arkadaşlar ben bi buzdolabı almayı düşünüyorum. 1.700 civarı bi bütçe ayırdım. AEG Santo 85481 DT Buzdolabı çok hoşuma gitti ama gitmeyle olmuyo tabi. yardımcı olacak tecrübeli arkadaşlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim. herkese şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar ben bi buzdolabı almayı düşünüyorum. 1.700 civarı bi bütçe ayırdım. AEG Santo 85481 DT Buzdolabı çok hoşuma gitti ama gitmeyle olmuyo tabi. yardımcı olacak tecrübeli arkadaşlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim. herkese şimdiden teşekkürler...
forumda tavsiye edilen benimde beğendiğim bir dolap.
Bu dolap Vestel üretimidir orijinal AEG değildir, kesinlikle uzak durmanızı öneririm.
ww electrolux group üyesi bir markadır.benim bildiğim 14 ayrı marka var.electrolux,aeg,zanussi,ww,frigidaire vb. markalar var.ww ve frigidaire amerikan pazarı için üretiyor.electrolux dünyanın birçok ülkesinde var.aeg ve zanussi avrupa pazarı için üretiliyor.mesela ww'nin bazı dolapları sadece amerikan pazarında var.kendisi üretiyor.ama hte5200 gibi modeller genel olarak birçok markada mevcut.