Lazer çok fonksiyonlu bir yazıcı arıyorum. fotokopi ve tarayıcı aradığım özellikler.fax gerek yok. fiyat aralığım 250-350 ytl.düşündüklerim CANON MF4150 , SAMSUNG SCX-4300 , CANON MF4010 , SAMSUNG SCX 4200 .... sizce bunlardan hangisi alınır ve neden. kartuş dolumu veya değişimleri hakkında bilgim yok.haqngisi daha avantajlı bu bakımlardan. teşekkürler
valla çıkarılacak listeyi çıkarmışın hp için m 1005 modeli var biz okulda kullanıyoruz iyi makine ayrıca toner dolum problem olmuyor 15ytl ye dolum oluyor orjinali 100 ytl civarında verdiğin markaların tonerleri biraz daha pahalı asıl olay bulunabilirlik bunu göz önünde tut en çok bulunan toneri düşün tavsiyem bu normalde hp markasını sevmem ama f/p meselesi kolay gelsin
Lazer çok fonksiyonlu bir yazıcı arıyorum. fotokopi ve tarayıcı aradığım özellikler.fax gerek yok. fiyat aralığım 250-350 ytl.düşündüklerim CANON MF4150 , SAMSUNG SCX-4300 , CANON MF4010 , SAMSUNG SCX 4200 .... sizce bunlardan hangisi alınır ve neden. kartuş dolumu veya değişimleri hakkında bilgim yok.haqngisi daha avantajlı bu bakımlardan. teşekkürler
Çünkü Bu söylediklerin arasından CANON MF4150 yazıcısını öneririm..Çünkü MF4150, çift taraflı otomatik olarak yazdırıyor, böylece kağıttan ve zamandan tasarruf edersin.. Ayrıca Automatic Document Feeder (ADF) adında bir özelliği var.Ama tam olarak ne işe yaradığını çözemedim..Tahminimce birden fazla belgeyi, otamatik olarak, hızlı bir şekilde taratma özelliği.. -Bu saydığım özellikler, CANON`un diğer yazıcılara fark atan özellikleridir..Asıl tercih neden ise CANON un tartışılmaz kalitesidir..Diğer yazıcılara 5 basar..Kullanınca anlarsın.. Kolay gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarnat1985 -- 7 Ekim 2008; 16:51:13 >
SİSTEMİM..:) İşlemci: AMD X2 5600+ ,Anakart: GİGABYTE MA69G-S3H ,Ram: OCZ 1GB GOLD EDITION DDR2 800Mhz ,Hardisk:WD3200AAKS 16 mb SATA II, DVD-RW: SAMSUNG SH-S203N SATA ,Ekran Kartı: ATI™ Radeon™ X1250(Onboard) ,Kasa: Termaltake VG8400BNS(400W) ,Monitor:AOC 19" 916Swa ,Vista Ultimate x64 Bit Türkçe.
samsung scx 4200 ü aradan çıkart pek önermem diğerlerini kullanmadım bilmiyorum. ama samsung scx4200 stanbyda bile ilk çıktısını vermek için neredeyse 1 dk bekliyor toner tasarruf modu çok kullanışlı değil istediğin gibi ayarlıyamıyorsun, fotokopiyi direk alatten çekersen çok koyu çekiyor (en açık ayarında bile) illaki pc den smart thru programından fokokopi çekmen gerekiyor yoksa mesela nufus cüzdanı fotokopisi çektin resim simsiyah çıkar, tarayıcısı sadece yok denmemesi için konmuş bunla taranan resimleri samsung scx 4200 tarayıcı sorunu başlığı altında görebilirsin. sadece yazıcı özelliği içinse çok daha ucuz ve kullanışlı modeller var
HP LASERJET P1005 YAZICI galiba modelin ismi. baktım ona ama onda tarayıcı ve fotokopi yok. peki canon mf4010 modeli nasıl. toner ve benzeri bakımından
samsung scx 4200 ü aradan çıkart pek önermem diğerlerini kullanmadım bilmiyorum. ama samsung scx4200 stanbyda bile ilk çıktısını vermek için neredeyse 1 dk bekliyor toner tasarruf modu çok kullanışlı değil istediğin gibi ayarlıyamıyorsun, fotokopiyi direk alatten çekersen çok koyu çekiyor (en açık ayarında bile) illaki pc den smart thru programından fokokopi çekmen gerekiyor yoksa mesela nufus cüzdanı fotokopisi çektin resim simsiyah çıkar, tarayıcısı sadece yok denmemesi için konmuş bunla taranan resimleri samsung scx 4200 tarayıcı sorunu başlığı altında görebilirsin. sadece yazıcı özelliği içinse çok daha ucuz ve kullanışlı modeller var
Biz de işyerinde kullanıyoruz Samsung' u. İlk çıktı süresi sinir edecek kadar uzun. Bana kalsa aynı fiyata OKI alırdım ama teknisyen "Biz Samsung tonerlerini doldururuz ama OKI için garanti veremem" dediği için mecburen aldık.