Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Burger Kingde zehirlendim, dava açmak istiyorum!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Burger Kingde zehirlendim, dava açmak istiyorum! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ApAtHe89

6 Ekim 2008; 22:40:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

pazartesi günü(dün) istanbul mecdiyeköy profilo alışveriş merkezine gittik arkadaşlarla, whopper menü aldık üçümüzde.

ertesi gün karın ağrısı, ishal derken müthiş bi halsizlik başladı, öğlene doğru da baya bi kustum. az önce doktordan geldim, serum bağladılar kan örneği aldılar o gün kahvaltıda cornflakes yemiştim bozuk değildi ve bi de burger kingde yedim yani kesinlikle orda zehirlendim.

elimde fiş var, şahit 2 arkadaş var, gitsek bizi tanıyacak olan 2 çalışan var,(fazladan ketçap istemiştik parayla falan demişlerdi güldük müldük hatırlayacaklardır eminim) hastahaneden aldığım zehirlenme raporları var.

sizce dava açsam bunun bana tutarı nedir? ve kaç günde sonuçlanır? alacağım tazminat ne kadar olabilir? yardımcı olurmusunuz..

ve son bir şey daha, artık burger king'den yememeye tövbe ettim, çünkü 2 sene önce aynı yer aynı şubede marulun içinden haşlanmış kurt çıkmıştı ve oranın müdürü bize yeni bi menü vermişti sus payı olarak.

arkadaşlar hiçbirinize kesinlikle tavsiye etmiyorum, haftasonu sınavım var ve bütün haftamı yağsız diyet yaparak geçirmek zorundayım aksi takdirde kanlı dizanteriye kadar gidiyo bunun sonu bugün benim başıma geldi yarın sizin başınıza gelebilir dikkat etseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 6 Ekim 2008; 22:37:59 >

kamiloglu

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 22:44:07 

maddi manevi tazminat davası aç
bir hafta okul&iş vesaire alıkonuldun. hastaneye de bir sürü döküldün.
bu konu önemli bence iyi bir miktar kopartabilirsin firmadan...

boMba gibi
geliyoRuz bekleyin

danger_rogue

6 Ekim 2008; 22:45:50 

davayı açta ölmediğin için fazla almazsın 5000 fln olur tahminimce

BaYDoGaN

6 Ekim 2008; 22:46:22 

McDonalds'ın adamısın sen kesin.

Şaka bir yana kesin dava aç hele Amerika da olsan alıcağın parayla 7 sülalen doyardı.
Darkchild

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 22:46:22 

Ben burgerda orta boy patates ve hamburger yedim... eve gelince portakal suyu içtim ve 10 dk. sonra midemde acaip bişiler oldu... ve kustum *reaksiyona girdi sanırım

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
muRTah

6 Ekim 2008; 22:47:56 

Bence hiç kalkışmayın. Zira bildiğim kadarı ile midede en fazla kalan yemek bile 6 saat kalabiliyor. Sonra barsaklara geçiyor.
Dolayısı ile eğer yediğiniz bir şey dokundu ise Max 8 saat içinde zehirlenmeniz/rahatsızlanmanız gerekir.
Öyle "dün yedim. ertesi gün öğlen zehirlendim" deyip dava açarsanız, Burger King avukatları size manevi tazminat davası açarlar

"VAZİFEYİ İHMALE SÜRÜKLEYEN MERHAMET, MEMLEKETE İHANETTİR."
"SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
oeste

6 Ekim 2008; 22:48:17 

Dava süreci için fazla bekleme hemen git bence 10.000 tl den fazla para alırsın

Amar es tiempo perdido, si no se es correspondido
GunayMan

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 22:48:17 

Cornflakes'den olmadığını nerden biliyorsun?

Ertungaa

6 Ekim 2008; 22:48:47 

quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

pazartesi günü(dün) istanbul mecdiyeköy profilo alışveriş merkezine gittik arkadaşlarla, whopper menü aldık üçümüzde.

ertesi gün karın ağrısı, ishal derken müthiş bi halsizlik başladı, öğlene doğru da baya bi kustum. az önce doktordan geldim, serum bağladılar kan örneği aldılar o gün kahvaltıda cornflakes yemiştim bozuk değildi ve bi de burger kingde yedim yani kesinlikle orda zehirlendim.

elimde fiş var, şahit 2 arkadaş var, gitsek bizi tanıyacak olan 2 çalışan var,(fazladan ketçap istemiştik parayla falan demişlerdi güldük müldük hatırlayacaklardır eminim) hastahaneden aldığım zehirlenme raporları var.

