Şimdi Ara

### Birbirinin kolonunu amfisini test etmek isteyenler grubu ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Kullanmakta olduğunuz bir kolon varsa ve başka bir kolonun nasıl çaldığını merak ediyorsanız şöyle birşey yapılabilir;

    Herkes elindeki ekipmanı buraya yazar, birbirinin amfisini-kolonunu merak eden iki kişi anlaşıp özel olarak buluşabilir.

    Biliyorum teklifim pek alışıldık değil. Gerçekleşmesi mümkün mü bilmiyorum ama bir fikir atayım dedim. Bakalım ilgi olacak mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicapuerte -- 4 Ekim 2008; 18:53:00 >



  • Bende şu anda Pioneer sa-608 stereo vintage amfi var. Kolonlarım ise eski küçük raf tipi boseler. Bu külüstür görünüşlerine bakmayın. Daha önce birçok sıfır kolonum oldu ama bu eski küçük boseler bundan önce kullandıklarımdan iyiler. İlgimi çeken amfi ve kolon olursa karşılıklı test etmeye hazırım.

     ### Birbirinin kolonunu amfisini test etmek isteyenler grubu ###

     ### Birbirinin kolonunu amfisini test etmek isteyenler grubu ###



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicapuerte -- 6 Ekim 2008; 10:58:54 >




  • fikir çok güzel ama amfiler ve kolonlar taşıması biraz zor ekipmanlar oldukları için uygulanması biraz güç gibi geldi bana...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: withhonour

    fikir çok güzel ama amfiler ve kolonlar taşıması biraz zor ekipmanlar oldukları için uygulanması biraz güç gibi geldi bana...


    Haklısın ama bazıları da taşımaya üşenmeyecek kadar ilgili olabilir bu konuya. Bir de alternatif olarak alet taşımadan bir gün sen ona gider dinlersin birgün o sana gelir dinler şeklinde olabilir...
  • Fena bir fikir değil ama yol yordam durumları ortaya çıkıcak,ve testlerin akustik ortamlarda olması gerek.Bu durumda bu forumu okuyan merkezi yerlerde mesela;izmirde böyle bir yer sahibi ve bu işlere meraklı birisi var ise burada yerini ve mekanını haftanın hangi günü musait ise o günü herkez kolonlarını ve amfilerini getirebilir.Şunuda belirtmek gerekirse bu ses işi gerçekten insana keyif veren bir iş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cengizhan72

    Fena bir fikir değil ama yol yordam durumları ortaya çıkıcak,ve testlerin akustik ortamlarda olması gerek.Bu durumda bu forumu okuyan merkezi yerlerde mesela;izmirde böyle bir yer sahibi ve bu işlere meraklı birisi var ise burada yerini ve mekanını haftanın hangi günü musait ise o günü herkez kolonlarını ve amfilerini getirebilir.Şunuda belirtmek gerekirse bu ses işi gerçekten insana keyif veren bir iş.



    Evet keyif veren bir iş. Müzik dinleme yönü ayrı keyif, amfi kolon almak-satmak, kafa yormak, üzerinde konuşmak ayrı bir zevk. Dediğiniz gibi bir ortam tabii ki daha da iyi olurdu. Ama evde de olsa olur aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.