slm arkadaşlar bende NV GS 150 var Sizce nasıl bi kamera iymidir ben iyi diye alnım ama bise sizin değerli görüşlerinizi almak isterim birde benkameranın efektlerini kuulanamıyorum.resim çekerken sepya falan warya onları bide bu efektler video çekerken oluyomu herkese çok teşekkürler bide forum bana biraz bitti gibi geldi daha önceki sayfalarda da demişler kimse yokmu btti gibide bitmesin daha çokşey danışacağım sizlere
Merhaba herkese kolay gelsin yurt disindan Shutter marka bir divi cam geldi hediye olarak ilk defa böyle bir sey kullaniyorum 12MP oldugu ve 4000x3000 resim kalitesi yaziyor fakat cektigimde hicte öyle bir kalitede resim alamiyorum birde kullanma kitapcigininda olan menünün hepsi makinede mevcut degil acaba bunlara program yada versiyon atiliyormu yada daha farkli birseylermi oluyor anlayamadim bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim ufak bir soru daha bu interpolasyon olayi nasil bisi bilen biri aciklarca cok sevinirim.
ARKADAŞLAR VİDEO KAMERA KONUSUNDA YENİYİM VE YAKIN ZAMANDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ARAŞTIRMALARIM SONUNDA ŞU MAKİNALARDA KALDIM. DEĞERLİ FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.
1.SONY HC 96 E GARANTİLİ 1.454,00 YTL 2.PANASONİC GS 400 DOĞUBANKTAN 1120$
MERHABA ARKADAŞLAR....İKİNCİ EL JVC GR-D239E DİGİTAL VİDEO KAMERA BULDUM. Fiyatı 400Ytl... BU MODEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? DİĞER BİR SORUM DA ÜZERİNE 200-250 YTL KOYUP BİR BAŞKA KAMERA MI ALMALIYIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR... SEVGİYLE KALIN....
*brain* gs 500 ü kaça aldın ve hangi ülkeden aldın?
merhaba arkadaşım ben yurt dışı fiyatlarını araştırdım ve karşılaştırdım. Sonuç olarak USD bazında fiyatlar 1000 ile 1200 civarında ancak avrupa fiyatları 1000-1100 € civarında. Doğubank fiyatlarını forumdan takip ettiğim kadarıyla 1200 $ civarında benim tavsiyem eğer imkanın var ise Doğubank'ı tercih et ufak tefek sorunlarda muhatap olacağın bir kimse olur en azından. Tabi ki bu benim görüşüm. Ben dediğim gibi yaptım ADANA'dan 1250$ gibi bir fiyata aldım. Sonuç olarak yurt dışı fiyatları ile Doğubank gibi yerlerin fiyatları arasında okadar da büyük fiyat farkının olmadığıdır. Şimdiden hayırlı olsun.
arkadaşlar kamera konusunda kararımı vermek istiyorum.bilenler ve bilgisi olanlar yardım lütfen. gs 400 ve gs 500 den birisi yada hc 96 e fiyat olarak da gs400 doğubank 1120$, gs 500 1200$ hc 96 e garantili 1450 ytl yardım istiyorum.
(MERHABA ARKADAŞLAR....İKİNCİ EL JVC GR-D239E DİGİTAL VİDEO KAMERA BULDUM. Fiyatı 400Ytl... BU MODEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? DİĞER BİR SORUM DA ÜZERİNE 200-250 YTL KOYUP BİR BAŞKA KAMERA MI ALMALIYIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR... SEVGİYLE KALIN.... )
Arkadaşlar lütfen soruma yanıt verebilir misiniz? Çok acil de....
Canon A520 dijital fotoğraf makinasının 3 dakika sınırlı video kaydını sınırsız yapmak mümkünmü 3dakika sınırlaması yazılımla yapıldığına göre sınırsız yapmakta yazılımla mümkündür heralde. Böyle bir yazılım varmı arkadaşlar.
ARKADAŞLAR ARTIK BURAYA YAZMAYIN BEN BİR BAŞLIK AÇTIM PANOSONİC İLE HER ŞEYİ ORAYA YAZIN DAHA İYİ OLUR KAÇ SAYFA OLMUŞ BURASI BÖYLE. LÜTFEN. BEN DE YENİ ÜYE OLDUM AMA ÇOK SAYFA VAR YİNE DE OKUDUM AMA SİZ DEDİĞİM GİBİ YAPIN HEM HERKES İÇİN İYİ OLUR
ARKADAŞLAR ARTIK BURAYA YAZMAYIN BEN BİR BAŞLIK AÇTIM PANOSONİC İLE HER ŞEYİ ORAYA YAZIN DAHA İYİ OLUR KAÇ SAYFA OLMUŞ BURASI BÖYLE. LÜTFEN. BEN DE YENİ ÜYE OLDUM AMA ÇOK SAYFA VAR YİNE DE OKUDUM AMA SİZ DEDİĞİM GİBİ YAPIN HEM HERKES İÇİN İYİ OLUR
Arkadaşım burası üst konu öncelikle soruların varsa burda kesin bulursun. artık buraya yazmayın gibi bir mesaj atmaya hakkın yok. Moderatör değilsin, ayrıca büyük harfle yazmak internette bağırmak anlamına gelir, sakin ol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeknet -- 23 Nisan 2006; 23:26:24 >
selam arkadaşlar bu canon mvx300 model kamera acaba 16:9 widescreen destekliyormu?
Asus A6VQ 1 gb ddr-2 533 mhz ram p4 3ghz PRESCOTT, 512 mb kingston ram, 256 mb fx5500 vga, 100 gb seagate sata hdd, samsung combo cd writer dvd reader, philips dvd dl writer, creative 4.1 ses sistemi, 107s6 Philips monitör, hp 1510 all in one printer, us robotics 9108 adsl2 + wireless modem, hp m417 dijital fotograf makinası...
Gs 400 al yada gs 250 al daha ufak bir makina. Ben gs 250 kullanıyorum ve çok iyi bir makina. Gs 300 Gs 250 den daha yeni bir model olmasına rağmen Gs 250 kadar iyi bir makine değil haberiniz olsun
quote:
Orjinalden alıntı: beyzade106
arkadaşlar kamera konusunda kararımı vermek istiyorum.bilenler ve bilgisi olanlar yardım lütfen. gs 400 ve gs 500 den birisi yada hc 96 e fiyat olarak da gs400 doğubank 1120$, gs 500 1200$ hc 96 e garantili 1450 ytl yardım istiyorum.