Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
google chrome siteme kötü amaçlı yazılım uyarısı veriyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> google chrome siteme kötü amaçlı yazılım uyarısı veriyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
oxygen_13

7 Ekim 2008; 3:49:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba. 3 hafta önce wordpress ile kendime bir host üzerinde blog açtım. bu konular hakkında pek bilgim olduğunu söyleyemem.

problemime gelince, siteme google chrome dan girince "******.net adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran bestsexymall.com sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir." uyarısı alıyorum.

anasayfanın kayanağına baktığımda bestsexymall ile ilgili herhangi bir şey bulamadım. sitemi nasıl kurtarabilrim. lütfen yardım edin.

nihat35nihat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ekim 2008; 4:26:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Google Chrome Güvenlik Açığı http://forum.donanimhaber.com/m_26175256/tm.htm

Google'ın Yeni Tarayıcısı Chrome Beta olarak çıktı [Ana Konu] http://resim.donanimhaber.com/m_26152929/tm.htm

Konularını incele..

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> google chrome siteme kötü amaçlı yazılım uyarısı veriyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Aerocool Hi tech 7 kasa
Aerocool'un kullanışlı ve ergonomik kasası
MSI Wind Netbook (U100)
MSI Wind; Intel ATOMdan güç alan cep herkülü!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar