Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
razer magma diamondback + razer mantis speed

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> razer magma diamondback + razer mantis speed Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Doruk..

5 Ekim 2008; 17:11:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.editorunsecimi.com/asp/show_stock.asp?product=Razer_magmaspeed

bi arkadaş sağolsun şu linki verdi bana.. bu ikili hakkında ne düşünüyosunuz acaba?

Joey Jordison
Nüş-in RevaN

5 Ekim 2008; 17:19:11 

http://www.donanimhaber.com/NewsDetail.aspx?Id=4187 bak kardes burda videolu annatmıslar bizimkiler iyice incele

Asus P5k SE35 Ich9 - Intel Core2duo E7200 3mb Cache - Sparkle 8800 GT - 2*1 OCZ 800 mhz - Samsung 250 Gb 10000 RPM 16 mb cache - Thermaltake 450 Watt kasa - LG 19 CRT monitor - A4 Tech R7 - A4 Tech X7 G-100 Gaming Klavye - SS qcK mini - Jwin 5.1 Ev Sinema Sistemi

Cs 1.6 Player:Nus-in RevaN
Su gibi Akarım, Arı Gibi Sokarım...

darkswordman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Ekim 2008; 17:57:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

http://www.editorunsecimi.com/asp/show_stock.asp?product=Razer_magmaspeed

bi arkadaş sağolsun şu linki verdi bana.. bu ikili hakkında ne düşünüyosunuz acaba?

Microsoft 3.0 + Razer Mantis Speed alabilirsin

SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.
Doruk..

5 Ekim 2008; 20:49:20 

quote:

Orjinalden alıntı: Nüş-in RevaN

http://www.donanimhaber.com/NewsDetail.aspx?Id=4187 bak kardes burda videolu annatmıslar bizimkiler iyice incele

izledim de bi de kullanan varsa yorumlarına alayım dedim

Joey Jordison
shanke

Sisteme Gözat

5 Ekim 2008; 21:10:34 

Şu an elimde duruyor :)) hafif bi mause razer kalitesi üstünde tabi , biraz con conlu:)) 1.5 yıldır kullandık ne renk attı ne esnedi - MS 3.0ın sol taraftaki 2 tuşu esniyor, ama bi mauseyi eline almadan karar verme derim. Ben bile kendime uygun mauseyi 3. seçimimde buldum :) yanlız diamonbackde sağda 2 tarafında 2 adet tuş var kullanmak biraz zor, dpi ayarıda sadece programdan yapılıyor. Üst konudaki mauselerede bi göz gezdir derim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 5 Ekim 2008; 21:08:01 >

Doruk..

5 Ekim 2008; 23:21:33 

quote:

Orjinalden alıntı: shanke

Şu an elimde duruyor :)) hafif bi mause razer kalitesi üstünde tabi , biraz con conlu:)) 1.5 yıldır kullandık ne renk attı ne esnedi - MS 3.0ın sol taraftaki 2 tuşu esniyor, ama bi mauseyi eline almadan karar verme derim. Ben bile kendime uygun mauseyi 3. seçimimde buldum :) yanlız diamonbackde sağda 2 tarafında 2 adet tuş var kullanmak biraz zor, dpi ayarıda sadece programdan yapılıyor. Üst konudaki mauselerede bi göz gezdir derim!

hocam dpi ayarı için bi olay var yanılıyosun videoda gösteriyodu bi izle istersen on-the-fly mı ne diyolar ona..

yani bana tavsiye eder misin hem böyle bi mouse hem mouse pad 85 ytl iyi midir?

Joey Jordison
mascherano*

6 Ekim 2008; 2:50:24 

mousepad 40 ytl ona göre değerlendirin...

Jolly_RogeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ekim 2008; 22:17:19 

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

mousepad 40 ytl ona göre değerlendirin...

Pad lere bu kadar para vermenin mantığını anlamıyorum mutlaka çok kaliteli bir üründür fakat hem çok pahalı hem de orta düzey pad lerden çok büyük artıları yok bu kadar para vermeye değmez bence tabi maddi durumu iyi olanlar ayrı

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
shanke

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 15:49:03 

hocam 85 ytl 2 ürün için çok uygun fiyat!

on-the-fly olayı bana kullanışsız geliyor, o özellik için tuş atamayı sevmiyorum zaten mauseyi kardeşime verdim. Steel Series ikari kullanıyorum el altında tek tuşla işi bitiriyorum :)

Doruk..

8 Ekim 2008; 0:11:06 

son kez up sonra son kararımı veriyorum teşekkürler yorumlar için

Joey Jordison
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> razer magma diamondback + razer mantis speed Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Neticaret Standı
E-Çözüm'ün standında internet üzerinde ticaret yapmak isteyenlere özel olarak geliştirdikleri; NeTicaret adlı ürünleri ile ilgili bilgi alıyoruz.
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at