Şimdi Ara

SmoothCreations'ın yeni netbookları tasarımlarıyla dikkat çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Intel'in Atom platformunu temel alan ve netbook olarak tanımlanan maliyet odaklı ultra-taşınabilir dizüstü bilgisayarların tasarım anlamında birbirlerine benzediğini düşünenler için Smoothcreations firmasının yeni modelleri dikkat çekeci gelebilir.


    Yüksek performanslı oyuncu bilgisayarları hazırlayan ve son dönemde özellikle Diamond'ın Radeon HD 4800 serisi su soğutmalı ekran kartlarına sistemlerinde yer vermesi ile gündeme gelen firmanın yeni netbookları özellikle dış tasarımlarıyla dikkat çekiyorlar.


    1.6GHz'de çalışan tek çekirdekli Atom işlemcisinin güç verdiği yen netbooklar 1GB'lık sistem belleğine, 120GB'lık sabit diske ve Windows XP/Vista (tercihe göre) işletim sistemine sahip.


    Haber içerisindeki görsellerden de anlaşılacağı üzere Smoothcreations firmasının yeni netbookları desenli dış tasarımlarıyla kamuya açık herhangi bir yerde dikkat çekme ve fark edilme garantisi de veriyor. Teknik özellik noktasında olmasa bile tasarımıyla Eee PC, Wind ve Aspire One gibi modellerden ayrılan yeni netbooklar 600$ seviyesinden kullanıma sunulacak.









  • bana kalırsa fiyatı pek iyi digil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.