sizce dava açsam bunun bana tutarı nedir? ve kaç günde sonuçlanır? alacağım tazminat ne kadar olabilir? yardımcı olurmusunuz..

ve son bir şey daha, artık burger king'den yememeye tövbe ettim, çünkü 2 sene önce aynı yer aynı şubede marulun içinden haşlanmış kurt çıkmıştı ve oranın müdürü bize yeni bi menü vermişti sus payı olarak.

arkadaşlar hiçbirinize kesinlikle tavsiye etmiyorum, haftasonu sınavım var ve bütün haftamı yağsız diyet yaparak geçirmek zorundayım aksi takdirde kanlı dizanteriye kadar gidiyo bunun sonu bugün benim başıma geldi yarın sizin başınıza gelebilir dikkat etseniz iyi olur.

tamam iyi hoş diyorsunda diğer arkadaşlarında da var mı zehirlenme

Mevki benim toplumumun çelişkisidir; gücün, güce duyulan açlığın içinde kısıtlanması. Güç ihanetle kazanılır ve güce sahip olana karşı ihaneti davet eder. Menzoberranzan'ın en kudretlileri, günlerini sırtlarını bulacak hançere karşı arkalarım kolaçan ederek geçirirler.
Ölümleri ise çoğunlukla önlerinden gelir
Knock Out
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 1 günü kaldı.

6 Ekim 2008; 22:50:38 

quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

ve son bir şey daha, artık burger king'den yememeye tövbe ettim, çünkü 2 sene önce aynı yer aynı şubede marulun içinden haşlanmış kurt çıkmıştı ve oranın müdürü bize yeni bi menü vermişti sus payı olarak

bu müdürün yanına bi daha git bak bu defa zehirlendim de .Bana yüklü bi para + istedigim zaman bedava menü vermezseniz sizi şikayet edecem de arada ver gazı gözü korksun agresifim kompleksliyim falan de
altugaaa

6 Ekim 2008; 22:51:40 

bunlarla hiç bir şey kanıtlayamazsın ne bilecekler senin o 2 öğünden başka bir şey yemediğini. O günü Burger King'de yediğini iddia etmen ve kanıtlaman zehirlenmenin ordan kaynaklandığını göstermez ne yazikki bu kadar kolay değil o işler.

Jungle Boogie
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 1 günü kaldı.

6 Ekim 2008; 22:52:17 

Ama pazartesi bugün.
ApAtHe89

6 Ekim 2008; 22:52:44 

zaten doktor da söyledi bu etten dolayı diye, diğer arkadaşlarımda zehirlenme olmadı ama benim hamburgerde zaten görünüşünde bi acayiplik vardı böyle nasıl desem sanki hani eti çözmeden atarsınız ya ızgaraya yumuşak yumuşak şeyler kalır üstünde aynı öyle şeyler vardı ben de değiştirmeye gerek duymadım ama bundan sonra dışarda yemem heralde uzun bi süre

@evet pazartesi bugün. istanbulun kurtuluşu falan tatiller iyice birbirine girdi karıştırmışım. arkadaşlar yanımda olun lütfen benim için önemli bi durum bugün yaşadıklarım gerçekten hoş şeyler değildi. su kaybından ciddi halsizlik vardı yığılıp kalıyodum evde nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 6 Ekim 2008; 22:51:28 >

arbuzik

6 Ekim 2008; 22:53:34 

Açacağın tazminat davasının yüzde onunu mahkemeye kefil olarak bırakıyorsun,eğer davayı kaybedersen paranı geri veriyorlar.Mesela bir milyon dolarlık dava açtın,yüz bin doları önce mahkemeye yatıracaksın.

GunayMan

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 22:55:10 

Bir gün önce yiyorsun yemeği, bir gün sonra doktora gidiyorsun ve doktor etten diyebiliyor. İlginç.

Dhqwer

6 Ekim 2008; 22:56:27 

Hİç bir şey çıkmaz,

lıılDevilDevlııl

6 Ekim 2008; 23:17:44 

Burger Kingin mudurunu yumrugunla oldur bak bi daha zehirlerlermi birisini

Benim yaradılışımda bir fevkaladelik varsa,o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Mustafa Kemal Atatürk

Olasılıksızlar İçinde Olasılığı Aradım...( SKİP60 )
Figure

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 23:30:24 

Bende 2 sene önce arkadaşlarla Kızılay/Ankara daki Burger King'e gitmiştim. Alt katta otururken duvarlarda, yerlerde böcekler dolaşıyordu. Birini çağırıp söyledik cevap şu: Ne yapalım, yandaki otoparkta ilaç sıkıyorlar hepsi buraya kaçıyor.. O günden beri gitmemeye çalışıyorum Burger King'e..

dozdoz

6 Ekim 2008; 23:30:35 

burası turkıye burda o tıp davalara bakmıyolar en basıt dava 1 2 sene suruyo ya

ColdShadow

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 23:52:33 

mc donalds ve burger king mide bulandırıyor gerçekten.

ata1606

7 Ekim 2008; 0:27:09 

bizim burdaki antep kebabçısı sus payı olarak nataşa veriyor.

darendeli

7 Ekim 2008; 0:30:31 

boşu boşuna zaman kaybı amerikada olsan hadi neyse de burası türkiye öyle zehirlenmeyle tazminat verseler günde ortalama 10.000 kişi türk zekasını kullanarak olmadık şeylerden zehirlenir

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...
crackbaba

7 Ekim 2008; 0:50:04 

Ekmek Tekneme dokunma benim.... Burger olmasa ben nasıl para kazanacam....

スポンサーと自分のサイトにwww.arrsiv.comアイラブユーdhの好きなチームガラタサライ

Türkçesini bulan bana ÖM atsın :Pp
SAVIAR

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 0:50:39 

Miss gibi İzmir Yengen i varken kim bakar Burger a..

Pisişik yamyamların, bitişik hemhümlesiyle oluşan, minicik kemkümlerin, sıcacık hamhumlaması..
Versace precious

7 Ekim 2008; 1:33:26 

olabiliyor..ve genelde belli şubelerde oluyor bu..sanırım denetlemeleri pek sık deil..

bazı şubelerde hiç sorun olmuyor bazılarında sık sık oluyor..

ama bi arkadaşın dediği gibi 8 saat içinde belli olması lazımdı bunun..dielimki bununda alakası yok..con flakes bozuk deildi diyorsunda belki corn flakes e eklediğin süt bozuktu

dava açabilirsin ama diğer bir arkadaşın dediği gibi burger kazanırsa davayı ''manevi'' dava açabilir sana..ismi kötülendiği için..

genemi kural dışı
virtusft
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

7 Ekim 2008; 1:51:51 

davanda yanındayız

bu adamlar ayda bir domuz yağı alıolar galiba
necmi42

7 Ekim 2008; 1:55:33 

o günkü aynı menüyü yiyip aynı şikayette olanları bulman lazım.

knoccout

7 Ekim 2008; 2:00:52 

quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

davanda yanındayız

bu adamlar ayda bir domuz yağı alıolar galiba

ne domuzu ne yağı
HURAFE onlar

nick:BG_KnoccOut
lwl:90
build:full int (sword+shield)
guild: NetLand_TR*WtbSunGirL
server:oLymPus
job:Hunter
Nicotinell

7 Ekim 2008; 2:03:18 

bakırköy şampiyon kokoreçte teyze oğlu ile kokoreç yedik bayramın ilk günü. Ben ishal oldum, o ciddi şekilde zehirlendi. Zaten hakiki şampiyon kokoreç değil, çakma. Zincire dahil olanlar taksim ve beşiktaşta. Uzak durun kısaca.
Cumhuriyet.

7 Ekim 2008; 2:06:07 

Zaten sevmezdim, geçen gün yemek yiyelim dedik, ben kebapta ısrar etsemde oylama da kaybettiğim için Burger a gittik malesef yedim içtim ama yine beğenmedim, kebabın yerini tutmuyor arkadaş...

Türkiye
Resident

7 Ekim 2008; 2:11:20 

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Bence hiç kalkışmayın. Zira bildiğim kadarı ile midede en fazla kalan yemek bile 6 saat kalabiliyor. Sonra barsaklara geçiyor.
Dolayısı ile eğer yediğiniz bir şey dokundu ise Max 8 saat içinde zehirlenmeniz/rahatsızlanmanız gerekir.
Öyle "dün yedim. ertesi gün öğlen zehirlendim" deyip dava açarsanız, Burger King avukatları size manevi tazminat davası açarlar

Eğer amipli dizanteri ise etkisi 2-3 gün sonra gösterir. Zehirlenme denilince kimyasal zehirlenme akla gelmemeli. Mikrobik zehirlenmeler zaman geçince kendini gösterir.

