Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: CANON, SAMSUNG, PANASONIC VE DİĞER KAMERALAR DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: CANON, SAMSUNG, PANASONIC VE DİĞER KAMERALAR DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
katobar

9 Ağustos 2006; 23:05:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bend epanasonic nvg s280 ile benzer bir sorun yaşadım kartı bilgisayara taktıktan sonra donanım olarak ? gözüküyordu ve makinayı bilgisayara takıp kamerayı açtığımda kamerayı tanımıyordu ,microsoftun sitesine baktım kod 10 isimli bir hata olduğunu belirtiyordu neyse çözümün ne olduğunu oradada bulamadım sonr aşans eseri buldum püf noıktayı .Kamerayı açıkken (bilgisayara aktarma modunda) ieee1394 bağlantıya takarsan bilgisayar tanıyor ve görüntüyü capture etmeni sağlıyorsun umarım bu bilgi işine yarar kolay gelsin
quote:

Orjinalden alıntı: apooo697

arkadaşlar acil yardııııım
bende samsung d6050i kamera var flexy ieee1394 kart aldım 4-6 pin kablom var kameramla ilgili yazılımları pc ye yükledim fotoğraf makinası görüntü ve videolarını pc ye aktarabiliyorum usb kablosuyla ama aldığım ieee1394 kartı bilgisayarıma taktım tanıdı winxp daha sonra kameramı bağladım ama kamerayla ilgili bilgisayarda yeni donanım bulundu falan hiçbir tepki yok neyse dedim galiba böyle oluyor pinacle studio programını açtım capture sorce ayarlarından samsung comcorder ı seçtim daha sonra capture dediğimde hata veriyor pinacle deneme sürümü belki ondandır dedim ulead video studio 8 i yükledim lisanslısını tabi ama ondada sonuç değişmedi kameramın görüntüsünü birtürlü dv kablodan alamıyorum usbden kayıt yaptığımda ise video atlaya atlaya kaydediyor ve izleniyor fps ile alakası yok denedim onuda yardım edin lütfen kafayı yiyecem yaf........

semih_iseri

11 Ağustos 2006; 1:36:32 

herkese merhaba arkadaslar. bende samsung VP-D 353 var. (BIM'den aldım ) sürekli kaset almayım diye 1GB MS PRO aldım. ama makina karta video kaydetmiyor. başlıyor, birkaç saniye sonra takılıyor. sebebi ne olabilir??? yardım ederseniz sevinirim.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
MrKutlu

11 Ağustos 2006; 12:07:51 

Aldığınız kartın veri aktarım hızı yeterli değildir!

quote:

Orjinalden alıntı: semih_iseri

herkese merhaba arkadaslar. bende samsung VP-D 353 var. (BIM'den aldım ) sürekli kaset almayım diye 1GB MS PRO aldım. ama makina karta video kaydetmiyor. başlıyor, birkaç saniye sonra takılıyor. sebebi ne olabilir??? yardım ederseniz sevinirim.

caglarun

16 Ağustos 2006; 12:59:08 

ARKADAŞLAR BİR KONUDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
PANASONIC DVD KAYITLI KAMERA ALDIM ANCAK GÖRÜNTÜLERİ VCD/DVD LERDE İZLENEBİLECEK FORMATLARA DÖNÜŞTÜRMEKTE ZORLANIYORUM
BUNUNLA İLGİLİ BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR PROGRAM VAR MI?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

sarslanpay

17 Ağustos 2006; 8:16:38 

panasonic vdr 150 kamerada 2 formatla vr ve video formatı ile çekim yapılıyo video formatındaki çekimde bilgisayara aktarmada ve dvd playerde seyretmekte sorun yok ancak vr formatında ise sadece bilgisayar görüyor vestel marka dvd player ım var görmüyor bu vr formatını video(vob) formatına çevirebilirmiyiz şayet mümkünse hangi proğramla çevirebiliriz şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

lebimyapim

22 Ağustos 2006; 22:43:24 

şu anda kamera alma aşamasındayım karşıma 2 adet kamera çıktı birincisi panasonic ag-dvc 60 diğeri yine panasonic ag-dvc 62 bu 2 kameranın kasaları ve işlevselliği aynı ancak fiyatları farklı bu kameralarla ilgili bilgi alabilirmiyim sizlerden..

