Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Euro Truck Simulator bitmiş save game

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Simulasyon >> Euro Truck Simulator bitmiş save game Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
muratmat87

7 Ekim 2008; 0:20:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

oyun çıkalı epey oldu ama ben oyunu yeni bitirdim .bitmiş oyun olarak bir kayıt göremediğim için paylaşmak istedim.inşallah birilerinin işine yarar.

http://rapid-share.com/files/151549181/Final.rar.html

romeo_redline @hotma

7 Ekim 2008; 0:24:14 

paylaşım ıcın sagol
bıtırmek ısteyıpte sevıyelerde takılanlar icin ıyı oldu bu

KALEM YAZAR TÜKENİR AMA KADER YAZAR TÜKENMEZ....
Onur__

7 Ekim 2008; 1:46:32 

Selam arkadaslar, ben Euro Truck Simulator ile 18 Wheels of Steel Haulin arasinda kaldim, ikisinden birini almak istiyorum, sizce hangisini almak daha mantikli olur?

.
kryeck

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 7:51:10 

Nasıl kullanacağız bu saveyi?

| divx/emule/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
muratmat87

7 Ekim 2008; 13:18:39 

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Nasıl kullanacağız bu saveyi?

rar dosyasını çıkardığınızda 2 numaralı bi klasör çıkacak. bu klasörü Belgelerim/Euro Truck Simulator/save klasörünün içine kopyalayacaksınız.
yalnız save dosyasının içinde 2 numaralı bi klasör olmazsa daha iyi olur, bi sorunla karşılaşmazsınız diye düşünüyorum.
daha sonra oyuna girdiğinizde Euro Truck Simulator adlı save'i load edip oyunu bitirmiş oluyorsunuz

Oyunun bitmiş hali Roma'daki servistedir, 0,5 km yapmış full modifiyeli Valiant marka bir tırınız vardır

muratmat87

7 Ekim 2008; 13:25:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Selam arkadaslar, ben Euro Truck Simulator ile 18 Wheels of Steel Haulin arasinda kaldim, ikisinden birini almak istiyorum, sizce hangisini almak daha mantikli olur?

BENCE Euro Truck Simulator oyununu al. çünkü Haulin ve ondan sonra çıkan American Long Haul oyunlarında klasik şekilde gelişiyorsun, para kazanıp tırını geliştiriyorsun ve ondan sonra dolaşmaya başlıyorsun ve tabii ki bir süre sonra sıkıyor. ama Euro Truck Simulator'de 5 level var onları geçmek pek de kolay değil baya bi uğraşman gerekiyor. hem de taşıdığın kasalar sürekli değişiyor. mesela haulin'de sürekli çift römork yumurta taşırsın ama bunda kimi zaman petrol kimi zaman patates kimi zaman da kimyasal yükler taşıyorsun. bi de son olarak gördüğüm kadarıyla Euro Truck Simulator'deki yamalar daha fazla. oyunun zevkini daha da arttırabilirsin bu sayede

ehhiste

7 Ekim 2008; 14:51:48 

quote:

Orjinalden alıntı: muratmat87

quote:

BENCE Euro Truck Simulator oyununu al. çünkü Haulin ve ondan sonra çıkan American Long Haul oyunlarında klasik şekilde gelişiyorsun, para kazanıp tırını geliştiriyorsun ve ondan sonra dolaşmaya başlıyorsun ve tabii ki bir süre sonra sıkıyor. ama Euro Truck Simulator'de 5 level var onları geçmek pek de kolay değil baya bi uğraşman gerekiyor. hem de taşıdığın kasalar sürekli değişiyor. mesela haulin'de sürekli çift römork yumurta taşırsın ama bunda kimi zaman petrol kimi zaman patates kimi zaman da kimyasal yükler taşıyorsun. bi de son olarak gördüğüm kadarıyla Euro Truck Simulator'deki yamalar daha fazla. oyunun zevkini daha da arttırabilirsin bu sayede

arkadaşa katılıyorum bencede ets al hemde ets en son çıkan oyun

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
berdo94

7 Ekim 2008; 17:18:52 

yaa sadece euro truck yok mu??

SİLEMİYORSAN KARALAAA-ma SİLGİ AL SİL haha

GÜLÜ SEVDİM DİKENİ BATTI SENİ SEVDİM BİİİİPin Mİ KALKTI...
romeo_redline @hotma

7 Ekim 2008; 18:54:14 

quote:

bence ikisinide al dostum ıkıside süper oyun

kryeck

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 22:25:37 

Eyvallah arkadaşım.

| divx/emule/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
Onur__

7 Ekim 2008; 22:49:13 

Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar. O zaman ETS turizmden devamm :)

.
romeo_redline @hotma

7 Ekim 2008; 23:43:07 

ets de haulın kadar mod harıta ve arac yok sadelıkten yana olanlar ets oynayabılır

muratmat87

8 Ekim 2008; 0:22:29 

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Eyvallah arkadaşım.

reca ederim. iyi sürüşler

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Simulasyon >> Euro Truck Simulator bitmiş save game Sayfa: [1]
Buraya git: