Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung İ900 Gps sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Samsung İ900 Gps sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Boratc

5 Ekim 2008; 19:58:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yaa arkadaşlar bende birtürlü şu gps olayını çözemedim.Benim i900 yurtdışı onun için içinden route66 çıkmadı.Ancak bir yerden bulup yükledim. birbuçuk saat dışarda bekledim ancak ne gelen var ne giden gps arıyor diyor başkada birşey yok. Bu telefona başka gps programı yüklenirmi? navtürk vs. programlar.Telefon çok güzel ama gps olayı sıkıcı olmaya başladı artık. İgo çözünürlük sorunu vs. bir sürü sorun var gps olayında. Nasıl yapacaz yardımcı olurmusunuz? Yoksa satmaya karar vereceğim cihazı.

IceT

5 Ekim 2008; 21:29:18 

quote:

Orjinalden alıntı: Boratc

Yaa arkadaşlar bende birtürlü şu gps olayını çözemedim.Benim i900 yurtdışı onun için içinden route66 çıkmadı.Ancak bir yerden bulup yükledim. birbuçuk saat dışarda bekledim ancak ne gelen var ne giden gps arıyor diyor başkada birşey yok. Bu telefona başka gps programı yüklenirmi? navtürk vs. programlar.Telefon çok güzel ama gps olayı sıkıcı olmaya başladı artık. İgo çözünürlük sorunu vs. bir sürü sorun var gps olayında. Nasıl yapacaz yardımcı olurmusunuz? Yoksa satmaya karar vereceğim cihazı.

Merhaba,

Settings (Ayarlar) menusunde bulunan bolumde GPS ile ilgili bir icon olmasi lazim, bu programi calistirdiginizda belli araliklarda uydulari kontrol edip kaydeden bir ayar gormelisiniz bunu enable edip denermisiniz. Sunu soyleyeyim ki Samsung'un GPS baglantisi diger telefonlar kadar hizli degildir (eger arizali degilse ) dolayisi ile moralinizi bozmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 5 Ekim 2008; 21:25:19 >

Boratc

12 Ekim 2008; 19:22:17 

teşekkür ederim. ama hala bişey olmuyor. daha doğrusu telefon için gps programı bulamıyorum bulduklarımıda yükleyemiyorum. bana bir program linki ve kurulumunu anlatacak bir arakdaş varmı acab. bu konuda biraz cahilimde kusura bakmayın. yardım sevaptır.

akucukpehlivan

12 Ekim 2008; 23:22:58 

Sevgili Boratc,

1. Yolbil al; 99 YTL, kesin calisir.
2. IGO MyWay 2006 al, 115 YTL, kesin calisir.
3. Sygic Al, 155 YTL, kesin calisir.

Kirik yazilim filan kullanacaksan.. birileri el atsinda nasil calissin diye bekler durursun..

www.yolbil.com.tr adresinden siparis ver.

cihazi gordum, uzerinde IGO calistigini bizzat gordum..

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: Boratc

teşekkür ederim. ama hala bişey olmuyor. daha doğrusu telefon için gps programı bulamıyorum bulduklarımıda yükleyemiyorum. bana bir program linki ve kurulumunu anlatacak bir arakdaş varmı acab. bu konuda biraz cahilimde kusura bakmayın. yardım sevaptır.

Alim Kucukpehlivan
www.yolbil.com.tr
www.basarsoft.com.tr
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Samsung İ900 Gps sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle