Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^CEBIT 2008^^ Cebit Ana Konu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^CEBIT 2008^^ Cebit Ana Konu Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Ekim 2008; 9:54:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bi hannover'dakine bakın bi burdakine. Üzülüyorum.

Silence! I Kill You!
serif61

17 Ekim 2008; 21:30:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

her sene cebit e gıder parasını öder aslanlar gıbı gezer helal olsun der gerı donerdık bu sene fuar berbattı ve ınanın yapılabılıcek en kötü fuarı
yapmışlar bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum verıdıgimiz 20 ytl paraya yazık türk insanı bu kadar basit şekilde kandırılamaz fuarda hiç bir yenilik göremedik ne yazıkkı 3 sene öce 3 g yi tanıtan fırmalar aynı şeyı yıne tanıtıyordu bilişim fuaarı ama bilişim e dair hiç birşey goremedık saolsunlar sadece telpa firmasını takdir ettim stand larında omnia modelini kontrol etme sansını buldum yetkili arkadasla gorsutum ve telpa dan musterının beklentılerını sorduklarında cıhazların gecıkme olayından kullanıcının son derece rahatsız oldugunu ılettım
kısacası fuar berbattı ve bır daha asla gıtmeyı dusunmuyorum eger bu sekılde devam ederse kımseye de gelecek seneye gitmelerını tavsıye etmem
2 firmanın (turkcell turk telekom) sovunu ızlemek teknoljı degılde kandırmaca seyretmek ısteyen gıtsın saygılarımla

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^CEBIT 2008^^ Cebit Ana Konu Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler
Leadtek 9500GT
Nvidia'nın yeni giriş seviyesi kartı olan 9500GTmodelini, Leadtek'in 9500GT(DDR3) kartı ile inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar