuz.Mesela benim bir arkadaşım 24 ay taahhütlü kurulum ücreti alınmayan aylık 9,90 lık pakete üye oldu,sadece baştan 30 YTL aktivasyon ücreti verdi.3 aylık ekospor paket şifresi karşılığı 68,80 x 3 = 206,40 indirim aldı.Aldığı taahhütlü paket 9,90 x 24 = 237,60 dı 237,60 dan 206,40 indirimi düşüp 31,20 ytl karşılığı fatura çıkarttılar.Şimdi 24 ay boyunca üye olduğu paketi seyredecek + uydu alıcı kendisinin olacak.

Bu arada satan arkadaşı ne tanırım nede alışverişim oldu sadece bilgi vermek amacıyla yazdım bunları.Hayırlı satışlar....
    osmanemmi

İkinci el mesajı:105
    Katılım zamanı: 5 Eylül 2003;

20 Ekim 2008; 9:04:33 

10 larca şifre satmış birisi olarak vet fiyay yüksek gibi gözüküyor ama şifrenin 1 aylık bedeli 68,80 ytl 3 a * 68,80 =206,40 ytl hali hazırda digitürk üyesi bir arkadaşımız alsa bu şifreleri 3 ay 206,40 ytl ödeyeceği faturayı 100 ytlye kapatmış olacak açık söyleyeyim yeni üye olacaklara ben tavsiye etmem 3-6-9 aylık şifreleri 12 alırsa o zaman iyi olur.
    turkcu

İkinci el mesajı:178
    Katılım zamanı: 14 Ekim 2007;

25 Ekim 2008; 7:32:23 

quote:

Orjinalden alıntı: osmanemmi

10 larca şifre satmış birisi olarak vet fiyay yüksek gibi gözüküyor ama şifrenin 1 aylık bedeli 68,80 ytl 3 a * 68,80 =206,40 ytl hali hazırda digitürk üyesi bir arkadaşımız alsa bu şifreleri 3 ay 206,40 ytl ödeyeceği faturayı 100 ytlye kapatmış olacak açık söyleyeyim yeni üye olacaklara ben tavsiye etmem 3-6-9 aylık şifreleri 12 alırsa o zaman iyi olur.

yani gel benden al diyorsun yeni üye olacaklara ?

osmanemmi

İkinci el mesajı:105
    Katılım zamanı: 5 Eylül 2003;

27 Ekim 2008; 13:16:11 

benden alın demiyorum yeni üye olacakların 12 aylık almalarını tavsi ediyorum.
    safak1761

İkinci el mesajı:9
    Katılım zamanı: 28 Ekim 2008;

29 Ekim 2008; 12:04:33 

ekospor paketi şu anda 39,90 da fiyatı arkadaşlar 3 aylığı 120 ytl yapıyor ama siz bunu3parçada ödüyorsunuz arkadas bide peşin 100 lira arkadas sen o şifreyi 100 satamassın ancak 40 a gider belki 50 gülesim geldi:D

denizbülent

İkinci el mesajı:295
    Katılım zamanı: 19 Ocak 2007;

30 Ekim 2008; 8:47:55 

pm.

B@R!$

İkinci el mesajı:69
    Katılım zamanı: 16 Ağustos 2006;

30 Ekim 2008; 10:12:34 

quote:

Orjinalden alıntı: safak1761

ekospor paketi şu anda 39,90 da fiyatı arkadaşlar 3 aylığı 120 ytl yapıyor ama siz bunu3parçada ödüyorsunuz arkadas bide peşin 100 lira arkadas sen o şifreyi 100 satamassın ancak 40 a gider belki 50 gülesim geldi:D

http://www.digiturk.com.tr/package/?packageID=10 çok bilip konuşmadan alın bakın ne kadarmış ekospor paketi! bu fiyatın altında da vardır doğrudur ama promosyondur yani vestelden tv alana ekospor 39,90 gibi...(örnek olarak) evinde normal digitürkü olan adam 3 ayda 206 liralık fatura öder. ben net 3 aylık faturayı ödeyecek şifreye 100 istiyorum bir dövmediğiniz kaldı. bide gülesim geldi diyor ya

denizbülent pm cevaplandı

Dükkanıma beklerim
    Sayfa:   [1]
    Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Diğer ikinci el ürünler >> digitürk 3 aylık ekospor paket(lig tv+standart paket) Sayfa: [1]
    Buraya git: