Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
410K SPLI STATLARI VERILMEMIŞ CHI CHAR!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> SilkRoad Online >> Karakter yapılandırmaları >> 410K SPLI STATLARI VERILMEMIŞ CHI CHAR! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sonhanedan

7 Ekim 2008; 1:06:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar saglam bi farm sonrasında charıma artık level kastırmayı düşünüyorum char 32 leveldir ve ne olacagına karar veremedim daha aklımda blade veya ss nuker var sizce hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşk ederim.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
UnknownChaos

7 Ekim 2008; 1:25:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

Arkadaşlar saglam bi farm sonrasında charıma artık level kastırmayı düşünüyorum char 32 leveldir ve ne olacagına karar veremedim daha aklımda blade veya ss nuker var sizce hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşk ederim.

Bence çinli bi karakter kasılıcaksa mutlaka nuker olmadı full int veya hybird sana kalmış

İmkansız yoktur, zor zaman alır. Gerçekçi ol, imkansızı iste. İmkansız yoktur..
Sonhanedan

7 Ekim 2008; 13:05:14 

up!

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sonhanedan

7 Ekim 2008; 13:42:50 

up!

Auto CAD

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 13:50:10 

Hybrid'lerin devri kapandı onu bir kere aklından çıkar derim, Sana önerebileceğim tek char var '' Full Str Blader '' tabi Str oynayacam dersen ?

KALYON İNŞAAT - İnşaat Teknisyeni
AutoCAD 2008 - ArchiCAD 11,0 - Adobe Photoshop 12,0
Sonhanedan

7 Ekim 2008; 14:29:37 

ya aslında benimde aklımda o var fakat işte bazı -leri aklımı kurcalıyor. ben başında çok fazla duramam üniversite fln var sürekli botla kasar büyük ihtimal çok yavaş kasılması uniqlerde pek şansı olmaması düşündürüyor beni.Bazı arkadaşlar bow olarak kas 90da blade e çevirirsin diyor fakat bunuda istemiyorum 68 level bi str bowum var onu bırakıp bidaha bow kasmak gibi olur çok abes kaçıyor.Valla yüksek level blader sahipleri çok memnunlar charlarından o yüzden blade düşünüyorum ama kararsızım hala.

MaMy.eXe
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

7 Ekim 2008; 14:46:24 

Archer
Sonhanedan

7 Ekim 2008; 15:02:12 

68 level str archerım var. onun haricinde birşeyler düşünüyorum

Auto CAD

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 15:20:22 

1 Lv.den 90 Lv.Blade kasmak gerçekten zevklidir. Bunu biliyorum çünkü 90 Lv. Blader char'ım var, Ama şunu belirteyim gerçekten sabır varsa olur, Farm ister, item ister, NPC lerle felan olacak iş değil Blader. Eğer ben 5 kişinin arasına dalacam diyorsanız itemleriniz en az +4 olacak ki tavsiyem Full +5 olması kanaatındayım.

izmirli mert

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 16:14:23 

unique kesmek-daha çok adam öldürmek istiyorsan s/s nuker ama tank olup 1 vs 1 de kral olmak istiyorsan blade

Auto CAD

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 16:19:04 

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

unique kesmek-daha çok adam öldürmek istiyorsan s/s nuker ama tank olup 1 vs 1 de kral olmak istiyorsan blade

Yapma hocam ya, Bilmen lazım sende Greece'desin ama olmuyor. Greece'de Shaitan kesen Blader çok var.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> SilkRoad Online >> Karakter yapılandırmaları >> 410K SPLI STATLARI VERILMEMIŞ CHI CHAR! Sayfa: [1]
Buraya git: