Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: CANON, SAMSUNG, PANASONIC VE DİĞER KAMERALAR DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: CANON, SAMSUNG, PANASONIC VE DİĞER KAMERALAR DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
munzo

19 Şubat 2007; 15:02:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar, çok eskilere bakamadım ama sanırım Samsung vp363 ile ilgili pek bi yorum yok. Ben bu kamerayı özellikle fiyatı nedeniyle incelemeye başladım. Size göre bu nasıl bir kameradır? Ayrıca, sd karta sadece resim mi yoksa video da kayıt yapılabilirmi? Bu kayıtları pc ye aktarmak için özel bir aparata gerek varmı, kart okuyucu bu işi haledermi? Maksimum 500 ytl. olmak üzere, özellikle sd karta da kayıt yapabilen başka alternatif modeller tavsiye edebilirmisiniz? Tabiiki optik zoom olmalı Şimdiden teşekkürler

mp2006

19 Şubat 2007; 21:10:23 

arkadaşlar hepsiburada.com günlerdir şu jvc modelini satmaya çalışıyor hala anlayamadım hc96 e mi yoksa jvc gr-dz7 mi?
hc96e: 1200 ytl
gr-dz7: 800 ytl
lütfen yardımcı olun

burada karşılaştırma:
http://www.eniyidijital.com/XX_CompareWiz.php?c=cc&g=C&p1=JV_DZ7&p2=SO_HC96

burada gr-dz7 satış:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17102&productid=evjvcgrdz7e

jvc nin kendi sayfasında 1.872 ytl ile jvc minidv ler arasında en pahalı olanı
günlerdir düşün düşün içinden çıkamadım bana yardımcı olmanızı umuyorum.
camcorderinfo.com ve videomax.ru da gr-dz7 yok o yüzden karşılaştırma yapamadım.

sunshines35

20 Şubat 2007; 0:18:35 

analog dan dijitale dönüştürme işlevine ihtiyacın yoksa hc94e ye bak derim. Varsa da yanına snazzi pci kart alırsın.
Fiyatı da peşin 950 ytl civarında.

safranboy

26 Şubat 2007; 13:15:01 

Sevgili arkadaşlar bana max 500 YTL ye video kamera önerebilir misiniz bu fiyata alınabilecek kaliteli bir kamera var mıdır? USB,kart desteği olan fazla uğraştırmayacak bir ürün..

Tek bildiğim şey hiçbirşey bilmediğimdir
sunshines35

26 Şubat 2007; 23:54:07 

600 ytl civarında gs75 bulabilirsin

safranboy

27 Şubat 2007; 9:10:01 

araştırdım 1000 lira civarı gs75 bu arada http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17747&productid=evcanonmv940
canon un bu modeli nasıldır SD karta video kaydı var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safranboy -- 27 Şubat 2007; 9:44:50 >

yucelnet

Sisteme Gözat

27 Şubat 2007; 14:31:40 

bende de gs75 var hiç bir şikyetim yok ama.
ya şuna bir su altı kılıfı bulamadım ya.
bu doğubankta felan var mı acaba bu ben Adanadayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 27 Şubat 2007; 14:32:04 >

Ütü İle Baskı Devre Çıkartma(RESİMLİ ANLATIM)"TIKLA"
WEB Sitemi Ziyaret Edebilirsiniz
raga

28 Şubat 2007; 13:10:22 

sunshines35 arkadaşıma bir sorum olacaktı.Nvgs500 model kamerayı geçen hafta sonu doğubanktan aldım 2 yıl sistem electronic garantili çanta ve 512 panasonic sd kart dahil 1300 ytl.Garantisiz 1180 ytl idi.Kameradan çok memnunum ancak pro cinema moduna geçildiğinde çekimler 4:3 veya 16:9 daki gibi akıcı bir şekilde çekilemiyor.Hafifte olsa bir görüntü atlaması söz konusu özellikle hareketli görüntülerde.Acaba bu normal mi yoksa kameramda bir problem olabilir mi? Cevaplayabilirsen çok sevinirim.

