Giriş
5 Ekim 2008; 17:19:45
Bilgisayarıma format attım , itunesi tekrar yükledim şimdi yeni müzikler ekmek istedigim zaman eski müzikler sinilecekmi ? Siliniyor diye biliyorum Bu sebeb den dolayı acaba iphone daki müziklerimi atabilirmiyim bilgisayara yada koruyabilirmiyim birşekilde? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.
5 Ekim 2008; 17:59:55
itunes ile silinmemesi için winscp ile hangi dosya altına kopyalamak gerekiyor müzikleri?
5 Ekim 2008; 18:01:59
iPhone'a attığınız mp3leri bir klasöre koyarak veya atacağınız mp3leri iTunes altında bir playlist yaparsanız bir dahaki sefere çok kolay bir şekilde atabilirsiniz iPhone içine..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuttFTS. -- 5 Ekim 2008; 17:57:46 >
_____________________________ Satılık Takaslık Dell 6000 Laptop - http://forum.donanimhaber.com/m_28079680/mpage_1/key_//tm.htm
5 Ekim 2008; 18:12:32
quote: Orjinalden alıntı: MuttFTS. iPhone'a attığınız mp3leri bir klasöre koyarak veya atacağınız mp3leri iTunes altında bir playlist yaparsanız bir dahaki sefere çok kolay bir şekilde atabilirsiniz iPhone içine.. ooonayyyylıııyooorummmmmmmm evet dostum aynen bu şekilde olacak
_____________________________ karantina@karantina iphone 3G 16GB
5 Ekim 2008; 18:20:17
ya bi kişide winscp ile müzik atılıyor yada atılmıyor desin ya 2 aydır soruyorum hala cevap yok.
5 Ekim 2008; 18:21:38
Geri alınıyor mu bilmem ama, içine atılmıyor galiba.. Atmak istersen de direk mp3 değil hepsini m4a'ya çevirmen gerekebilir.. quote: Orjinalden alıntı: daft punk ya bi kişide winscp ile müzik atılıyor yada atılmıyor desin ya 2 aydır soruyorum hala cevap yok.
_____________________________ Satılık Takaslık Dell 6000 Laptop - http://forum.donanimhaber.com/m_28079680/mpage_1/key_//tm.htm
5 Ekim 2008; 18:24:16
quote: Orjinalden alıntı: MuttFTS. Geri alınıyor mu bilmem ama, içine atılmıyor galiba.. Atmak istersen de direk mp3 değil hepsini m4a'ya çevirmen gerekebilir.. quote: Orjinalden alıntı: daft punk ya bi kişide winscp ile müzik atılıyor yada atılmıyor desin ya 2 aydır soruyorum hala cevap yok. teşekkürler...
5 Ekim 2008; 18:30:56
Sağolun arkadaşlar ama bişiler yaptım ve silindi tüm şarkılarım Artık hepsini tektek indirip tekrar atacağım :(
5 Ekim 2008; 18:34:07
Geçmiş olsun. Ben de telefonu Restore yapmadan bu dediklerimi yapmamıştım, bi ton uğraştım sonradan yeniden atmak için.. En güzeli baştan dikkatli olmak.. quote: Orjinalden alıntı: Smh4 Sağolun arkadaşlar ama bişiler yaptım ve silindi tüm şarkılarım Artık hepsini tektek indirip tekrar atacağım :(
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil