arkadaşlar zorda olsa kurmayı başardım kablosuz interneti şimdi şifre koymak istiorum ama beceremiorum...yani bunun bi çaresi yok mu...araştırdım forumlarda...herkes bişiler demiş bildiklerini sölemiş ama kimse yol göstermemiş.wierless konusunda hiç bi bilgim yok ve kota boştan yere gidicek ve daha kötü şelerde olabilir...bana yardımcı olursanız çok sevinirim...modem bu http://www.geek.com.tr/tr/products.geek?id=11&page=1
yok sorunu çözemedik...çünkü servis sağlayıcısına yazmam gereken ip nosunu internet sayfası açmıo...ya bu şifre koymanın başka yolu yok mu___?
İP nosu yazmana gerek yok. WPA-PSK seç veya WPA-TPIK ip yazılan bölüm gelmeden şifre verirsin. Bu olmazsa WEP şifreleme seç şifre 1 kısmına eğer wep modunda 64bit seçili ise 10 haneli 128bit seçili ise 26 haneli olan işifremizi giriyoruz, diğer yerlere dokunmadan ayarları kaydet diyoruz. Bu WEP şifrelemede kullanacağınız şifrede 1234567890abcdef (16 Hex.) karakterleri kullanacaksınız. (örnek : 1907fb1907)