Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Radeon 3850, Gigabyte mı - Saphire mi ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Radeon 3850, Gigabyte mı - Saphire mi ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
atoprak

6 Ekim 2008; 9:31:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam arkadaşlar...

Orta halli bir ekran kartı terfisi düşünüyorum .. yoğunlaştığım iki kart var.. fiatları hemen hemen aynı .. tek farkı (gördüğüm kadarıyla!) markaları ...

biri saphire biri gigabyte.. sizce hangisini tercih etmeliyim ??

Linkleri

Sapphire
http://www.incehesap.com/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_ati_hd3850_256bit-510-3011.html

Gigabyte
http://www.karfoshop.com/asp/show_stock.asp?product=GV-RX385256H-B

Bu fiyata (daha üstüne mümkün diil çıkmam), daha iyi alternatifleride duymak isterim...

HiFi Addict
k2fg9

6 Ekim 2008; 9:47:37 

Bende sapphire var herhangi bir yamuğunu görmedim şimdilik.

º.°
bakidoruk

6 Ekim 2008; 9:50:18 

Öncelikle stok soğutucuya sahip 3850 lerin üzerindeki sıcaklığı atamadığını söylemeliyim. Öyle ki boşta 60 derece yükte ise 90 derece gibi rakamlara ulaşıyor. Ben de HIS ın stok soğutuculu 3850 sini almıştım sonradan özel soğutma sistemi takma gereği duydum.

Ayrıyeten 4850 ve sonrası hariç ATI nin nVidia dan daha az performans gösterdiğini okumuştum. Forumdaki arkadaşlar sana gerekli nVidia kartı önerecektir benim nVidia ürünleri hakkında pek bir bilgim yok.

Gigabyte MA770-DS3 / AMD Athlon 64 X2 5600+ 2,8Ghz@3,2GHz / HIS HD 3850 512 MB 256 BIT GDDR3@770-840MHz / 4 X Kingston 1 GB DDR2 800 Mhz / Samsung 160 GB 8 MB SATA 2 7200 RPM / Cooler Master RC-332 390W /
Sunbeam CC Freezer / Akasa Vortex Neo / 2 X Nanoxia FM12-1250
atoprak

6 Ekim 2008; 9:59:36 

quote:

Orjinalden alıntı: bakidoruk

Öncelikle stok soğutucuya sahip 3850 lerin üzerindeki sıcaklığı atamadığını söylemeliyim. Öyle ki boşta 60 derece yükte ise 90 derece gibi rakamlara ulaşıyor. Ben de HIS ın stok soğutuculu 3850 sini almıştım sonradan özel soğutma sistemi takma gereği duydum.

Ayrıyeten 4850 ve sonrası hariç ATI nin nVidia dan daha az performans gösterdiğini okumuştum. Forumdaki arkadaşlar sana gerekli nVidia kartı önerecektir benim nVidia ürünleri hakkında pek bir bilgim yok.

Bu kart bildigim kadarıyla nvidia nın 8600gts serisine denk fiyat olarak ... ama gerek 3dmark gerekse oyun teslterin de ondan cok daha performanslı çıkıyor.... yani varsa bu fiyata bu performansı veren bi nvidia ona yönelebilirim .... ama alternatif nedir ?

HiFi Addict
k2fg9

6 Ekim 2008; 10:06:38 

quote:

Orjinalden alıntı: atoprak
Bu kart bildigim kadarıyla nvidia nın 8600gts serisine denk fiyat olarak ... ama gerek 3dmark gerekse oyun teslterin de ondan cok daha performanslı çıkıyor.... yani varsa bu fiyata bu performansı veren bi nvidia ona yönelebilirim .... ama alternatif nedir ?

Şu anda kendi fiyat segmentinde rakibi yok ama 20$ daha felan verirsen 9600GT var sanırım.

Birde atinin yeni canavarı gelcek az zaman sonra.Pahalı olmazsa ve acelen yoksa bu kartıda düşünebilirsin.

Incelemesı >>> Powercolor PCS HD 4670 512 MB

º.°
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Radeon 3850, Gigabyte mı - Saphire mi ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (Kasım 2008)
Donanimhaber.com'un Intel sponsorluğunda düzenlediği hız aşırtma yarışması
Pro Evolution Soccer 2009(PC, Playstation 3 ve Xbox 360)
Ünlü futbol serisi, yenilenmiş hali ile karşımızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar