neredeyse tüm oyun başlıklarında yeni başlayanlar için rehber hazırlanmış ancak fsx te yok sanırım oyuna yeni başladım ve çok zorluk çekiyorum soru soruyorum cevap alamıyorum vs... oyunun acemiler için eğitim özelliği var ancak iyi derecede ingilizce gerektiriyor yeni başlayanlar için bir başlangıç rehberi oluşturulursa çok yararlı olur diye düşünüyorum.
saol dostum en azından yardım etmeye çalışmışsın yalnız bunlar acemilere göre değil,site içeriklerini epeyce inceledim çoğu gerçek pilotlar için bilgiler paylaşılmış benim bahsettiğim sıfırdan başlayanların yararlanabileceği bir rehber ancak gözüken o ki ilgi yok böyle bir konuya malesef
FSX oyun olarak düşünülmediği için hazırlanmış ir rehber yok malesef. FSX içinde bulunan Learning Center - Lessons kısmında sanal pilot eğitimi ile işe başlayabilirsin. Eğitimlerin tamamı uçuş dili olan inglizce..
ufak bi tavsiye eğer elinde joystick yoksa hiç başlama derim
joystick aldım söylediğin kesinlikle doğru bu oyun joysticksiz oynanmaz şimdi çok rahat oynuyorum teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: 3gpabko
FSX oyun olarak düşünülmediği için hazırlanmış ir rehber yok malesef. FSX içinde bulunan Learning Center - Lessons kısmında sanal pilot eğitimi ile işe başlayabilirsin. Eğitimlerin tamamı uçuş dili olan inglizce..
ufak bi tavsiye eğer elinde joystick yoksa hiç başlama derim