mgs1'i eboot.pbp formatında indirdim psp için Oyunu pspde game klasörüne atıyorum psp oyunu görüyor açıyorum ama açmaya çalıştığım oyun siyah ekranda kalıyor görüntüde sesde gelmio.Bu arada versiyon 3.71 m33-2 yardım ederseniz sevinirim.
hayır bu psx yani playstation 1 oyunu ve ekranda gösteriyo zaten .Sorun oyuna girmekte tıklıyorum siyah ekranda kalıyor.
5 Ekim 2008; 21:02:02
sanırım mgs1 psx oyunu psp'ye uyarlanmışını deniyorsun. oyunda bir sorun olabilir bende zamanında resident evil'ı denemiştim ps yazıyor ve o ekranda kalıyordu.
Arkadaşım sen yanlış bilgiler alıyorsun baştan söyleyeyim.Bende Sony'nin kendi hazırladığı tek parça halinde olan(2 cd değil yani) Metal Gear Solid Playstation versiyonu(PSX) var.Senin bu oyunu düzgün çalıştırabilmen için sana Popsloader gerekiyor.İsmini aldıktan sonra internetten konu ile alakalı bilgileri bulabilirsin.Kolay gelsin.