Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ceza_61

6 Nisan 2008; 22:36:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

walla montaj vs vs den sonra bnde merak ediyorm.
ama lise yıllık ödev işte fazla bişe olması beklenemez.. karınca kararınca
1 hafta montaj sürem var. bakalım ne yapcm...

Gigabtye 945p-ds3 / Core2Duo E8400 3Ghz 6Mb L2 / Kingstone 667Mhz DDR2 @ 800Mhz @ 4-4-4-12 / Palit HD2600 @ 750/1000 MHz / LG 18X DVD-RW / Western Digital 250Gb Sata2 / Philips 500Gb External USB / Creative t6060 5.1 / A4 KL-7 / Trust MI-6950R Laser / Trust GM-1520T Gamepad / A4 PK 333MB WebCam
Ha.Mim.Ra

7 Nisan 2008; 11:38:39 

Selamlar.
Ben Sony sr290 video kamera aldım. Kamera ile kayıt yaparken kaydı durdurup aynı kayıt üzerine devam edemiyorum. Her seferinde yeni bir klip olarak kayıt yapıyor. Bu sorunu nasıl hallederim. Bir program tavsiyesi olan var mı?

Cihazın linki http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DCR-SR290E&productsku=DCRSR290E.CEN&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=SDH+Hard+Disk+Drive#tab

Teşekkürler.

DH CITROËN KULÜBÜ için TIKLA
anilgee

7 Nisan 2008; 17:33:33 

quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

quote:

Orjinalden alıntı: anilgee

abi kamerada sahiden sensör yokmu yav:) unutmuşlardır vala olmaz öyle şey:D

şu pause ile uğraşan arkadaş için söylemek istediğim şey şu ki kısa film çekerken bahsettiğin unuttuğunda durdurup tekrar başlatma olayını yaparsan baya komedi bi film olur herkes güler sana çünkü kamerayı durdurduğunda oyuncu sabit kalamaz sahiden komik olur

senin için daha iyi bişey bu olay tavsiyem amatörsünüz uzun plan almayın planları kısa tutun detaya yüklenin montajda toplar

anlayamadığım bi sebepten dolayı bu mesajı yazarken mesajımdaki kelimelerin arasına otomatik boşluk atıyor sebebini anlamadım belki gönderince geçer geçmezse de kusura bakmayın okunuyo galiba

Ne çipi direk HDD ye kayıt baba ..
HD lerde durum çork farklı ..sen daha iyi bilirsin ..eli mahkum hem x.v.color hem clearvid cmos sensor çip kullanma zorunda.. keskinlik ve detay için..tabiki pixel de ..
koyunca 4 katı görüntüde SD ye göre detay ve keskinlik arttığığını sony nin kendi beyan ediyor..

yav tamam da sonuçta lensten içeri gelen ışığı elektronik sinyallere çevirip hddye kaydeden bi aparat olmalı onun içinde :D ısrar ediorum

o kamera değil başka bişey:D

anilgee

7 Nisan 2008; 17:43:59 

Selamlar.
Ben Sony sr290 video kamera aldım. Kamera ile kayıt yaparken kaydı durdurup aynı kayıt üzerine devam edemiyorum. Her seferinde yeni bir klip olarak kayıt yapıyor. Bu sorunu nasıl hallederim. Bir program tavsiyesi olan var mı?

Cihazın linki http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DCR-SR290E&productsku=DCRSR290E.CEN&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=SDH+Hard+Disk+Drive#tab

Teşekkürler.

-----------------

@Ha.Mim.Ra

bu normal bişey hddlerde böyledir çekersin o ayrı bir video olur

aslında kullanışlıdır kasetteki gibi ayırmaya gerek kalmaz

panasonica

7 Nisan 2008; 20:10:06 

Anilgee
Direk lensten gelen görüntü tabiki bir işlemci ile HDD ye kaydediliyor.. ama bu işlemci Nötr yani ne artısı ne eksisi var.. ama bazı işlemciler ki bu sony HD lerde ve canon hv lerde var gelen görüntü (derinlik-kontrans-detay-parlaklık...) olarak işleniyor.. demek istediğim bu idi... yani adam bunları koyduğu makinalar zaten SD den bir üst sınıfa zıplıyor
Bu Arada Bionz işlemci çıkmış haberin olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 7 Nisan 2008; 20:12:43 >

anilgee

7 Nisan 2008; 22:33:28 

anladım sen x.v colour olayından bahsediyosun heralde renk skalasını yaklaşık iki katına çıkarıyor ama buna uyumlu tv olması gerek izlemek için

atungad

11 Nisan 2008; 11:25:28 

Arkadaşlar size bir sorum olacaktı; Biz arkadaşa dcr-DVD 106 makine aldık. Arkadaş normal kayıt yapıyorum sonlandırıyorum diyor. DVD playere koyduğunda görüntüler arada bir kesik kesik oluyormuş. Bu Kameranın kullanımında farklı bir özellik varmı yada bizim makinedemi sıkıntı var. Bu konuda tecrübelerinizden faydalanmak isteriz Teşekkürler.

