Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
abuz555

11 Mayıs 2008; 0:08:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardım edin. kamera içindeki kasetin görüntülerini nasıl silebilirm. bir de kameranın bataryasının dolduğunu nasıl anlarım. lütfen yardım. kameram SONY DCR-HCE51E

garip_10

11 Mayıs 2008; 1:09:03 

quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

1394 firewire kartı al -tak pc ye

kardeş ilgin ve cevap verdiğin için çok sağol teşekkürler,,ama bu kartayrıca bir maddi külfet,,ben kendi imkanlarımla elimdeki kameram ve bilgisayarımla yapabilirsem daha iyi olacak,,zira o dediğin kart a baktım 25-75 ytl arası bir ücreti var,,yinede yardımın için teşekkürler kardeş

huseyin GARIP
garip_10

11 Mayıs 2008; 1:20:07 

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=8822208

huseyin GARIP
KAYHAN42

11 Mayıs 2008; 13:28:01 

ya bu 300 ytl ve civarın da ki vidio kameralar var ya niye düsük iş görür mü ki han gisini tay si ye ediyosunuz 300 ytl ve civarın da ki paralar da olan lar da cvp yazın lütfen ya kayhan-tekin@hotmail.com by acık lar sanız sevinirim ok mu cvp yok mu ya

mahoni_44

11 Mayıs 2008; 13:36:22 

yaklaşık iki yıl önce sony dcr hc 45e mini dv kamera aldım. ve ogünden beri sürekli kaset almaktayım. benim sorunum kameradaki görüntüleri bilgisayara aktarıp dvd yapmak. usb den aktarım yapabiliyorum fakat görnütü okadar net olmuyor. bundan dolayı bilgisayara bir IEEE 1394 kart aldım taktım. bilgisayar kartı tanıdı donanım kısmındada düzgün çalışıyor diye yazıyor. ama nedense kamerayı I-link ile bilgisayara bağladığımda hiç tepki vermiyor. ulead proğramını açıp cepture ye bastığımda (either no video capture driver is installed in this system, or no device is connected) şeklinde uyarı veriyor ve kamerayı görmüyor. acaba karttamı problem var diye kartı götürdüm değiştirdim ama yok aynı sorun yine devam ediyor bir yıldır araştırmadığım site sormadığım kimse kalmadı ama çözüm bulamadım. LÜTFEN YARDIM EDİİİİİİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ar_tryk

11 Mayıs 2008; 15:25:12 

Dostum avermediayı beğenmezler ama bilgisayarın hızlıysa 2.el bir avermedia al ve dene. Ses ve görüntü uyumu düzgünse ilinkten geri kalmaz. Ama windows şişince bilgisayar yavaşlayınca ilinki tutmaz. Tabii bana göre. Ben de her ikiside var ve ilinki kullanıyorum.

mahoni_44

11 Mayıs 2008; 20:36:11 

ilgin için teşekkürler. peki bende I-link ile ilgili ne gibi sorun olabilir. sen kullandığın için bilirsin.

ar_tryk

11 Mayıs 2008; 23:02:19 

İlk önce makinanı ve kablolarını başka bilgisayarda dene. Gözlerinle çalıştığını gör sonra ı-link kartınında çalıştığını başka bilgisayarda dene. Bunlarda proplem yoksa bigisayarla ilgili ihtimalleri düşünürsün.

KAYHAN42

13 Mayıs 2008; 13:51:22 

YA HİC KİM SE YOK MU YA BNA ya bu 300 ytl ve civarın da ki vidio kameralar var ya niye düsük iş görür mü ki han gisini tay si ye ediyosunuz 300 ytl ve civarın da ki paralar da olan lar da cvp yazın lütfen ya kayhan-tekin@hotmail.com by acık lar sanız sevinirim ok mu BİL Gİ VERE CEK VE Bİ SİTE YE YÖNLEN DİRE CEK

queenmurfit

13 Mayıs 2008; 20:19:30 

Sevgili arkadaşlar.Bana sony mini dv 7000 modelinde bir kamera hediye edildi.Bu kameranın çift lensi var.türkçe kullanma kılavuzu olmadığından ürünün detayını bilmiyorum.Video ve fotoğraf çekiminde hep küçük olan lens çalışıyor.Hiç büyük lens çalışmadı.(ürün sıfır.hiç kullanılmamış)Ne yapmam gerekiyor? Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queenmurfit -- 13 Mayıs 2008; 20:19:48 >

panasonica

14 Mayıs 2008; 18:38:22 

makinanın resmini koysan diyorum ilk kez duydum belki pro cam dir sendeki

anilgee

14 Mayıs 2008; 21:07:47 

makinayı araştırdım biraz değişik bişey:D

12MP ccd var galiba:) ama fiyatı 270ytl diyodu

çift lens ne olaydır çözemedim

mahoni_44

15 Mayıs 2008; 16:40:02 

ar_tryk dediğini yaptım başka bilgisayarda çalışıyor. şimdi benim bilgisayarımla ilgili sorun ne olabilir acaba

queenmurfit

15 Mayıs 2008; 20:42:16 

quote:

Orjinalden alıntı: queenmurfit

Sevgili arkadaşlar.Bana sony mini dv 7000 modelinde bir kamera hediye edildi.Bu kameranın çift lensi var.türkçe kullanma kılavuzu olmadığından ürünün detayını bilmiyorum.Video ve fotoğraf çekiminde hep küçük olan lens çalışıyor.Hiç büyük lens çalışmadı.(ürün sıfır.hiç kullanılmamış)Ne yapmam gerekiyor? Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum...

http://www.ilser.com/default.asp?L=TR&mid=57&u_id=22&c_id=9

arkadaşlar kamera bu linkte var...yardımcı olursanız çok memnun olurum

ahmetyuksel

15 Mayıs 2008; 21:39:16 

arkadaşlar kameramın dvout girişi nedense görmedi 1394 kablo aldım en sonunda 6 aylık kameramı sony servise gönderdim ve dv out girişi arızalı çıktı hemen kullanıcı hatası diyip 135 ytl tamir ücreti karşılığında yapacaklarını söylediler sony servisi çok berbat sony alırken serviside hesaplayın acaba mahkemeye versem kazanma şansım ne olur birde sport cihazları tercih edin boşuna garanti var diyip fazla para vermeyin sony servisinde secmeli kazma teknik elamanlar var laftanda anlamıyorlar bana diyorlarki o girişi başka şey sokmuşsun bu kazmalar ne soktuğumu bile biliyorlar o kazma elamanlara ne soktuğumuda söylesimmi acaba

ar_tryk

15 Mayıs 2008; 22:01:08 

İlk aklıma gelen kartı taktığın pcı slotunu değiştirmen olmadı format, yeni bir başlangıç.

quote:

Orjinalden alıntı: mahoni_44

ar_tryk dediğini yaptım başka bilgisayarda çalışıyor. şimdi benim bilgisayarımla ilgili sorun ne olabilir acaba

sessizlik35

16 Mayıs 2008; 15:50:58 

sony dvd110E kamera alıcam.Ama dvd lerin daha az sürede kayıt yaptığını ve daha maliyetli olduğunu öğrendim.Ayrıca bende cd rw yok.Silinebilir bir cd yi cd-rw olmadan nasıl silerim?Yaptığım kayıtı bilgisayara attıktan sonra onu cd'den silebilirmiyim? Görüşleriniz nelerdir?
alon2024

18 Mayıs 2008; 20:08:20 

sony dvd kamera ile kayıt yapılmış bi kaydı nasıl izleyebilirim mini dvd olarak yazıyor ustunde...

dvd yi sürücüye takıyorum ama dvdyi görmüyor.. bu sorun hakkında bilgisi olan varmı

mahoni_44

19 Mayıs 2008; 0:55:02