Arkadaşlar panasonic gs 35 model kameramın kullanma klavuzunu kaybettim ne olur bir yardım edin bana bunu ödemeli olarak falan bir kopyasını gönderebilecek olan varsa veya temin edebileceğim bir yeri söyleyebilecek olan varsa sevinirim. istanbul beykoz dayım...Şimdiden teşekkürler..
Bir de bir sorum var. Ben şimdi bir tarafı dv girişli bir tarafı usb girişli kablo aldım kamera için. MotionDV STUDIO LE for DV programıda kamerayla verilen cd den kurdum. Şimdi görüntü aktarması lazım di mi? bir eksik var mı? hala başaramadım da...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZOR DEĞİL ASLINDA -- 30 Aralık 2005 22:29:32 >
Selamlar, Uzunca bir süredir forumu izliyorum ve Panasonic GS400 almayı kararlaştırmıştım. Ancak, son zamanlarda SONY HDR-HC1E de aklımı kurcalamaya başladı. Ben Ankara'da yaşıyorum ve kamerayı almak için İstanbul'a Doğubank'a gelmem gerek. Gelmeden önce de son kararımı vermek istiyorum. Sony'nin HD TV hikayesi cazip geliyor ama GS400 de mükemmel. Lütfen iki kamerayı da tanıyan birisi bir tavsiyede bulunsun çünkü artık baymaya başladı Şimdiden teşekkürler.
Selamlar, Uzunca bir süredir forumu izliyorum ve Panasonic GS400 almayı kararlaştırmıştım. Ancak, son zamanlarda SONY HDR-HC1E de aklımı kurcalamaya başladı. Ben Ankara'da yaşıyorum ve kamerayı almak için İstanbul'a Doğubank'a gelmem gerek. Gelmeden önce de son kararımı vermek istiyorum. Sony'nin HD TV hikayesi cazip geliyor ama GS400 de mükemmel. Lütfen iki kamerayı da tanıyan birisi bir tavsiyede bulunsun çünkü artık baymaya başladı Şimdiden teşekkürler.
Bende bunun niye CMOS sensörlü olduğunu merak ediyorum. Bilgisi olan varsa açıklarsa memnun olurum
Yinede doğubankla arasında %50 fiyat farkı var.En cazip olan bence doğubank.
gs250 doğubank 820 dolar gs 400 doğubank 1120 dolar
Hdc1 2300 ytl civarındaydı doğubankta fakat tam emin değilim.
Gs 400 mü hdc1 mi dersen para sıkıntın yoksa hdc1 derim hdc1 2005 te yılın tartışmasız 1 numaralı kamerası seçildi.Gs400 fiyatına göre şahane bir makine ama sadece hobby için alacaksan gs 250'de 2005 yılının en iyileirnden(gs400 kadar mükemmel olmasada)gs 400 ve hdc1 biraz iri makineler bunuda gözönünde bulundurmalısın.
ben gs 250'yi bilgisayara tanıtırken hiç bir zorlukla karşılaşmadım aksine çok kolay oldu.Panasonic cd içeriğinde bulunan direct x programını eğer bilgisayrınızda yokda acrobat readerı ve dv programını yükleyip bilgisayarı açıp kapattıktan sonra kamerayı usb'den bağladım ve anında tanıdı.Program kullanması kolay ve alıştıkça keyifli şeyler yapabilirsiniz.Yanlız videoların bilgisayarda inanılmaz yer kapladığı kesin.Ben sadece başakalarıyla payşamak istediğim görümtüleri dvd'ye yazdırmayı düşünüyorum ve kaset içinde arşiv yapmak daha pratik gibi.
arkadaşlar selam panasonik nvgs 75 kamera aldım fakat cihazı bir türlü usb den pc ye tanıtamıyorum. içindeki sd kartı harici disk olarak görüyor ama kamerayı tanımıyor. (kurulum cd si vs çok uğraştım )bana bi yol gösterin lütfen pc de win xpsp2 yüklü
sorumu buraya yazmanın uygun olacağını düşündüm çünkü KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA forumunda usb den hiç bahsedilmemiş.
slm ben gs 75 aldım bir sorum olacak yardımcı olabilirsen sevinirim usb kablosuyla pc ye bağlıyorum fakat kamerayı tanıtamıyorum bir türlü. şimdilik usb den görüntü aktarmayı deniyorum ama daha kamerayı pc ye tanıtamadım ve çok canım sıkıldı. :(
engkaan : kamerayı usb den tanıtabilmen için driver CD si gerekli. Elindeki driver sp2 ile uyunmlu olmayabilir. Ya yeni driver internetten araştır ya sp2 yerine sp1 kullan ya da usb den vazgeç iee1394 kartı al firewire ile aktar.
cetvel : panasonic gs250 çok uygun bir seçim. Fiyatı da doğubankta çok uygun.
mrhumble : HC1 ile GS400 arasında, GS400 daha iyi. HC1 çok satılan bir model değil ve sıkıntısı soru işaretleri var. GS400 tercih edebilirsiniz.
arkadaşlar benim yeni almış olduğum sanyo vpc c-4 modeli bir dijital video kameram var 1 gb lik sd karta dvd kalitesinde kayıt yapıyor ve 4 mp foto çekiyor ama sorunum usb den bağlandığımda fotoğrafları direkt olarak aktarbiliyorum fakat video çekimlerimi göremiyorum bu işte daha çok yeniyim video kayıtlarımı aktarmak için ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim
sanyo'yu pc ye bağladığında bilgisayarım'da klasör olarak görebiliyor musun? belki videolar ayrı bir yerdedir ve oraya girip görmen gerekiyordur. Bir de şu soru var kameranın çıkışı ve pc nin girişi usb 2.0 mı?
Arkadaşlar, Panasonic NV-GS150 makinayı test ettim. Forumlarda genelde hep çok iyi bahsedilmiş. Fakat, düşük ışıklı durumlarda bir türlü isteğim görüntüyü elde edemedim. Neyi hatalı yapmış olabilirim. Gündüz çekimler tek kelime ile mükemmel üstü.. Ama dediğim gibi düşük ışıklı çekimlerde biraz kumlu gibi gösteriyor...
merhaba arkadaşlar ufacık bir problem var ve bu profosyonellerin işi sanıırm lutfen bi açıklık getirin. canon ixus 30um var yeni aldım fakat 1 ay sonra ne düşme ne vurma ne carpma herhangi bir darbeye maruz kalmadı. fakat kullanırken pil kutusu boş dedi. bi daha acılmadı. pili sarzettim yine olmadı. pilde bir sorun yok başka ne olabilir bu sorunun kaynağı ne makinama güç gelmiyor ne yapabilirim
sanyo'yu pc ye bağladığında bilgisayarım'da klasör olarak görebiliyor musun? belki videolar ayrı bir yerdedir ve oraya girip görmen gerekiyordur. Bir de şu soru var kameranın çıkışı ve pc nin girişi usb 2.0 mı?
evet başka bir makinaya bağladığımda bilgisayarımda görünüyor videolar ama benim makinamda görünmüyor. acaba ilk başta yanlış bişeymi yaptım. ve usb 2.0 evet
ustalar karar veremiyorum yardım edin gs 250 ile gs 75'in görüntü kalitesi çok fark edermi panasonic gs 250 mi panasonic gs 75 + güzel bir dijital fotoğraf makinasımı almak daha mantıklı sizce