Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: CANON, SAMSUNG, PANASONIC VE DİĞER KAMERALAR DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: CANON, SAMSUNG, PANASONIC VE DİĞER KAMERALAR DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rasim45

11 Mart 2006; 0:12:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba 3 ccd bir kamera almaya karar verdim.1 buçuk yıldır sony trv 355 e kulanıyorum çoğu özellikleri biliyorum ama3 ccd kameraların başında 1/3 veya 1/4 gibi ifadeler görüyorum.bunun hangisi daha iyi.birde panasonic 3 ccd son birkaç modelde leica dicomar ifadesi var.bu ne anlama geliyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

rasim45

11 Mart 2006; 0:15:09 

merhaba 3 ccd bir kamera almaya karar verdim.1 buçuk yıldır sony trv 355 e kulanıyorum çoğu özellikleri biliyorum ama3 ccd kameraların başında 1/3 veya 1/4 gibi ifadeler görüyorum.bunun hangisi daha iyi.birde panasonic 3 ccd son birkaç modelde leica dicomar ifadesi var.bu ne anlama geliyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

ahmetdemir

11 Mart 2006; 0:36:21 

Panasonic GS250-300 de 1/6*3, GS400-500 de 1/4.7*3 gibi ifadeler algılayıcı çipin buyuklugunu belirtir, ne kadar buyukse o kadar fazla ışık alır, dolayısıyla düşük ışıkta daha iyi performans verir, pixeller dolana kadar daha fazla ışık depolayacağından siyahtan beyaza ışıkla dolduğu süre içerisinde daha fazla renk tonunu gosterebilir, daha zengin renkler verir. Ayrıca çipler ne kadar buyukse alan derinliği o kadar dar olabillir, arkaplanı odak dışı yaparak cismi ortamdan soyutlayabilir.
Leica lens taşıyan panasonic modelleri ise en başta bünyelerinde optik goruntu sabitleyici bulundururlar, ayrıca panasonicin fason lenslerinden daha keskin, daha az yansıma yapan mercekler olduklarını da soyleyebiliriz.

-Nikon D70/D80,Nikkor 18-70ED AF-S IF f3.5-4.5,Nikkor 50mm f1.8,Sigma 150mm f2.8 EX HSM Macro, Sigma 70-200mm f2.8 EX HSM Macro,Sigma Apo DG EX 2x Converter(140-400mm),Speedlight SB600
-Sony HDR-HC1E HDV-High Definition
-C2d4300@2.7, 2x1gb Kingston ddr667,MSI P35 Neo, MSI 8800GTS OC, Seagate 7200.9 250gb, Nec3540, Poineer DVR111, Audigy2ZS, Creative Gigaworks G500, FSP Bluestorm 500
-Primary: Hyundai L90D+, Secondary:Samsung LE32R71B
atınç

12 Mart 2006; 19:25:14 

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM ÖNCELİKLE HERKESE SELAM.BU TOPİCLE İLGİLİ HEPSİNİ OKUYAMADIM HENÜZ AMA BİRDİJ.KAMERA ALMAYA KARAR VERDİM .700-900 YTL ARASI.NE ÖNERİRSİNİZ?

GERÇEĞİ İNSANLARIN ÖLÇÜLERİYLE DEĞİL,İNSANI GERÇEĞİN ÖLÇÜLERİYLE TANI !
kaxq

14 Mart 2006; 10:55:14 

Değerli Atınç kardeş

Ben 20 gündür internette gezinip duruyorum, insanın kafası karışıyor ama yine de hangi kameranın daha iyi olduğunu çeşitli kameraları kullanan arkadaşların forumdaki görüşlerinden öğreniyoruz, burada foruma katkıda bulunan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Benim fikrimi sorarsan Panasonic NV-GS75 al derim, benim bildiğim en düşük fiyat hepsiburada.com da 1080 YTL. Doğubank'ta daha ucuz olduğunu söylüyorlar.
İnşallah iyi bir kamera alırsın

kaxq

14 Mart 2006; 11:08:36 

Değerli arkadaşlarım,
Doğubank'ta metro starda panasonic NV-GS250 yi 1280YTL ye satıyorlar, yanında 128Mb sd kart, tripod, kaset ve çanta hediyesi var, ne diyorsunuz güvenilebilir mi?

atınç

14 Mart 2006; 14:38:42 

çöok teşekkürelr KaxQ .Araştırayım.

GERÇEĞİ İNSANLARIN ÖLÇÜLERİYLE DEĞİL,İNSANI GERÇEĞİN ÖLÇÜLERİYLE TANI !
Montage

14 Mart 2006; 18:13:44 

Daha önce sorulmuş olabilir, kusura bakmayın,..

Panasonic GS400
Sony HC1E

Kamera almak için yatırım yapmaya başladım, Sony in CMOS olması beni yanılgıya düşürdü, Sizce hangi model daha iyidir,..

