Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alex40

3 Ekim 2008; 11:51:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Slm Arkadaşlar..SONY HDR-SR11E veya HDR-SR12E almak istiyorum.....
Aranızda bu her iki modelden birisini kullanmış olan varsa bana tecrübelerini aktarabilir mi?? Veya önerebileceğiniz daha iyi bir model var mı???
Bu arada HDR-UX19E hakkında da bilgi verirseniz sevinirim...
Çok Tşk

ywz81

7 Ekim 2008; 4:24:10 

quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

merhaba kardeş burası sony yardım sitesi size sony den başka model tavsiye edilmez.model isminden sony olduğunu anlamalısınız.sony dcr_hc53e nasıl isterseniz bir inceleyin.sony nin resmi sitesinden bakabilirsiniz.fiatı 500 ytl az.saygılar
quote:

Orjinalden alıntı: muzaffr

merhaba kardeş mini dv alrım derseniz çipi1\6 olanlar var ve 600 ytl den daha az olanlrı var,mini dv olablir dersen model konusunda yardımcı oluruz

ben de 600 ytl sınırında ve dvd110dan tiksinmek üzere (burayı okurken) olan biri olarak
bu fiyat civarında önereceginiz modelleri merakla bekliyorum. evet minidv olabilir ve hatta sony olmak zorunda da degil. ve hatta biraz daha kasarsan hc96 ya da benzerini alırsın derseniz önünüzde saygıyla egilirim. dogubank piyasası da bir secenek ama kredi kartına taksit olayı da şart.
bir kez daha anlaşılır olması için madde madde:

600 ytl civarında
kredi kartına taksit
mümkün olan en iyi görüntü kalitesi ve kullanım kolaylığı

farzet ki kendine alıyorsun hocam ve sadece bu kadar paran var..

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ywz81 -- 7 Ekim 2008; 4:22:15 >

sony kamera

7 Ekim 2008; 5:09:10 

merhaba arkadaşlar eğer ucuz ve mini dv almak istiyorsanız sony in en iyi mini dv olan kameraları hc96 ve hc94e almanızı tavsiye ederim tabii ki bulablirseniz.ben hc94e kullanıyorum ve çok memnunum.bu iki kamera teknik özellik olarak ayni 96 nın farkı harici bir cihazdan örnek tv den kayıt yapma şansınız var.her iki kamera da 3 mp foto çeker ve uzaktan kumandası vardır kamerada uzaktan kumanda gerçekten çok gerekli tüm işlemleri yapabilirsiniz ve foto çekersiniz.aldığınız kamera kesinlikle uzaktan kumandalı olsun.teknik özelliklerini isterseniz verebilirim.bu iki kameranın çipi yani sensörü 1/3 tür bilginize.selamlar saygılar

Ekmeğimi paylaşırım,ama VATANIMI,BAYRAĞIMI Asla
markymark

12 Ekim 2008; 17:38:12 

selamlar bende sony hdr-sr8e chandycam var...
bikaç satış yapan kişide türkçe menü olarak satıldığınıu gördüm...
sorum şu...
bu modelin türkçe menüsü varmı?
varsa yazılım(firmware) şeklinde atabilirmiyiz?
nerden bulabilirm?
saygılar..

baris195

13 Ekim 2008; 2:53:03 

selam arkadaşlar ben sony dsc s730 cyber-shot aldım..ama video kayıt yaptıktan sonra video yu fotoğraf makinasındayken izleyeyim diyorum görüntü var ama dışarı ses vermiyor..
fakat pc ye atınca sesi dinliyorum..diğer arkadaşlarda samsung foto makina var onlarda bile video yu kaydettikten sonra fotoğraf makinasından izlerlerken sesi çıkıyor..
bende arza mı var yoksa o şekilde mi yapmışlar..
makinaya baktım yanda vede önde deliklerde var ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 13 Ekim 2008; 2:50:37 >

sony kamera

13 Ekim 2008; 4:11:28 

merhaba arkadaş evet sizde arıza var.konuyu yanlış yere açmışsınız.lütfen sorunuzu fotoğraf makinaları bölümünde sorunuz.burası sony video kamera model öneri yeridir. kusura bakmayın arıza ya bakmıyoruz eğer kamera alacaksan hangi model alacağın konusunda yardım edelim.selamlar

baris195

13 Ekim 2008; 11:18:26 

quote:

merhaba arkadaş evet sizde arıza var.konuyu yanlış yere açmışsınız.lütfen sorunuzu fotoğraf makinaları bölümünde sorunuz.burası sony video kamera model öneri yeridir. kusura bakmayın arıza ya bakmıyoruz eğer kamera alacaksan hangi model alacağın konusunda yardım edelim.selamlar

ok ..aldığım yere gittim kipadan almıştım..arza var dedim vede teknik servise gönderdiler..dedıgın gıbı diğer kısma açıcam,yanlıslıkla buraya actım ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 13 Ekim 2008; 11:14:07 >

@evren

13 Ekim 2008; 23:33:26 

Corel Ulead VideoStudio / Video Studio X2 12.0.98.0 programı ıle sorunumu cozdum.cektıgım hd dvdlerı bılgısayarıma kopyalıyorum ve sorunsuz ızlıyorum.dıger kulandıgım programlarda goruntu ve veya seste kesılmeler donmalar oluyordu tavsıye ederım.
Format Support
* Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, M2T, MPEG-4, H.264, QuickTime®, Windows Media® Format, DVR-MS, MOD (JVC® MOD File Format), M2TS, TOD, BDMV, 3GPP, 3GPP2
* Audio: Dolby Digital® Stereo, Dolby Digital 5.1, MP3, MPA, QuickTime, WAV, Windows Media Format
* Images: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF87a, ICO, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, PCD, PCT, PCX, PIC, PNG, PSD, PXR, RAS, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WMF
* Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)
Output File Format Support
* Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, MPEG-4, H.264, QuickTime, RealMedia™, Windows Media Format, BDMV, 3GPP, 3GPP2, FLV
* Audio: Dolby Digital Stereo, Dolby Digital 5.1, MPA, WAV, Windows Media Format
* Images: BMP, JPG
* Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD), Blu-ray (BDMV)
* Media: CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-R Dual Layer, DVD+R Double Layer, BD-R/RE

sony kamera

14 Ekim 2008; 3:19:52 

quote:

Orjinalden alıntı: baris195

quote:

ok ..aldığım yere gittim kipadan almıştım..arza var dedim vede teknik servise gönderdiler..dedıgın gıbı diğer kısma açıcam,yanlıslıkla buraya actım ok

merhaba kipa metro marketler bildiğim kadarı ile orjinal ürün satmıyorlar.metrodaki görevli kendi ağzı ie söyledi (burda çin malı olmayan bir ürün göstereblirmisin) dedi.bilginize.selamlar

mkemal_se

14 Ekim 2008; 23:32:00 

selam elimde sony dcr-dvd306 video kamera var. sorun şu.

kameraya kayıt yaparken görüntüler bazen bulanıklaşıyor. görüntü seçilemez hale geliyor zoom yaparken ve kamerayı hareket ettirirken oluyor bu. acaba normalmi kestirip atmadan açıklayabilirseniz sevinirim.
sony kamera

15 Ekim 2008; 2:04:17 

merhaba arkadaş evet normal zoom yaparken çok yavaş yapmalısın ve kamerayı hiç sallamadan kullanmaya çalış ve zoom u sona doğru getirdik sıra görüntüyü sabitlemen zor olur yüksek zoom da tripod kullanmanızı tavsiye ederim.hata sizde kamerada değil sağa sola dönüşte kayıt ı durdur dönünce tekrar başlat veya çok yavaş dön ayni şekilde zoom u çok yavaş yap göreceksiniz proplem olmayacaktır.kamera bazı şartlarda odaklanmaz görüntü bulanık olur görüntü netleşene kadar kayıt yapmayı durdurursanız iyi olur.ani hareketler hızlı zoom kameranın sallanması ve kapalı havada daha çok olur.selamlar

portscaner

15 Ekim 2008; 19:49:13 

mrb arkadaslr...YARIN SONY HDR.SR 11E VEYA 12 E ALMAYI DUSUNUYORUM.......HDR SR 12 E FIYATI 2.200 YTL....11 E FIYATI ISE YAKLASIK 1900 YTL... HANGISINI ONERIRSINIZ. BU ARADA TURKIYE FIYATLARI ISE : SR 12 E EN AZ 3000 YTL 11 E ISE 2500 YTL ...YARDIM EDERSENIZ SEVINIRM YADA BASKA MARKA VEYA MODEL ONERRSENIZ DEGERLERDIRMEDE BANA YARDIMCI OLABLRSINIZ SIMDIDEN TESSKRLER YARDIMLRINZ ICIN

mkemal_se

15 Ekim 2008; 20:50:10 

quote:

merhaba arkadaş evet normal zoom yaparken çok yavaş yapmalısın ve kamerayı hiç sallamadan kullanmaya çalış ve zoom u sona doğru getirdik sıra görüntüyü sabitlemen zor olur yüksek zoom da tripod kullanmanızı tavsiye ederim.hata sizde kamerada değil sağa sola dönüşte kayıt ı durdur dönünce tekrar başlat veya çok yavaş dön ayni şekilde zoom u çok yavaş yap göreceksiniz proplem olmayacaktır.kamera bazı şartlarda odaklanmaz görüntü bulanık olur görüntü netleşene kadar kayıt yapmayı durdurursanız iyi olur.ani hareketler hızlı zoom kameranın sallanması ve kapalı havada daha çok olur.selamlar

arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.

yalnız bu şekilde sıkıntı olmazmı gerçekten dönerken veya odaklanırken önce bulanık oluyor 2 saniye sürüyor ve çekimler kötü oluyor.
peki 1.soru bütün kameralarda bu varmı 2. soru objektifmi almak gerekiyor odaklama için veya bana ne yapmam gerektiğini söylersen sevinirim Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkemal_se -- 15 Ekim 2008; 21:07:14 >

udibaro

16 Ekim 2008; 13:27:05 

markymark isimli arkadaş,türkçe menü işine bi çözüm bulabildinizmi bende sr7e almıştım japonyadan getirttim türkçe menü varmı diye ısrarla sormama rağmen var dediler ama nafile türkçe menü yok içinde siz bi çözüm bulabildinizmi müşterek araştıralım...

markymark

17 Ekim 2008; 20:20:33 

bende bi çözüm bulamadım...
kon uj buradan görüldüğü gibi cevapsız kaldı...
başka bi konu açtım ama hiç tatmin edici NET bi cevap veren yok...

killnOd

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008; 17:25:22 

Tr de made in japan sony bulma imkanimiz varmi yoksa hepsi made in chine malimi?

aydogdumesut