Arkadaşlar bende Samsung D-353 kamera var.Kamera kaset takılıyken çekim yapıyor fakat çektiği görüntüyü izletmiyor.Sadece mavi bir ekran geliyor başka da bişey yok.Kaset bölmesini biraz kurcaladıktan sonra çizgili olarak görüntüyü alabildim.Fakat aldığım görüntü bişeye yaramıyo tabi.Sizce sebebi ne olabilir?Maliyeti çok mu yüksek olur?Gerçi garantisi var heralde ama hiç belge falan yok bende.
arkadaslar gecen cuma BIM den samsun dv 365 aldim...parasina gore iyi bi cihaz..kasete 1 saatlik bi cekim yaptim...usb ile pc ye aktarmak icin cd lerini yukledim... kasetteki goruntuyu yuklemek icin galiba kaseti bastan sona oynatmak gerekiyo....1-2 dk sini cekiyim dedim... goruntu kalitesi bozuk olarak aktardi...kameranin LCD ekraninda goruntu super ama pc ye aktardigimda goruntu kalitesi bi anda dustu...acaba ne yapmam gerekiyo...yada 1 saatlik goruntuyu(kasetteki) 1 saattemi aktaracam pc ye..bu konularda yardimci olursaniz sevinirim..tskler
merhaba arkdaşlar, bende panasonic NV-GS1 mini DV kamera var,bunu pc ye bağlama istiyorum,kayıtları pc ye aktarmak istiyorum,kameranın bağlantı girişleri 2 tane, 1.AV/OUT PHONES/REMOTE 2.S VİDEO/OUT anakartım 1394 bağlantısını destekliyor bunun kablosu varmıdır ne yapmam lazım
Arkadaşlar, 2 senedir Panasonic GS200 kullanıyorum. SOn günlerde vizörden veya lcd den görünen görüntü yeşil renk oluyor. Bir müddet sonra normale dönüyor. Nedendir acaba? Bilen var mı aramızda? Kafası kirlenince böyle mi olur? Lütfen bir yardım?
2005 TEN BUYANA 2. CANON MARKA CAMERAM ŞUANDA 2007 DEYİZ VEDE EN ÜST MODELLERİNİ ALMAMA RAGMEN BİRİ MV850İ DİERİDE MVX20İ EN PAHALI MODELLERİYDİ MİNİ OLARAK İKİSİDE AYNI YERDEN KASET KOMPARTIMANINDAN ARIZA YAPTI VEDE ÇOK NADİR ÇOK TİTİZ KULLANMAM RAGMEN KAMERAYLA İLGİLİ BOZULMAMASI İÇİN SÖYLENEN KURALLARA UYMAMA RAGMEN..HERSENE KAMERAMI ALICAGIM BU PERMATİKMİ 2 KERE KULLAN AT??????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre000 -- 11 Eylül 2007; 21:15:31 >
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta doğubankta GS-280 ararken, panasonic NV-GS300'ü 600$'a aldım. Eleman 1 yıl dükkan garantisi ve bide çakma bi çanta verdi. GS300 modeli GS280'in bir üst modeli ve tek farkı DV in özelliğinin olması. Aslında bilgi edinme aşamasında çok zorlandım.Çünkü türkiyede satılan bir model değil. Tamamen tesadüf eseri panasonic tr'nin sitesinden GS280'in kullanım klavuzunu indirdim. İncelerkende gs300'le ortak hazırlandığını ve tek farkın DV giriş olduğunu gördüm. Koşa koşa gidip aldım. Ne denir allah karşıma çıkardı...
Arkadaşlar biliyorum kameraların gece çekim modu normal moddaki gibi akıcı olmaz fakat benim kameranın gece çekimini açınca sanki görüntüyü 6600 cep telefonu ile çekmiş gibi nerdeyse saniyede kare oranı 5-6 gibi çok berbat çekim yapıyor.
Birde renkler donuk ve mat. Gece çekimini açmayınca görüntü çok karanlık loş ortamlarda yaptığım çekim bile zifiri karanlık nerdeyse.
Bunun ayarı varmıdır nedir, Gündüz çekimleri fevkalade ona bir sözüm yok.
Lütfen bilgilendirebilir misiniz. Forumda arama yapmak istedim fakat arama fonksiyonu cevap vermedi.
el kameraları gece çekimi için yapılmamışlardır. bazı fonksiyonlar yardımı ile görüntü almak mümkün ama gündüz çekimi performansı beklemeyin. kameranın iyi çekim yapabilmesi için ışıklı ortam şart. renkli modda saniyede çektiği kare sayısı düşer bu normal. en iyi görüntüyü infrared ledi ile siyah beyaz çekimde alırsınız.