Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
W950i ye alternatif Ariyorum..!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> W950i ye alternatif Ariyorum..! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
quentin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ekim 2008; 1:15:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadslar suan w950i kullaniyorum ama bu degistirme zamaninin geldigini dusunuyorum. Sizlerden onerilerinizi bekliyorum.Benim aklimdakiler
1-iphone 3g
2-omnia i900
3-htc touch
aslinda bunlarin fiyatlari biraz yuksek ama bunlardan biri olabilir yada baska bir alternatif oneriniz olursa memnun olurum tskler simdiden...

Dell XPS M1330 (PRODUCT) RED
Creative I-trigue 3400
Sony Ericsson W950i
sugarboy

7 Ekim 2008; 11:03:34 

samsung omnia iyi seçim tabi bütçen iyi ise...

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo

тяαвzσηѕρσя
sugarboy

7 Ekim 2008; 19:07:52 

p1i de düşünebilirsin benzer özelliklere sahip alışmakta zorlanmazsın ya da samsung i450 daha ucuz...

тяαвzσηѕρσя
Figure

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 19:22:19 

Listede olmayan HTC Touch Diamond derim

quentin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Ekim 2008; 19:34:27 

aslinda listedekiler guzel telefonlar ama fiyatlari biraz yuksek butcemi zorlayabilirsem omnia olmazsa da sanirim p1 iyi bi tercih olabilir ne dersiniz arkadslar..

Creative I-trigue 3400
Sony Ericsson W950i
sugarboy

7 Ekim 2008; 19:39:12 

bence güzel olur temiz ikinci ellerine bak 400e bulabilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: quentin

aslinda listedekiler guzel telefonlar ama fiyatlari biraz yuksek butcemi zorlayabilirsem omnia olmazsa da sanirim p1 iyi bi tercih olabilir ne dersiniz arkadslar..

тяαвzσηѕρσя
quentin

7 Ekim 2008; 19:59:09 

sifir alma taraftariyim ama temiz olduktan sonra ikinciellerine de bakilabilir haklisin tskler saol

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

bence güzel olur temiz ikinci ellerine bak 400e bulabilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: quentin

Creative I-trigue 3400
Sony Ericsson W950i
tolgaabi

7 Ekim 2008; 22:25:39 

Merhaba quentin,

2-3 ay önce w950i yi alıp almama konusunda bana fikir vermistin. Hatırlamadın belkide bende gelen kutusunu karıstırırken gördüm :) Bende sana fikir vereyim dedim.

W950 nin multimedia bir telefon olarak özellikle yazılımının sundugu güzel seçenekleri gecebilecek bir tel varmı bilemiyorum şu anda?
Belki bazı arkadaslar iphone diyebilir ama kullanmadıgım ıcın bır yorum yapamam.
1. Omnia nın sorunları oldugunu ve pilinin cok ısındıgını vs okudum.
2. İphone güzel gibi görünüyor ama eksikleri olan bi tel icin 1300 ytl gıbı rakamlar bence cok ucuk.
3. HTC touch hakkında da güzel seyler duydum ama yinede dedigim gibi pahalı urun bunlar.

Aslında sunu sormak istiyorum ne amacla kullanıcaksın telı tam olarak ? Yani kamera önemli mi ? wi-fi vs ? Bunun hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum

yaptığım alışverişler için profile bakınız
quentin

7 Ekim 2008; 23:16:35 

mrb tolgaabi,
vala ne diyim formun ve yardimlasmanin guzelligi desek yeterli olur heralde,
aslinda w950i ile bi problemim yok cok memnunun hic bi sikinti yasamadim bugune kadar, ama yenileme ihtiyaci hissettim nedense sanirim yeni teknolijiyi falan takip etmek buna sebep olsa gerek aslinda oncelikli istedigim wi-fi`nin olmasi onu da nekadar kullaniriz o da ayri bi konu ama benim icin sik bi telefon olmasi onemli hafif, kucuk olmasi avantajli olur tabi onun disinda kamera olabilir tabi ama cok da onemli bisey degil gerci artik olmayan telefon yok heralde bizim w950i disinda
htc guzel modelleri var ama malesef fiyatlari biraz pahali belki biraz daha duserse onlari da dusunebilirim su aralar kararsizim acikcasi o yuzden yardimci olmanizi istemistim
tekrardan tskler ilginiz ve yardimlariniz icin

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaabi

Merhaba quentin,

2-3 ay önce w950i yi alıp almama konusunda bana fikir vermistin. Hatırlamadın belkide bende gelen kutusunu karıstırırken gördüm :) Bende sana fikir vereyim dedim.

W950 nin multimedia bir telefon olarak özellikle yazılımının sundugu güzel seçenekleri gecebilecek bir tel varmı bilemiyorum şu anda?
Belki bazı arkadaslar iphone diyebilir ama kullanmadıgım ıcın bır yorum yapamam.
1. Omnia nın sorunları oldugunu ve pilinin cok ısındıgını vs okudum.
2. İphone güzel gibi görünüyor ama eksikleri olan bi tel icin 1300 ytl gıbı rakamlar bence cok ucuk.
3. HTC touch hakkında da güzel seyler duydum ama yinede dedigim gibi pahalı urun bunlar.

Aslında sunu sormak istiyorum ne amacla kullanıcaksın telı tam olarak ? Yani kamera önemli mi ? wi-fi vs ? Bunun hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum

Creative I-trigue 3400
Sony Ericsson W950i
sugarboy

8 Ekim 2008; 9:26:54 

w950i nizin durumu nedir belki ben satın alabilirim

тяαвzσηѕρσя
quentin

8 Ekim 2008; 18:22:32 

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

w950i nizin durumu nedir belki ben satın alabilirim

hocam telin durumu iyi de yalniz onun musterisi hazir yabanciya gitmiycek kuzenim alcak ins.
kusura bakma

Creative I-trigue 3400
Sony Ericsson W950i
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> W950i ye alternatif Ariyorum..! Sayfa: [1]
Buraya git: