Arkadslar suan w950i kullaniyorum ama bu degistirme zamaninin geldigini dusunuyorum. Sizlerden onerilerinizi bekliyorum.Benim aklimdakiler 1-iphone 3g 2-omnia i900 3-htc touch aslinda bunlarin fiyatlari biraz yuksek ama bunlardan biri olabilir yada baska bir alternatif oneriniz olursa memnun olurum tskler simdiden...
aslinda listedekiler guzel telefonlar ama fiyatlari biraz yuksek butcemi zorlayabilirsem omnia olmazsa da sanirim p1 iyi bi tercih olabilir ne dersiniz arkadslar..
bence güzel olur temiz ikinci ellerine bak 400e bulabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: quentin
aslinda listedekiler guzel telefonlar ama fiyatlari biraz yuksek butcemi zorlayabilirsem omnia olmazsa da sanirim p1 iyi bi tercih olabilir ne dersiniz arkadslar..
sifir alma taraftariyim ama temiz olduktan sonra ikinciellerine de bakilabilir haklisin tskler saol
quote:
Orjinalden alıntı: sugarboy
bence güzel olur temiz ikinci ellerine bak 400e bulabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: quentin
2-3 ay önce w950i yi alıp almama konusunda bana fikir vermistin. Hatırlamadın belkide bende gelen kutusunu karıstırırken gördüm :) Bende sana fikir vereyim dedim.
W950 nin multimedia bir telefon olarak özellikle yazılımının sundugu güzel seçenekleri gecebilecek bir tel varmı bilemiyorum şu anda? Belki bazı arkadaslar iphone diyebilir ama kullanmadıgım ıcın bır yorum yapamam. 1. Omnia nın sorunları oldugunu ve pilinin cok ısındıgını vs okudum. 2. İphone güzel gibi görünüyor ama eksikleri olan bi tel icin 1300 ytl gıbı rakamlar bence cok ucuk. 3. HTC touch hakkında da güzel seyler duydum ama yinede dedigim gibi pahalı urun bunlar.
Aslında sunu sormak istiyorum ne amacla kullanıcaksın telı tam olarak ? Yani kamera önemli mi ? wi-fi vs ? Bunun hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum
mrb tolgaabi, vala ne diyim formun ve yardimlasmanin guzelligi desek yeterli olur heralde, aslinda w950i ile bi problemim yok cok memnunun hic bi sikinti yasamadim bugune kadar, ama yenileme ihtiyaci hissettim nedense sanirim yeni teknolijiyi falan takip etmek buna sebep olsa gerek aslinda oncelikli istedigim wi-fi`nin olmasi onu da nekadar kullaniriz o da ayri bi konu ama benim icin sik bi telefon olmasi onemli hafif, kucuk olmasi avantajli olur tabi onun disinda kamera olabilir tabi ama cok da onemli bisey degil gerci artik olmayan telefon yok heralde bizim w950i disinda htc guzel modelleri var ama malesef fiyatlari biraz pahali belki biraz daha duserse onlari da dusunebilirim su aralar kararsizim acikcasi o yuzden yardimci olmanizi istemistim tekrardan tskler ilginiz ve yardimlariniz icin
quote:
Orjinalden alıntı: tolgaabi
Merhaba quentin,
2-3 ay önce w950i yi alıp almama konusunda bana fikir vermistin. Hatırlamadın belkide bende gelen kutusunu karıstırırken gördüm :) Bende sana fikir vereyim dedim.
W950 nin multimedia bir telefon olarak özellikle yazılımının sundugu güzel seçenekleri gecebilecek bir tel varmı bilemiyorum şu anda? Belki bazı arkadaslar iphone diyebilir ama kullanmadıgım ıcın bır yorum yapamam. 1. Omnia nın sorunları oldugunu ve pilinin cok ısındıgını vs okudum. 2. İphone güzel gibi görünüyor ama eksikleri olan bi tel icin 1300 ytl gıbı rakamlar bence cok ucuk. 3. HTC touch hakkında da güzel seyler duydum ama yinede dedigim gibi pahalı urun bunlar.
Aslında sunu sormak istiyorum ne amacla kullanıcaksın telı tam olarak ? Yani kamera önemli mi ? wi-fi vs ? Bunun hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum