Giriş
7 Ekim 2008; 1:36:27
Arkadaşlar İphone Versiyonum 2.0.2 İphone Üzerinden Program İndirmeye Çalışırken BU Hatayı Veriyor İphone Os 2.1 Gibi Birşey Çözümü Nedir Acaba ?
_____________________________IMZAM KURAL DIŞIMI ? | İmza Benim Değilmi İstediğim Gibi Atarım. İster Soldan Sağa İster Sağdan Sola...
7 Ekim 2008; 1:52:22
Çıldırıcam Ya Os 2.1 Nedir Bunun Yüzünden Hiçbirşey İndremiyorum OF
_____________________________IMZAM KURAL DIŞIMI ? | İmza Benim Değilmi İstediğim Gibi Atarım. İster Soldan Sağa İster Sağdan Sola...
7 Ekim 2008; 2:17:37
2.1 versiyonu yuklemenı istiyor.Bazı programlar 2.1 firmware ile çalışıyor.Versiyonunu yukselt sorun cözülür.
7 Ekim 2008; 2:22:50
Ben Diyorum 2.0.2 Sen Diyorsun Versiyon Yükselt En Yükseği Bu Zaten ?
7 Ekim 2008; 2:39:38
quote: Orjinalden alıntı: kale2 Ben Diyorum 2.0.2 Sen Diyorsun Versiyon Yükselt En Yükseği Bu Zaten ? Hayır en yüksek version 2.1
_____________________________When I was a kid, I used to wish some stranger would come and tell me my family wasn't really my family. They weren't bad people, they were just ... insignificant. And I wanted to be different. Special. I wanted to change. A new name, a new life...
7 Ekim 2008; 9:32:47
iphonenunuzu itunes'a bağladığınızda en yüksek versiyonun 2.1 olduğunu göreceksiniz. ona göre yükseltme yapmanız çalışmayan programları çalıştırmanızı sağlayacaktır. Kolay gelsin
7 Ekim 2008; 11:09:36
Ben Su WinPwn İle Yükselttim Orda Böyle Birşey Yok WinPnw Gibi Kolay Bir Program Varmı Bunu Yaptırabileceğim ?
7 Ekim 2008; 12:04:07
quickpwn ile yapabilirsin. orjinal 2.1 firmware dosyasını yükledikten sonra qucikpwn ile kırma işlemini yapabilirsin. kolay gelsin
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil