Arkadaşlar saglam bi farm sonrasında charıma artık level kastırmayı düşünüyorum char 32 leveldir ve ne olacagına karar veremedim daha aklımda blade veya ss nuker var sizce hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşk ederim.
Arkadaşlar saglam bi farm sonrasında charıma artık level kastırmayı düşünüyorum char 32 leveldir ve ne olacagına karar veremedim daha aklımda blade veya ss nuker var sizce hangisi daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşk ederim.
Bence çinli bi karakter kasılıcaksa mutlaka nuker olmadı full int veya hybird sana kalmış
ya aslında benimde aklımda o var fakat işte bazı -leri aklımı kurcalıyor. ben başında çok fazla duramam üniversite fln var sürekli botla kasar büyük ihtimal çok yavaş kasılması uniqlerde pek şansı olmaması düşündürüyor beni.Bazı arkadaşlar bow olarak kas 90da blade e çevirirsin diyor fakat bunuda istemiyorum 68 level bi str bowum var onu bırakıp bidaha bow kasmak gibi olur çok abes kaçıyor.Valla yüksek level blader sahipleri çok memnunlar charlarından o yüzden blade düşünüyorum ama kararsızım hala.
1 Lv.den 90 Lv.Blade kasmak gerçekten zevklidir. Bunu biliyorum çünkü 90 Lv. Blader char'ım var, Ama şunu belirteyim gerçekten sabır varsa olur, Farm ister, item ister, NPC lerle felan olacak iş değil Blader. Eğer ben 5 kişinin arasına dalacam diyorsanız itemleriniz en az +4 olacak ki tavsiyem Full +5 olması kanaatındayım.