İkinci el mesajı:3769
Katılım zamanı: 7 Kasım 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
1 Aralık 2008; 21:51:00
MİKADO PORTATİF MP3 PLAYER RADYO
CİHAZIN İNANILMAZ SESİ VAR TAHMİN ETTİĞİNİZDENDE FAZLA SESİ VAR HİFİ SES CIKIŞ VAR COK NET TEMİZ VE YÜKSES SESİ VAR PİLLEDE CALIŞIYO TAK PİLİNİ GÖTÜR PİKNİĞE YÜKSEK VE KALİTELİ MÜZİĞİNİ DİNLE AYRICA UZAKTAN KUMANDALI FATURALI VE 23 AY GARANTİLİ
FLASH DİSKDEN DİREK MP3 DİNLEME SD MMC HAFZ KARTINDAN DİREK MÜZİK DİNLEME FM RADİO AYRICA İPOD U DİREK BAĞLAYIP MÜZİĞİNİZİ DİNLEYEBİLİRSİNİZ İPOD NANO -MİNİ-TOUCH-İPHONE VS VS DİREK BAĞLAYARAK MÜZÜK DİNLEYEBİLİRSİNİZ PC HOPARLORU OLARAKDA KULLANABİLİRSİNİZ COK FONKSYONEL Bİ CİHAZ RESMEN TEKNOLOJİ HARİKASI
arkadaşlar econospot nickli kişinin numarasını bilen bi versin bana yaww onda apple laptop var onun için gorusecem bi turlu ulaşamıyorum profili gizli bakamıyorum pm de atılmıyo bilen varsa bi zahmet numarasını versin teşekkürler
TEKRAR SÖYLÜYORUM HİFİ SESİ VAR SESİ COK FAZLA VE TEMİZ VERİYO
FİYAT 50 YTL PAZARLIK YOK
msn:garuda.06@gmail.com tel:0506 334 6666 hakan Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 27 Kasım 2008; 0:39:15 >
[image]http://www.abcturkiye.org/upload/cumhuriyet.gif[/image] 'imizin 85. yılı kutlu olsun, hepimize... Ayrı gayrı YOK, hepimiz Cumhuriyetle büyüdük, hilafetle değil....