Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
EKSİKSİZ KUTULU N95 8GB

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Cep telefonu ve aksesuarları >> Nokia >> EKSİKSİZ KUTULU N95 8GB Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
turk_mixed

İkinci el mesajı:538
Katılım zamanı: 23 Ekim 2007;
Durum: Forumda

7 Ekim 2008; 10:36:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar telefon 2. el de alınabilecek en temiz telefondur üzerinde ne bir darbe ne kırığı ne çıkığı yoktur neredeyse sıfır kadar temiz durumdadır. ( oldukce titiz kullandım ) Telefon U.S.A. den getirildi kasasında en ufak oynama yok ( tr de satılanların kasalarında ki problemi bilmeyen yoktur ) orginal finland malıdır şahsi pasaporta kayıdı yaptırılmıştır ki bu konuda garanti veririm en ufak problemde paranızı iade eder telefonu da geri almam Kutu içeriğinden hiçbir eksiği yoktur ki şarj aleti dışında diğer aparatları kullanılmadı yurt dışından aldığım faturası da içerisinde mevcut. Sanırım telefonun özelliklerinden de bahsetmeme de hiç gerek yok

gelelim ödeme şekline benim aklımdan geçen istanbul içi elden teslim en güzeli olur diye düşünüyorum görerek bakarak alınması iki taraf içinde en hayırlısı olur. Ama ist. dışı isteyenlerde önce para sonra kargo şeklinde gönderebilirim bu konuda ki güvenirliliğimi de referanslarımda ki kişilere sorabilirsiniz.

Üzerin de son versiyon v30 kurulu
Navigasyon programının son versiyonu full şekilde kurulu
gerekli bütün programlar ve n-gage oyunlarını oynayabileceğiniz şekilde gönderilecektir.

FİYAT : 700 YTL

Fiyat hakkında da kimse yorum yapmasın lütfen isteyen istediği yerden alabilir ben telefonumun bu fiyatı ettiğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk_mixed -- 7 Ekim 2008; 10:34:45 >

----ULtrAsLaN----

Referans : hysteria35 - ByTKN - Authority- orhangazi16 - Lacrymatoire - draeger02 - trusen - techsen - photographer1987 - erdemego

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Cep telefonu ve aksesuarları >> Nokia >> EKSİKSİZ KUTULU N95 8GB Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir