bi arkadaş sağolsun şu linki verdi bana.. bu ikili hakkında ne düşünüyosunuz acaba?
Microsoft 3.0 + Razer Mantis Speed alabilirsin
SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.
Şu an elimde duruyor :)) hafif bi mause razer kalitesi üstünde tabi , biraz con conlu:)) 1.5 yıldır kullandık ne renk attı ne esnedi - MS 3.0ın sol taraftaki 2 tuşu esniyor, ama bi mauseyi eline almadan karar verme derim. Ben bile kendime uygun mauseyi 3. seçimimde buldum :) yanlız diamonbackde sağda 2 tarafında 2 adet tuş var kullanmak biraz zor, dpi ayarıda sadece programdan yapılıyor. Üst konudaki mauselerede bi göz gezdir derim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 5 Ekim 2008; 21:08:01 >
Şu an elimde duruyor :)) hafif bi mause razer kalitesi üstünde tabi , biraz con conlu:)) 1.5 yıldır kullandık ne renk attı ne esnedi - MS 3.0ın sol taraftaki 2 tuşu esniyor, ama bi mauseyi eline almadan karar verme derim. Ben bile kendime uygun mauseyi 3. seçimimde buldum :) yanlız diamonbackde sağda 2 tarafında 2 adet tuş var kullanmak biraz zor, dpi ayarıda sadece programdan yapılıyor. Üst konudaki mauselerede bi göz gezdir derim!
hocam dpi ayarı için bi olay var yanılıyosun videoda gösteriyodu bi izle istersen on-the-fly mı ne diyolar ona..
yani bana tavsiye eder misin hem böyle bi mouse hem mouse pad 85 ytl iyi midir?
Pad lere bu kadar para vermenin mantığını anlamıyorum mutlaka çok kaliteli bir üründür fakat hem çok pahalı hem de orta düzey pad lerden çok büyük artıları yok bu kadar para vermeye değmez bence tabi maddi durumu iyi olanlar ayrı
on-the-fly olayı bana kullanışsız geliyor, o özellik için tuş atamayı sevmiyorum zaten mauseyi kardeşime verdim. Steel Series ikari kullanıyorum el altında tek tuşla işi bitiriyorum :)