Çizgi TAGEM e-Kampüs Teknisyen Eğitim Programı Başlıyor!
e-Kampüs Teknisyen, Okul Bilişim çatısı altında düzenlenen ve Çizgi-Tagem tarafından hazırlanan e-öğrenme metodu ile verilen bilgisayar teknisyenlik eğitimleridir. e-Kampüs Bilgisayar Teknisyenliği Eğitimi Lise mezunu veya Lise seviyesinde öğrenim gören gençlere yöneliktir. e-Kampüs Teknisyen eğitimi, ders notlarının okunmasını, on-line web seminer derslerini, ev ödevlerinin yapılması ve e-posta ile gönderilmesini, dönem ödevlerini, video eğitimlerini, sanal simülasyon çalışmalarını ve fiziksel ders ve deneyleri içerir.
Yaklaşık 3 ay sürecek olacak e-Kampüs Teknisyen e-Öğrenim paketi detayları aşağıdadır. Başarılı görülen öğrencilerin CompTIA A+ Teknisyenlik sertifikası için de sınavlara girmesi teşvik edilecektir.
Bu eğitim programına hemen kayıt yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz...
============================================================================================ Çizgi-Tagem e-kampüs eğitim notları yayınlandı! http://portal.cizgi.com.tr/library/topic.aspx?id=1224 ============================================================================================
Bilişim Teknolojileri Temel Eğitimi
Bilişim Teknolojileri Temel Eğitimi kapsamında Bilişim Teknolojileri alanı ve altında yer alan mesleklerde uluslararası ve ulusal düzeyde standartlara uygun, her yaşta ve düzeyde bireye eğitim olanağı sağlayan eğitim programları hazırlamak hedeflenmiştir. Bu eğitim sonunda gerekli olan mesleki yeterlilikleri kazandıran nitelikli meslek elemanlarını yetiştirmek amaçlanmaktadır. "Course Outline" dosyası bu eğitim programının tümüne ait özettir.
"A+ Teknisyenlik Eğitimi" teorik ve uygulamalı eğitim kapsamında aday teknisyenlere işletim sistemi,temel giriş-çıkış birimleri,anakart,ekran kartı,depolama, işlemci, güç kaynakları, temel bileşenleri,çevre birimleri, monitörler, yazıcılar, diz üstü bilgisayarlar, güvenlik, ağ yapısı ve bilgisayarın temel çalışma prensipleri eğitimidir.
Aşağıdaki dosyalarda bu eğitime ait "Bilişim Teknolojileri Teknisyenlik Eğitimi Müfredatı" ve ders notları bulunmaktadır.
Bilişim Teknolojileri İleri Teknisyenlik Eğitimi
"İleri Teknisyenlik Eğitimi" programı Bilişim Teknolojileri Temel Eğitimini almış teknisyenler için elektroniğe giriş,temel elektronik bileşenler ve ölçüm cihazları ve temel tamir yöntemelerini içerir.
"Teknik Servis Araç-Gereçleri" dosyası klasik bir teknik servis atölyesinde bulundurulması gereken araç ve gereçlerin listesidir.
"Teknisyenlik Eğitimi Temel Elektronik" ve "Teknisyenlik Eğitimi Tamir Aşamaları" dosyaları da ileri teknisyenlik eğitim programında temel konulardır.
"Teknisyenlik Eğitimi Lehimleme Teknikleri" ileri teknisyenler ve genel amaçlı tüm elektronik teknisyenleri için SMT bileşenler, lehimleme ve ileri lehimleme teknikleri konusunda ders notlarıdır.
============================================================================================ Çizgi-Tagem e-kampüs eğitim notları yayınlandı! http://portal.cizgi.com.tr/library/topic.aspx?id=1224 ============================================================================================