LEBİM YAPIM
HİÇBİR ŞEYİ ÖZEL BİR GÜN İÇİN SAKLAMA..
ÇÜNKÜ; YAŞADIĞIN HERGÜN SENİN İÇİN ÖZELDİR..
lebimyapim

22 Ağustos 2006; 22:47:42 

uled 9 veya pinnacle 10 yazılımı ile pc ye import edip 2 ye bölüp ( 1 vcd 1 saat alır ) render yapıp vcd ye kayıt edebilirsiniz

LEBİM YAPIM
lebimyapim

22 Ağustos 2006; 22:49:59 

uled 9 veya pinnacle 10 yazılımı ile pc ye import edip 2 ye bölüp ( 1 vcd 1 saat alır ) render yapıp vcd ye kayıt edebilirsiniz
çekim bittikten sonra dvd yi kamerada sonlandırmayı unutmayın
quote:

Orjinalden alıntı: caglarun

ARKADAŞLAR BİR KONUDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
PANASONIC DVD KAYITLI KAMERA ALDIM ANCAK GÖRÜNTÜLERİ VCD/DVD LERDE İZLENEBİLECEK FORMATLARA DÖNÜŞTÜRMEKTE ZORLANIYORUM
BUNUNLA İLGİLİ BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR PROGRAM VAR MI?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

LEBİM YAPIM
anzubesti

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Ağustos 2006; 13:32:40 

canon S2 sorunu

Kamera da kayıt yaptıktan sonra(normal ev ortamında) izlediğimde seste biir hışırtı var.Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş var mı ? Ayarlardan olabilir mi (rüzgarsız ortamda kayıt yapılıyor)
Ne yapmamı önerirsiniz ?

lebimyapim

24 Ağustos 2006; 1:30:27 

kamera mikrofonundan kaynaklanabilir Servisine baktırmak lâzım
yada ses kayıt ayarları bu sorunu meydana getirmiş olabilir
ama ben uzman bir servise danışmanızı şiddetle tavsiye ederim saygılar
quote:

Orjinalden alıntı: anzubesti

canon S2 sorunu

Kamera da kayıt yaptıktan sonra(normal ev ortamında) izlediğimde seste biir hışırtı var.Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş var mı ? Ayarlardan olabilir mi (rüzgarsız ortamda kayıt yapılıyor)
Ne yapmamı önerirsiniz ?

LEBİM YAPIM
winstonbox
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Ağustos 2006; 4:02:21 

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık on gün önce başladığım kamera alma macerama bugün son verdim. Gerçekten benim için çok yorucu oldu. Sonunda Panasonic NV-GS280 aldım. Bu tercihi yapmamda bu forumun çok etkisi oldu. Bu forumla karşılaşmasaydım büyük bi ihtimalle tercihim canon veya sony olacaktı. Hepinize teşekkürler.
Tüm araştırmalardan sonra bütçeme uygun olan nv-gs180 ve nv-gs75 te karar kıldım. Ama 180 daha yakındı. Teknosada gs180 i incelediğimde hayal kırıklığına uğradım. Tek sebep (belki önemli bi sorun değildir ama) teşhir ürünlerindeki gs180 i elime almam ve elimin titremesine cok duyarlı olmasıydı. Yani biraz zoom yaptıgımda, elimin titreşiminin etkisiyle karşı raflardaki ürünlerin altında bulunan fiyat bantlarının lcd ekranına bir girip bir cıkmasıydı. ne kadar kendimi sıksamda bunu engelleyemedim. yani elimin titremesini net bi şekilde lcd deki görüntüde hissedebiliyordum. kaldı bir secenek yani gs75. onun da 180 e göre daha demode, daha eski teknolojilere sahip oldugunu biliyordum. Ve hiç aklımda yokken bu forumda bi arkadasın gs280 e bakın yok yok demesiyle tek secenegim 280 oldu.
gs280 hakkında kamera alacak arkadaslara bi öneride bulunamayacağım daha kullanmadım çünkü. şu an şarj oluyo. 16 saat dediler ama 3 saate varmadan adaptörde yanan yeşil ışık söndü.
şimdi kamera kullanan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. çünkü daha önce hiç deneyimim yoktu. kutunun içinde çıkan kitapçıklarda, dv kablosunun takılmasıyla, hafıza kartının takılmasıyla vb . ilgili çok ciddi görünen uyarılar vardı. mesela bilgisayar ve cam kapalı iken dv kablosu takılmalıymış. ve önce bilgisayara sonra cam a. bu tür ince detaylar hakkında tüyolar verirseniz memnun olurum.
bir de dv kablosunun bilgisayar girişine uyumlu yuva bilgisayarımın arkasında yok. yeni bir parca almam mı gerekiyo. aynı sorun tv de de var. tv ye baglamam için hangi aparat lazım.
yarın hafıza kartı alıcam. kaç megabyte idare eder. kartın markasının bi önemi varmı.
bir de video k