oguzg

Sisteme Gözat

28 Şubat 2007; 18:36:41 

Arkadaşlar ben samsung vpd 353 kameramı lcd ekranı bozuldu diye servise verdim. Bi hafta sonra aldım eve geldim. yeni bi kaset çıkartıp poşedinden taktım kameraya. sonra çektikleimi tv de izlerken dıt dıt diye sesler geldi. Görüntüleri bilgisayara aktardım ordada sesler yine var . servise geri götürdüm adamlar ses falan duymuyoz biz dediler bişiy yapmadılar. zaten daha içeri girdiğim anda arıza yok modunda başladılar benimle konuşmaya. AMa ben bu sesi hala duyuyorum. şimdi nereye başvurmam gerekiyo. Başına böyle bi olay gelen arkadaşlar versa nasıl hallettikleri hakkında bilgi verebilirlermi acaba?

http://ttsitesi.freehostia.com

safranboy

28 Şubat 2007; 19:15:45 

Arkadaşlar sorulara cevaplar bekliyoruz benim jvc hakkında bir sorum var..Bazı modelleri kendiliğinden 5 dk sonra kapanıyormuş acaba bunlar hangi modeller boyle bir sacma özellik varsa cok puan kaybeder yani bi yere sabitleyip cekim yapamayacak mıyız

sunshines35

28 Şubat 2007; 23:36:00 

quote:

Orjinalden alıntı: raga

sunshines35 arkadaşıma bir sorum olacaktı.Nvgs500 model kamerayı geçen hafta sonu doğubanktan aldım 2 yıl sistem electronic garantili çanta ve 512 panasonic sd kart dahil 1300 ytl.Garantisiz 1180 ytl idi.Kameradan çok memnunum ancak pro cinema moduna geçildiğinde çekimler 4:3 veya 16:9 daki gibi akıcı bir şekilde çekilemiyor.Hafifte olsa bir görüntü atlaması söz konusu özellikle hareketli görüntülerde.Acaba bu normal mi yoksa kameramda bir problem olabilir mi? Cevaplayabilirsen çok sevinirim.

o hisse ben de kapıldım, procinema modunda kontrast arttırılmış parlaklık düşük ve hareket görüntüsü biraz "garip" endişelenecek bir şey yok.

"sistem elektronik" garantisi diye bir şey duymadım, dükkan garantisi olsa gerek, çünkü Panas. yetkili servisi teknofaks.
hayırlısı olsun.

sunshines35

28 Şubat 2007; 23:43:26 

quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

araştırdım 1000 lira civarı gs75 bu arada http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17747&productid=evcanonmv940
canon un bu modeli nasıldır SD karta video kaydı var mı

geçen aralıkta izmir de bir yere sormuştum, teknofax garantili, peşine 700 e bırakırız diyordu.
istanbul'da rahat 600 e bulursun kanımca.

kaldı ki 1000 ytl çok ben kaçak gs500 ü 1200 ytl ye aldım zaten.

bu arada garanti problem değilse doğubanka uğramanı tavsiye ederim ve hc94 ü de sormayıda ihmal etme, piyasada peşin 950 civarında,
kaçak daha düşük (tahminim 600 ler seviyesinde) olacaktır. (gs500 den sonra favorim hc94 tü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 28 Şubat 2007; 23:54:30 >

safranboy

1 Mart 2007; 10:13:14 

teşekkür ederim açıklamalar için..Bu fiyatlara harddiskli bir kamera alsam JVC bulunabiliyor tavsiye edilir mi

raga

1 Mart 2007; 17:11:31 

sunshines35 arkadaşım teşekkür ederim.İçim biraz rahatladı.

safranboy

3 Mart 2007; 13:38:49 

Arkadaşlar bende canon mv var kamerada usb ve dv çıkışı mevcut ama usb den sanırım kasetteki video kaydı bilgisayara aktarılmıyor sadece fotoğrafları atabildim pc ye..acaba bir yolu var mı illa fireware mi lazım

GOKMENM

5 Mart 2007; 12:54:12 

panasonic gs 280 de oda çekimlerinde görüntü kaybı fazlaymış.

peki bu kamerayı oda çekim kalitesi olarak sony hc27 , hc 37 , hc 24 ile karşılastırsak sony dahamı iyi.

sony cilerden hiç ses çıkmıyor çünkü bu konularda.

memur
kpss
dmc_dmx_mim

5 Mart 2007; 15:40:10 

kesinlikle katılıyorum

DH Eminem Fan Clup

DH Underground Türkçe Rap Forumu

AND1 STREETBALL KULÜBÜ