Cowon D2 almayı düşünüyordum fakat nette nerdeyse okuduklarıma göre radyosunun ÇOK KÖTÜ olduğunu öğrendim. "Kötü" denirken genellikle iriver modellerine kıyasen yapılmış bir değerlendirme.(Bildiğim kadarıyla iriver radyo konusunda bir numaraymış ama ben hiç dinlemedim.) Sormak istediğim, cowon d2 nin radyosunu kötü kılan iriver lar gibi olmamasımı yoksa normal piyasadaki (sony, creative vs..) gibi mp3 çalarlardan da berbat bir radyoya sahip olması mı? Ben radyoyu çok fazla kullanırım, özellikle yolda. 1-Acaba cowon d2 nin radyosu en az sony-ericson cep telefonlarında ki radyolar gibi iyi çeker mi? 2-Radyoda basları, tizleri, dolgunluk nasıl.(EQ ayarları yapılabiliyormu radyoda) 3-Sürekli cızırtı çıkarıyor mu?
Diğer bir konu, yolda (özellikle otobüste ayakta giderken:)) şarkı değiştirmek, ses açmak gibi işlemler kolaylıkla yapılabiliyor mu? Bu açıdan alet kullanışlı mı? Bir diğeri atılan şarkılar dosya şeklinde gösterilibiliyor mu? (bilgisayardan atıldığı şekildeki dosya içinde) Karışık çalma modu nasıl? Alet açılıp kapandığında tekrardan mı programlıyor yoksa kaldığı yerden mi karışık modda çalmaya devam ediyor?
Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum... teşekkürler...