Maximum R.E.M.
"Bazıları, etraflarına bakarak, Neden ? diye sorarlar. Ben etrafımda göremediklerimin rüyasını görerek, neden olmasın!? diyorum.. "
  • ROBERT FROST
  • nokia6100

15 Mart 2006; 14:38:29 

kardes merhaba bu sıteye ılk defa gırdım bende md 9000 kulanıyorum da su an bır sorunla karsılasmadım .
    bu kameraların ne gıbı sorunları vardır yardımcı olursan sevınırım onceden onlemımı alayım bend e

mtopal_2000@hotmail.com
    mehmet.topal@emu.edu.tr

ahmetdemir

16 Mart 2006; 0:58:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Montage

Daha önce sorulmuş olabilir, kusura bakmayın,..

Panasonic GS400
    Sony HC1E

Kamera almak için yatırım yapmaya başladım, Sony in CMOS olması beni yanılgıya düşürdü, Sizce hangi model daha iyidir,..

GS-400 ve yeni modeli GS-500 ise yine standart definition çerçevesinde mükemmel kameralar, her turlu manuel ayara sahipler, GS400 in görüntü kalitesi de, renk doygunluğu da çok başarılı.2004 te yılın kamerası seçildi.

http://www.camcorderinfo.com/content/Panasonic-PV-GS400-Camcorder-Review.htm

Ama işin içine Sony HC1 girince Standart definition kameraların, karşısında pek şansı kalmıyor.
    Benimde kullandığım bu kameranın, renk canlılıgı olarakta, dusuk ısık performansı olarakta cok iyi sonuç verdiğini soyleyebilirim.
    3ccd gs400den ise açık bir biçimde daha üstün, zaten aşagıda kıyaslama linkide var, oradan örnekleri ve yorumları görebilirsiniz.

Çözünürlük olarak ise camcorderinfo nun testinde Gs400 un 3 katı satır sayısına ulaşıyor ustune başka birsey demeye gerek yok.
    www.repaire.net in testinde elde ettiği 800X700lük "reel" çözünürlüğü 40K$lık d-betacamlarla bile kıyaslanamayacak derecede yüksek.

Aspect HD 4 codeğiyle de elde edilen videoda rahatça premierede işlenebiliyor.

2005 yılı içinde bu kadar yüksek performansı 2000$ altına taşıdığı için camcorderinfo tarafından yılın kamerası seçildi.

http://www.camcorderinfo.com/content/Sony-HCR-HC1-Review.htm
    http://www.fxsupport.de/hc1/index.html ve
    http://www.videozona.ru/video_tests/sonyhc1/ linklerinden örnek videolarına ve ayrıntılı incelemelerine ulaşabilirsiniz,

Ayrıca "yeterli ışıkta" sony Z1 ile "doğru ayarlarda" aynı cözünürlüğü ve aynı renk kalitesini verdiğini
    http://www.repaire.net/site/tournage/Sony_hc1_z1/comparatif_hc1_z1.php
    linkinde gorebilirsiniz.

İncelemeleri babelfish.altavista.com adresinden de ingilizceye tercume edebilirsiniz.

Bu arada HC1 in bir pazarlama hatası oldugunu ve A1 ile FX1 in satışlarını kestiğini düşünen sony HC1 i piyasadan çekip yerine HC3 adlı, daha düşük cözünürlüğe sahip, bunyesinde cok daha adi bir lens barındıran(HC1 de 37mm f1.8-2.1, HC3 te 30mm f1.8-2.9!), manuel ayarları kaldırılmış, daha ufak ve daha az stabil bir yapıya sahip olan; tek avantajı HDMI ve sadece lens "full widedayken" az daha ışığa duyarlı olan bir kamerayı piyasaya sokuyor.

Yani HC1 in görüntü kalitesini elde etmek için zorunlu olarak insanları 700-800$ pahalı olan, buna rağmen goruntu kalitesi olarak,govde olarak, lens olarak, sensor olarak HC1den hiçbir farkı olmayan, ama bunyesinde XLR adaptoru ve adi bir XLR mikrofonu bulunduran A1U/A1E yi satın almak durumunda bırakacaklar.

Bu nedenle cok fazla beklemenizi tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemir -- 16 Mart 2006; 0:59:35 >

-Nikon D70/D80,Nikkor 18-70ED AF-S IF f3.5-4.5,Nikkor 50mm f1.8,Sigma 150mm f2.8 EX HSM Macro, Sigma 70-200mm f2.8 EX HSM Macro,Sigma Apo DG EX 2x Converter(140-400mm),Speedlight SB600
    -Sony HDR-HC1E HDV-High Definition
    -C2d4300@2.7, 2x1gb Kingston ddr667,MSI P35 Neo, MSI 8800GTS OC, Seagate 7200.9 250gb, Nec3540, Poineer DVR111, Audigy2ZS, Creative Gigaworks G500, FSP Bluestorm 500
    -Primary: Hyundai L90D+, Secondary:Samsung LE32R71B
    iserkanakcay

16 Mart 2006; 22:15:05 

arkadaşlar canon s2-ıs almayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?