Hp photosmart d5160 markalı yazıcımda daha öncede yaptığım kartuş dolumunda böyle bir sorun yaşamamıştım ama en son dolumumda dolum yaptığım renkli ve siyah beyaz kartuşumu yazıcı boş görüyor ( kartuş doldurduğum firma büyük güvenilir bir yer ve onlar kartuş deneme çıktısını rahatlıkla almışlar denemesini gördüm) kartuşçu da kartuş ta bir sorun yok gözüküyor ama benim yazıcımda kartuşlar boş gözüküyor Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ALLAH razı oolsun
Bu kartuşlar doldurulurken içinde algılayıcı çubuk değiştirilince, bu kartuşun seviye göstergesi çalışır. İşte bazı dolum yapanlar genellikle bu çubuğu önemsemez ve değiştirmezler, kartuş doludur ama devamlı boş gösterir. Bu bir sorun teşkil etmez ama mürekkep seviyenizi kontrol etme şansınız olmaz. Devamlı uyarı alıp, tedirgin oluyorsanız o uyarıyı kapatabilirsiniz.
aslında tam olarak yazıcıda ne işlem yapmam lazım çıktı alabilmem için tekrar o tarz cevaplar verirseniz çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler biliyorum çok şey istiyorum ama kusuruma bakmayın idare edin ;)