-Aygaz Buzdolabı,grundig 37 ekran televizyon,vok tava,arçelik fırın,kapkacak tabak falan,tuzluk,lcd'yi yükseltmek için tahta kutu,damacana pompası,Jackson ps1 performer,şemsiye,ıvır zıvır .....
-REFERANSLARIM : Bakkal ,İnternet cafeci,Köpeğim,Börtü,Böcük ve ismi aklıma gelmeyen her türlü virüs,bakteri,mantar, mikrop çeşitleri ....
HIGH FIDELITY

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 4:00:24 

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Zehirlenme tek bir şekilde oluşmaz.
Ya bakteriyi direkt olarak besinle alırsın. Mide asitinden ölmeden geçebilirse barsaklarda "enfeksiyon"a yol açar
Ya daha önce gıda da üremiş sonra belli bir sayıya ulaştıktan sonra zehirini salgılamıştır. Sende bu gıdayı yediğinden ötürü zehirlenip "intoksikasyon"a maruz kalmışsındır
Ya da bakteri direkt olarak kana karışır ve "septisemi" ye maruz kalırsın.
Zehirlenmeler 30dk içinde kendini gösterebildiği gibi 3 hafta sonra etkisini gösterenler de vardır. Bunlar tamamen farklı çeşit bakterilerden kaynaklanmaktadır. 10.000 lerce çeşit bakteri olduğunu da unutmamak gerekir. 30 dk içinde etkisini gösteren zehiri salgılayan bakteri insan derisinde, burunda veya sivilcelerde doğal olarak bulunan bir bakteridir. Dolayısıyla bakteri üremesinin uygun olduğu gıdaların hijyenik ortamda üretilmesi gerekir.

teknikkonular

7 Ekim 2008; 4:38:23 

quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

o günkü aynı menüyü yiyip aynı şikayette olanları bulman lazım.

Bence de toplu zehirlenme olmalı...

Kilo çizelgesi:1.Tur->Mart:29/102,3->30/99,3->31/98,5_Nisan:02/98,3->03/97,2->4/96,7->07/95,7->08/95,3->10/95,1->12/94,9->13/94,4->14/94,2->15/93,9->16/93,1->17/92,9->18/92,7->20/92,3->22/92,1->26/91,7->27/90,5->28/90,3->30/90,2_Mayıs:02/89,4->05/88,5_Temmuz:25/88,0->26/87,3_Ağustos:01/87,2->02/86,9->03/86,5->04/85,9->05/85,6->06/85,1_Eylül:12/84,5
DarkSleep__

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 4:44:02 

Amerikada olsaydın tazminat davası açıp baya bi zengin olurdun

PSN : DarkSleep__
DarkMourning

7 Ekim 2008; 4:47:04 

vazgeçemem..

Park Avenue
LOLOM
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

7 Ekim 2008; 9:49:36 

benim de tanıdığım biri iş arkadaşları ile sipariş vermişler (bağdat cad. , şaşkınbakkal şubesi) toptan zehirlenmişler..onlar mahkeme-dava olayına girmedi, o yüzden ne olur bilemem.ama burası türkiye 10 yıl uğraşsan kazandığın parayla anca gidip mc donalds dan bir menü yersin ..neyse burger king lerde galiba bir sorun var...ama whooper muhteşem
pisiko__

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 9:57:46 

tazminat alıcam diye tazminat ödemede...

Excuse me! One minute, one minute... Artık benim için Konu Dışı bitmiştir, daha da gelmem! Bu böyle biline...
işin mizahi kısmı...
turkay23

7 Ekim 2008; 11:12:50 

bende cevahir burger kingte zehirlenmiştim bi 15 gün önce.bu arada geçmiş olsun arkadaşım

HP PAVILION DV6-1115et KULLANANLAR KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı ve Realtek ethernet kartı | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı | 5/1 Kart okuyucu | Parmak izi okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 15,6" 16:9 Ekran | Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R | 6 Hücreli Lityum İyon pil | HP mobil uzaktan kumandası |
__MaSaKi__

7 Ekim 2008; 16:22:51 

Ketcap istediğin adam yapmış olabilir güldüğünüz için

Where is hareket there is ben
metinT
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Ekim 2008; 16:24:19 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ben burgerda orta boy patates ve hamburger yedim... eve gelince portakal suyu içtim ve 10 dk. sonra midemde acaip bişiler oldu... ve kustum *reaksiyona girdi sanırım

geçmiş olsun
Sayfa:   [1] 2   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Burger Kingde zehirlendim, dava açmak istiyorum! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
FIFA 09 Ultimate Team
Futbolcu kartları geri döndü!
CeBIT 09: Point of View ile röportaj
Point of View'ın Türkiye'den de sorumlu yöneticisi Onur Yalınlı ile fuar ve yeni ürünler üzerine söyleşi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız