s.a 20 gun once aldığım sony SR 36E SIFIR GİBİ DEMİYORUM ZATEN SIFIR SADECE 10 GB VERİ ÇEKTİĞİM 40 GB HARD DİSKLİ KAMERAMI AMERİKADA GELECEK LAPTOP İÇİN SATMAK İSTİYORUM.SONY EUORASİA GARANTİLİ OLUP DEDİĞİM GİBİ SIFIRDIR.SATIİŞ FİYATI 900 YTLE OLUP YANINDA ORJİNAL ÇANTASI VE 512 MB MS PRO DOU VERİLECEKTİR. drsedataydin@gmail.com
Dostum senin o söylediğin işle bende çok uğraştım en sonunda şöyle bir yötem buldum dene eski bir tv kartına kombaset girişi yaptım bende yeni tv kartı omadığından yenileri bilmiyorum sonuç çok güzel kötü olan bişi varsa oda zaman proplemi kayıt yaparken biraz zaman alıyo
Sevgili arkadaşlar.Bana sony mini dv 7000 modelinde bir kamera hediye edildi.Bu kameranın çift lensi var.türkçe kullanma kılavuzu olmadığından ürünün detayını bilmiyorum.Video ve fotoğraf çekiminde hep küçük olan lens çalışıyor.Hiç büyük lens çalışmadı.(ürün sıfır.hiç kullanılmamış)Ne yapmam gerekiyor? Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum...
Sevgili arkadaşlar.Bana sony mini dv 7000 modelinde bir kamera hediye edildi.Bu kameranın çift lensi var.türkçe kullanma kılavuzu olmadığından ürünün detayını bilmiyorum.Video ve fotoğraf çekiminde hep küçük olan lens çalışıyor.Hiç büyük lens çalışmadı.(ürün sıfır.hiç kullanılmamış)Ne yapmam gerekiyor? Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum...
genelde dolmuş duraklarında ve terminal gibi hareketin daha doğrusu gidiş gelişin yoğun olduğu mekanlarda pusu atan simsarların işi dikkatli olmak lazım güvenilir yerleri tercih etmek lazım
Arkadaşlar elimde sony dcr-sr32E kamera var, cd sini kaybettim. Bu modellerin elinde cd si olan varsa ve kopyalama imkanı olursa çok sevinirim. İçindeki dvd programı lazım. Olan arkadaşlar lütfen pm e mesaj göndersin.
Kendi sorumu kendim cevaplayayım bari kimse yardımcı olmadı.TV den kayıt yapmak isteyen arkadaşlar sony nin şu modellerinde tv den kayıt imkanı var: DCR-HC28E,46E,35E,38E,36E,96E benim bulduğum bu modeller tv den kayıt imkanı sunuyor.Muhtemelen İ-Link girişiyle ilgili birşey çünkü dikkat ettim tv den kayıt yapabilenlerin hepsinde hem İ-Link girişi hem çıkışı var.SAYGILAR...
Arkadaşlar benim sorunum da şu şekilde, elimde Sony dcr sr32e var. Kameradaki görüntüleri bilgisayara aktarabiliyorum, fakat TV görüntüleri altta tarihi ve saati ile birlikte seyredebilmeme rağmen bilgisayara aktardığım görüntüler tarihsiz ve saatsiz olarak aktarılmaktadır. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
bi arkadaşımdan emanet olarak aldığım md li sony dv nişan merasiminin ortasında şarzı bitince bi arkadaşımda içinden md yi kapatmadan çıkartınca ve şarz olduktan sonra cd yi kapatmak için dv ye taktığımızda alet md yi tanımadı aynı şekilde pc de tanımıyor bu md cd si yapılabilecek bişey yokmudur arkadaşlar bu cd çok önemli benim için
6 aylık bır aradan sonra slmlar. 6 ay one sony hdr ux-7e almıstım alıs o alıs.ufaklıgı cekmek ıcın almıstım bebegım 6 aylık oldu kameradan faydalanamıyorum acıkcası. bana yardımcı olursanız sevınırım. cektıgım dvd lerı bılgısayarımda ızlemeye calıstım beceremdım kamerayı ılk aldıgım gunlerde cok ugrastım sonrada makınadan sogudum. codec falan yukledım wındows medıa palyerdan yuklemeden once destenmıyor dıyordu yukleyerek ılk once goruntu sonra seslerı buldum bılgısayardan. cektıgım dvdlerı bılgısayara kopyala dedım playerdan ızmeye calıstım goruntuler donuyor akıcı halde ızleyemedım kaldırdım makınayı az once cıkardım kıracagım geldı. 500 gb lık bır usb hard dıskler alsam cektıgım dvdlerı dosya dosya kopyalasam bunları ızlemem ıcın ne yapmam lazım. yanı kamerayı tv ye baglayıp ızlemek ıstemıyorum yarın obur gun dvdler cızılecek gıdecek. bılgısayarda ızlemek ıcın hangı prog ızlemelıyım. dvd palyerlar gostermedıgını bılıyorum burada yazılanlardan. ayrıca bu 15 dk dvdlerı nasıl bırlestırebılırım. yenı baslayanlar ıcın bır ıkı program ve bır kac taktık verırsenız sevınırım. tesekkurler...
üstat sorunlarının hepsi bir kaç programla çözülecek şeyler, videoları pc den izleyemiyorsan sorun codeklerinin çözülememesi, çözüm K-Lite Mega Codec Pack google dan arat bulursun bunun içinde player da var winmediaplayer ya mahkum degilsin pc eskiyse kasar zaten o porgram GOM Player i yükleyebilirsin.. parça parça videoları birleştrirmek için pc de olan Movie Maker i kullanabilirsin (programlar klasörünün içine bak oradadır..) yada daha güzel bir program TMPGEnc.DVD.Source.Creator google da arat bulursun. TMPGEnc güzel işlevsel dir tek tek dvdleri pc ye kopyalamana da gerek yok program dvd den alır pc yede kopyalar vs vs.. lakin sürelidir arastırırsan onuda aşarsın. kolay gele sana