Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
32" LCD KARŞILAŞTIRMA VE TAVSİYELERİNİZ (SONY TV ALINDI)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> 32" LCD KARŞILAŞTIRMA VE TAVSİYELERİNİZ (SONY TV ALINDI) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Andrew

Sisteme Gözat

5 Ekim 2008; 17:27:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bayramdan önce hepsiburada.com'dan phılıps 42" plazma siparişi vermiştim dün geldi fakat tv beklediğim gibi çıkmadı.O kadar kartondan kalıp çıkarıp salona koydum nasıl duracak diyerekten fakat tv gelince dev gibi durdu.Showroomlarda duruşu ile evdeki duruşu yanıltıyor.Bu nedenle tv yi geri iade ettim umarım bir sorun çıkarmazlar iade alırlar.O kadar araştırmama rağmen böyle bir hataya düşmem moralimi fazlasıyla bozdu.(Eğer iade almazlarsa ne olacak bilmiyorum)

İade alırlarsa muhtemelen başka bir tv siparişi vermemi isteyecekler.Ben de ufaktan bir araştırma yaptım;

SONY KDL-32S4000 BRAVIA HD READY LCD TELEVİZYON 1.459,00 YTL http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsonykdl32s4000#tablnk

SONY KDL-32U3000K 32'' BRAVIA HD READY LCD TELEVİZYON 1.369,00 YTL http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsonykdl32u3000#tablnk

SAMSUNG LE32A551/552/553 32'' FULL HD LCD TELEVİZYON 1.399,00 YTL http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsamle32a550#tablnk

PHILIPS 32PFL5403D/12 32'' HD READY LCD TELEVİZYON 1.399,00 YTL http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evph32pfl5403#tablnk

Dijital uydu yayınları izlenecek genelde bu nedenle çözünürlüğü düşük olsa daha net görüntü elde ederim diye düşünüyorum. Sony isminden dolayı albenisi var gibi.

Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim.
SAYGILRIMLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrew -- 10 Ekim 2008; 20:17:00 >

HiGHWAYMOUSE

5 Ekim 2008; 18:33:46 

Keşke biraz daha sabırlı olsaydın. İlk günlerdeherkes aynı duyguları yaşıyor. Kısa bir süre sonra o bile küçük gelirdi. Neyse olan olmuş artık...önemli olan can sağlığı...

Verdiğin linklerde gözüken modeller hemen hemen aynı sınıfta denebilir. Alabiliyorsan az daha ekleyip 32v4000 sony alsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Garanti süreside Sony'de fazladır. Bunuda alım kararını verirken değerlendirmek gerekir.

Nacizane Sony 52V4000 Lcd Tv İncelemem
Rehber > Notebook (Nvidia ekran kartlı) - LCD Tv (Sony) Bağlantısı
Ölü pixel testi nasıl yapılır?
Lcd ve Plazma İçin Basit Görüntü Ayarları
Video Klip: Trafik kazalarının altında yatan sebepler ve yaşattığı acılar.

Andrew

Sisteme Gözat

5 Ekim 2008; 20:38:31 

İlginizden dolayı teşekkür ederim.Ben de sony taraftarıyım bakalım.Hepsiburadanın müşteri memnuniyeti hangi seviyede bunu da test etmiş olacağız.
Tv 30 m2'lik bir salona koydum.Gözüme çok büyük geldi.Belki biraz dursa gözler alışırdı ama o panik havası ile hemen göndereyim aradan zaman geçmesin diye düşündüm.
Yarın tv hepsiburada.com'a gitmiş olur bakalım nasıl bir dönüş yapacaklar.Dertsiz başımıza dert aldık gibi ama bakalım hayırlısı.

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Keşke biraz daha sabırlı olsaydın. İlk günlerdeherkes aynı duyguları yaşıyor. Kısa bir süre sonra o bile küçük gelirdi. Neyse olan olmuş artık...önemli olan can sağlığı...

Verdiğin linklerde gözüken modeller hemen hemen aynı sınıfta denebilir. Alabiliyorsan az daha ekleyip 32v4000 sony alsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Garanti süreside Sony'de fazladır. Bunuda alım kararını verirken değerlendirmek gerekir.

unpop

6 Ekim 2008; 10:22:51 

30m2 salon icin 42' gayet ideal gibi gozukuyor. Tabi izleme mesafesi de onemli. Neyse hayırlısı olsun, umarım ideal tv'nize kavusursunuz.

Andrew

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 19:14:05 

Bugün tv hepsiburada.com'un eline ulaşmış muhtemelen inceleme yarında sürecek bakalım nasıl bir dönüş yapacaklar.

Verecekleri cevap alışveriş yapmayı düşünen diğer arkadaşlar içinde referans olacak diye düşünüyorum bakalım müşteri memnuniyetleri hangi seviyede.Çünki tv yi tertemiz hiçbir parçasına zarar vermeden kumandasını ve pillerini dahi poşedinden çıkarmadan iade ettim.Yani başka birine rahatlıkla satabilirler.

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

30m2 salon icin 42' gayet ideal gibi gozukuyor. Tabi izleme mesafesi de onemli. Neyse hayırlısı olsun, umarım ideal tv'nize kavusursunuz.

İyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.

Andrew

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 20:24:58 

Aslında teknosanın fiyatları da fena değil 37" sony tv 1499 YTL http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010789&CS_Category=_SBSHAD_853_1333_822_2&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853#

Andrew

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 20:19:52 

Hepsiburada.com bana sorun çıkarmadan televizyonu iade aldı ve geri ödemeyi yaptı.
Hepsiburada müşteriye verdiği hizmet kalitesi ile benden geçer not aldı.
Televizyon olarak 32" Sony LCD Tv aldım 1299 YTL http://www.hepsiburada.com/sony-kdl-32p3000k-32-bravia-hd-ready-lcd-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsonykdl32p3000k Tv den oldukça memnunum.5 yıl garanti ve sony kalitesi beklentilerimin üzerinde çıktı.Normal bir Uydu alıcısı ile görüntüler mozaikleşmeden net bir şekilde izliyebiliyorum.

Buradan yeni televizyon alacak olan arkadaşlara tavsiyem televizyonlar odanın şekline göre gözünüze büyük veya küçük görünebilirler.Mağazalarda ya da başka bir evde gördüğünüz televizyon sizin salonunuzda uygun büyüklükte olmayabilir.Bir örnek vermem gerekirse showroomda 3 metreden izlediğim tv 106 ekran çok ideal görünüyordu.Başka bir arkadaşın evinde 40 m2 duvara asılı 127 ekran bir tv de çok güzel duruyordu.

Fakat 106 ekran televizyonu bizim 30 m2 salona koyunca çok büyük durdu.Bunda televizyonun sağında ve solunda duvar kolonu ve masa olması da etken olabilir.Bir de televizyon duvara asılınca ve yere yakın olunca da büyük ekran küçülüyor.Eğer sehpa üzerine tv koyacaksanız ekran boyutunu biraz küçük tutmanızda fayda var.

Bunlar benim acizane kendi şahsi düşüncelerim.Başımdan geçen olayı sizlere de referans olsun diye paylaşmak istedim umarım benim başıma gelen bu tatsız deneyimi siz yaşamazsınız.

Saygılarımla...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> 32" LCD KARŞILAŞTIRMA VE TAVSİYELERİNİZ (SONY TV ALINDI) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Pure (Pc, Playstation 3, Xbox 360)
ATV'ler ile hem yarışıyor hem de akrobatik hareketler yapıyoruz.
FaceBreaker (Playstation 3, Xbox 360)
En sert yumruğunuzu vurmaya hazır olun. Acımadan yumruklarınızı savurabileceğiniz FaceBreaker karşınızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar