Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zeykan

28 Temmuz 2008; 2:00:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşlar sony dcr-pc110e kameram var i link kablosu sordum 60 ytl fiyat verdiler.bende 4 ytl ye çin malı aldım fakat bilgisayar kamerayı görmüyor picture proğramınıda kuruyorum. bunun sebebi orjinal kablo olmadığı için mi acaba? yoksa bilgisayarımdan mı? TŞK.

slm
fb.levent

28 Temmuz 2008; 19:18:11 

http://urun.gittigidiyor.com/Sony-ACIL-MiniDV-Canta-Kamera-Acil-Cok-Ucuza_W0QQidZZ9736396

arkadaslar böyle bi ürün alacam fakat dijital kameralar hakkında fazla bilgim yok

bu ürün iyidir ya da bu fiyata bundan daha iyi bir ürün önerebilir misiniz

şimdiden tesekkür ederim

@sL@N

28 Temmuz 2008; 22:51:18 

quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

Sony DSC-S730 7.2 MP Dijital Foto.Makinesi 4 gb hafıza kartını destekler mi?

Evet destekler. Hatta 8gb hafıza kartı da destekler.

fotoseyhan

30 Temmuz 2008; 9:48:06 

Selamlar.. Vaktiniz varsa bir sorum var..

Sony Handycam DC17 kameram var. Kutu içeriği gelen yazılım ile VCD yapılabiliyor ama bu beni kesmediği için Windows Movie Maker kullanarak istediğim çözünürlükte videolar hazırlayabiliyordum fakat makineye veya bilgisayarıma ne olduysa artık hata veriyor ve hiç bir şey yapamıyorum..

Kamera, Play / Edit konumunda; wimdows movie maker programında "Video aygıtından yakala" tıklıyorum, karşıma şöyle bir uyarı çıkıyor:
"Video aygıtı şu anda kullanılıyor. Aygıtı kullanan diğer tüm uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin."

Ve hemen sonra: "Aygıtı başlatırken bir hata oluştuğundan video aygıtı şu anda kullanılamıyor."

Acaba tüm bunları ben Picture Package programını önce kurup sonra tamamen sildiğim için mi yapıyor? Bildiği kadarıyla buna gerek yoktu ama..

Tüm forumu okuyamadığımdan beni affedin belki önceki konularda geçmiştir.

ardatasci1981

30 Temmuz 2008; 12:46:06 

SONY DCR 19 KAMERAM VAR. GARANTİ SÜRESİ DOLDU. LCD EKRANINI TAM AÇTIĞIMDA GÖRÜNTÜ KAYBOLUYOR FAKAT ÇOK AZ AÇARSAM GÖRÜNTÜ VAR. MUHTEMELEN LCD EKRANA GELEN KABLOLARDA TEMASSIZLIK VAR. BU KABLOLARI DEĞİŞTİRMEK KAÇA MALOLUR. BİRDE İSTANBULDA BUNU YAPAN SERVİS NERESİ TEŞEKKÜR EDERİM.

bimer

30 Temmuz 2008; 13:45:06 

Kamera, Play / Edit konumunda; wimdows movie maker programında "Video aygıtından yakala" tıklıyorum, karşıma şöyle bir uyarı çıkıyor:
"Video aygıtı şu anda kullanılıyor. Aygıtı kullanan diğer tüm uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin."

movie maker içinde kaydetmeden çıktıgınız dosya kalmış zannedersem, bende aynı sorunu yaşamıştım eger varsa ya kaydedin yada silin düzelebilir

brifing

31 Temmuz 2008; 13:02:18 

arkadaşlar benim sony hc-40e handycam kameram var.kameramda kayıt ettiğim görüntüleri izlerken edit/playde çizgi çizgi oluyor bi süre sonra düzeliyor...birde bunu arada bir yapıyor...mesela tekar izledğimde kaybolmuş olabiliyor..kasette bi sorun yok çünkü iki üç tane denedim sonuç aynı oluyor..şarjdan kaynaklanabilirmi?yardım ederseniz çok sevinirim..bi hafta sonra tatile gitçem o yüzden..şimddien teşekkürler..

etik55_28

31 Temmuz 2008; 18:25:16 

Sayın formdaşlar merhabalar, dvd 115 alacaktım fakat şimdi DCR-DVD 410 kameraya ilgim arttı araştırdığım kadarı ile dahili belleğe ve dvd ye kayıt yapıyo . Bu kameranın kullanıcılarından veya bilenlerden kullanımı hakkında bilgi almak istiyorum yazacaklara teşekürler.

skyynet

2 Ağustos 2008; 14:04:22 

Böyle bir konu açtığınız için sizlere teşekkür ediyorum arkadaşlar ben SONY DCR-DVD110E ALDIM cd sini pc ye yükledim fakat sadece hafıza kartındaki vidyolar ve resimleri makinaya yükleye biliyorum ama cd deki vidyoları yükleme yapamıyorum bana bu konu da yardımcı olabilirmisiniz
CD Yükledigim de bu dosyalar masa üzerine çıktı
Import Media Files (Disc) 
PMB - Picture Motion Browser
PMB Guide
Video Disc Copier
Handycam Utility

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyynet -- 2 Ağustos 2008; 17:49:35 >

SONY-DCR-DVD 110 E
teknosasa

2 Ağustos 2008; 16:39:09 

slm arkadaşlar ben SONY CYBERSHOT DSC W110 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ almak istiyorum ama foto makinelerinden pek anlaadığım için size sorayım dedim özellikleri şunlar:
Etkin Çözünürlük (mp) : 7,2
Optik Zoom : 4x
Dijital Zoom : 8x
Lcd Ekran Boyutu (inç) : 2,5
Menşei : İthal
Boyutlar (mm) : 88,2 x 57,2 x 22,9
Resim Formatı : JPEG
Resim Çözünürlüğü : 3072 x 2304
Iso Hassasiyeti : Oto, 100-200-400-800-1600-3200
Türkçe Menü : Var
Video Format : MPEG1
Renk : GÜMÜŞ
Beyaz Ayarı Dengesi : Otomatik, 8 Pozisyonlu
Hafıza Tipi : Memory Stick Duo/Pro Duo
Görüntü Sezici Tipi : 1/2,5 Super HAD CCD
İşletim Sistemi : BIONZ
Dahili Hafıza (mb) : 15
Garanti Süresi (yıl) : 2
Pil Bilgisi : NP-BG1 Lityum N
Video Çekim Süresi (dakika) : Hafıza Kartı ile Sınırlı
Arabirim : USB 2,0
Model : CYBERSHOT DSC W110
Enstantane Hızı (sn) : 1/8 - 1/1,600 (Oto)
Kendi Kendine Çekim (sn) : 10-20
Lcd Ekran Çözünürlüğü(piksel) : 115000
Flaş : Var
Tipi : Kompakt
Ağırlık (pilsiz) (gr) : 123
Kutunun İçindekiler : Şarj Edilebilir Pil, USB Kablo

hepinize şimdiden tşkürler
truva34

3 Ağustos 2008; 21:06:08 

arkadaslar herkese iyi aksamlarrrr ben bi tane sony harddiskli kamera almaya karar verdim bütçem 1000-1250 ytl arası bana hangi modeli tavsiye edersinizzz? bide özelliklerini yazarmısınızzzz simdiden herkese tesekkürler... cevabınızı beklemekteyimmmm

cooLLdeviLL

4 Ağustos 2008; 14:12:56 

Selam sony dcra-c155 kamera almıslar abimler ama kasete kaydedilen görüntüleri bilgisayara nasıl atacagımı bilmiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

TurkTime

4 Ağustos 2008; 19:57:25