değerli arkadaşlar sizi yerde ararken gökte buldum. :) yardımcı olursanız çok sevinirim. ben bir kamera almayı düşünüyorum. para problemim yok. 2 bin tl ye kadar çıkabilirim ama gereksiz yere de para harcamak istemiyorum. kullanmayacağım özelliklere para harcamak istemiyorum. şöyle aöyleyeyim benim elimde bir kamera var zaten. jvc gr-dx55e model bir kamera. ben almamıştım. bir yerden geldi. ama memmun değilim görüntü kalitesinden. bana bir kamera önerirseniz çok sevinirim. bir çocuğum oldu onu çekicem. yani kapalı alan çekimi iyi olmalı. zoom çok önemli değil benim için. mini dv veya dvd veya hardiskli hangisi iyi olur onuda bilmiyorum.önerileriniz benim için değerli. şimdiden teşekkürler
sony hdr-xr200 kamera hakkında bilgisi olan arkadaş yokmu acaba lütfen yardım arkadaşlar bu çektigim görüntüleri nasıl cd ye aktaracagım lütfen yardım makinanın menüsü ingilizce lütfen yardım kolay gelsin..........
sony hdr-xr200 kamera hakkında bilgisi olan arkadaş yokmu acaba lütfen yardım arkadaşlar bu çektigim görüntüleri nasıl cd ye aktaracagım lütfen yardım makinanın menüsü ingilizce lütfen yardım kolay gelsin..........
Kafa temizleme kasedi hiç kullanmadımelimde mevcut degil nereden temin edebilirim. Teknosada bulabilirmiyim. Tedarik edebileceğim adresler varsa reklam olmasın derseniz PM den mail atmanızı rica ederim.
Kafa temizleme kasedi hiç kullanmadımelimde mevcut degil nereden temin edebilirim. Teknosada bulabilirmiyim. Tedarik edebileceğim adresler varsa reklam olmasın derseniz PM den mail atmanızı rica ederim.
teknosada varmı bilmiyorum ama sony teknik servislerinde ve netten bulabilirsiniz fiyatı 35tl civarında bildiğim kadarı ile.kafa temizleme kasetini 10 sn kadar çalıştırıyorsun çevrenizde kasetli kamera kullanan varsa rica edip sizde faydalanabilirsiniz en iyisi bir tane almak olacaktır
merhaba benim elimde handycam dcr-sr37 model bir camera var. bu makinayı bi proje için kullanmak istiyoruz. pc bağlantısı yapıp internet üzreinde canlı yayın ben zeri bir proje. bunun için sunum hazırlanması gerekiyor.makinanın özelliklerine baktım ama pek anlamadıgım için bulamadım. yani demek istediğim bir nevi webcam gibi kullanabiliryim. cok profesyonel olması gerekmiyor. cevaplarsanız sevinirim
öncelikle selamlar forum gezerler :) kullanmış olduğum sony dcr-hc36 kameranın driverini bir türlü bulamadım. Sadece sony nin sitesinde var ve orada da part cd diye bi ikon çıkıyor yazacağım numaralar ne ve nerde var bilemiyorum.nasıl temin edebilirim bir bilgisi olan var mı acaba?acele yardımcı olursanız sevinirim.
Sony full hd handycamlerin hiçbirisi 1080p değil hepsi 1080i.. bu ne kadar olumsuz etki yaratır? birde 1500tl civarı Sonylerin hepsinin lensleri çok küçük diğer tarafta Canon hg10da ise 1/2,7 lens var.. bu durumda Sony'nin dezavantajı ne kadardır?? Bir kaç hafta içinde alıcam lütfen bilgilerinizi paylaşın..
Son sayfalara baktığımda uzun zamandır bir model önerisi isteyen olmamış ben bu konuya el atayım istedim. Bi arkadaşım için kamera araştırıyorum, 1000 TL civarında bir bütçe var. Hafıza kartı ya da hard diske kayıt yapan HD çekim yapabilen ve sensörü yeterli büyüklükte bir kamera aldırmayı düşünüyorum. Ancak 2 gündür tüm aramalarıma rağmen dişe dokunur bir makine bulamadım. Canon HG10 aslında tam iş görecek bir kamera ama hiçbir yerde yok. Bu özellikleri içerecek sizin bildiğiniz bir marka ve model var mı? Eğer bu fiyata bu istekleri karşılayacak bir makina yoksa nelerden vazgeçmemi ve bu fiyata hangi makinayı almamızı önerirsiniz.
Son sayfalara baktığımda uzun zamandır bir model önerisi isteyen olmamış ben bu konuya el atayım istedim. Bi arkadaşım için kamera araştırıyorum, 1000 TL civarında bir bütçe var. Hafıza kartı ya da hard diske kayıt yapan HD çekim yapabilen ve sensörü yeterli büyüklükte bir kamera aldırmayı düşünüyorum. Ancak 2 gündür tüm aramalarıma rağmen dişe dokunur bir makine bulamadım. Canon HG10 aslında tam iş görecek bir kamera ama hiçbir yerde yok. Bu özellikleri içerecek sizin bildiğiniz bir marka ve model var mı? Eğer bu fiyata bu istekleri karşılayacak bir makina yoksa nelerden vazgeçmemi ve bu fiyata hangi makinayı almamızı önerirsiniz.
verdiğiniz fiyatlarda sony nin hd hdd li kamerası yok bildiğim kadarı ile.canon un hg10 ve20 var. bunlarıda bulmanız zor belki imaknsız.bilinen markaların sensörü büyük olan kameraları 100 tl çoktan geçiyor.ben olsam her şeyden vaz geçerim ama sensörü küçük makina almam.sensör görüntü kalitesini etkileyen en önemli unsurlardan birisidir.bildiğiniz gibi sensör makinaya giren ışığı belirler ne kadar ışık ok adar kalite.sensörü büyük olan bir kameranın değerini gece loş ışıkta florasan lamba ve bulutlu havalarda yani ışığın yetersiz olduğu zamanlarda anlarsınız.birde çektiğiniz görüntülerin üzerinde oynamak isterseniz kesinlikle sensörü büyük makina alın derim.sony sr11e 12e bunlar verdiğiniz fiyata çok uzak değil sanırım.karar sizin arkadaş
arkadaşlar dcr-trv418e kameramda nem hatası verdi ne yapmam lazım yaklaşık 2-3 senedir kullanmıyordum düğün vardı 120lik kaset doldurdum 2.sinde nem hatası verdi.Yani kılavuzda nem hatası olduğunu söylüyor bunun nasıl bir çözümü vardır? kamera 4 sn çekim yapıp hataya geçiyor. Teşekkürler...
arkadaşlar dcr-trv418e kameramda nem hatası verdi ne yapmam lazım yaklaşık 2-3 senedir kullanmıyordum düğün vardı 120lik kaset doldurdum 2.sinde nem hatası verdi.Yani kılavuzda nem hatası olduğunu söylüyor bunun nasıl bir çözümü vardır? kamera 4 sn çekim yapıp hataya geçiyor. Teşekkürler...
kameranızın kullanma klavuzu varmı var ise orada gerekenler yazıyor.yok ise aklımda kaldığı kadar yardımcı olayım size. kamerayı kapatıyorsunuz içindeki kaseti çıkarıyorsunuz mümkünse ayni kaseti kullanmayınız kamerayı nemsiz bir ortamda çok sıcak ve çok soğuk olamyan bir odada kameranın açılabilen her yerini açın kaset yuvasınıda açıyorsunuz ve kurumaya bırakıyorsunuz.kaseti kameranın içinde bırakmayın kesinlikle.işiniz bittimi çıkartınız.nem uyarısı neden verir kamera? eğer kamerayı sıcak bir ortamdan sğuk bir ortama götürdüyseniz nem uyarısı verir veya soğuk bir ortamdan sıcak bir ortama götürdüyseniz yine ayni nem uyarısı verir.bu durumlarda kameranın ortama alışmasını bekelek gerekli.örnek sıcak bir yerden kamrayı soğuk bir yere götürdünüz mercekler buğulanır silme hatasını yapmayın belli bir süre sonra buğu gidecektir.nem uyarısı veriyorsa çekim için ısrar etmeyiniz .kurumasını bekleyin devam edersiniz.kolay gelsin