pC_moNSteR

14 Nisan 2008; 0:56:52 

arkadaşlar benimde size bir sorum var.bndede hc 17 kameram var.
ancak kameranın lcd ekranına görntü gelmio.acaba nedeni ne olablr bunun?herhangi bi kırılma fln yok ekrande.darbede görmedi.durup dururken gtti görüntü. yardımlarınz için şimdiden teşekkurler.

pC_moNSteR

14 Nisan 2008; 15:05:34 

arkadaşlar yokmu yardım eden?

ardacopy

14 Nisan 2008; 18:14:28 

Merhaba,
Sony dv9f bir kamera hediye aldım ancak bir türlü hafıza kartına kayıt yapamıyorum.Makinayı tanıyan, detaylarını bilen bir arkadaş varmı acaba.
Teşekkürler.
forumnik

15 Nisan 2008; 0:52:07 

buraya soru sormadan önce biraz okuyun araştırın yahu. kullanım klavuzu yok mu bu cihazların. daha ilk mesajınızda armut piş ağzıma düş bekliyorsunuz. biraz tırmalayacaksınız. makineyi tanımıyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla sd karta fotoğraf ve video kaydı yapan 2 si birarada cihazlardan biri. detayları kullanım klavuzundadır. kolay gelsin

panasonica

15 Nisan 2008; 9:37:38 

quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

buraya soru sormadan önce biraz okuyun araştırın yahu. kullanım klavuzu yok mu bu cihazların. daha ilk mesajınızda armut piş ağzıma düş bekliyorsunuz. biraz tırmalayacaksınız. makineyi tanımıyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla sd karta fotoğraf ve video kaydı yapan 2 si birarada cihazlardan biri. detayları kullanım klavuzundadır. kolay gelsin

ardacopy

15 Nisan 2008; 18:16:23 

Kardeş,
Kullanım kılavuzunu hatmettim,menüde,ayarlarda denemediğim yer kalmadı en son buraya yazıyorum.Belki ufak bi detay vardır daha önce kullanmış olan bir arkadaş varsa ve olayı çözmüşse paylaşalım düşüncesindeydim ama......
panasonica

15 Nisan 2008; 21:08:30 

lock/unlock switch i var onu kontrol et. unlock olmalı. birde format at karta düzelmez ise yeni kart al dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 15 Nisan 2008; 21:08:18 >

kayman

15 Nisan 2008; 22:07:15 

arkadaşlar 2 gün önce bir sony dsc 730 aldım.ben dijital fotoğraf makinesi olarak kulalanacagım ama.filimi nasıl çekiyor diye baktım filimi çekdiğimde kamerada izlediğimde ses çıkmıyor ama pc ye atınca ses çıkıyor. bunun nedenei ne olabilir?

ahmetyuksel

18 Nisan 2008; 23:48:13 

arkadaşlar ben sony marka hastasıyım ancak soğudum servisinde dolayı
hc 94 kameramın alt kabağında dv out fireware kart girişi arızalı cıktı link kablosunu görmedi servise yolladım gelen cevap şu kullanıcı hatası 6 aylık cihaz henüz ve birde kargo parası istiyorlar soruyorum garanti ne anlam taşıyor aldığımız cihazları vitrimemi kaldıralımmı yoksa kullanalımmı ben hakkımı nasıl ararım bilen arkadaşlarda acilen cevap bekliyorum her giden cihazlara kullanıcı hatası olarak geri dönüyor tamirine 135 ytl yenisine 170 ytl fiyat cıkardılar garantili olan cihaza ben bu sony firmasını mahkemeye versem kazanmam şansım ne olur deneyimli arkadaşlarda yardım bekliyorum vereceğiniz cevapa göre hareket edeceğim saygılar

sertachk

20 Nisan 2008; 19:05:22 

güzel kardeslerim bu forum sayesinde hdr hc3e sony hdv mini dv kameramı aldım.lakin sizinde dediğiniz gibi bende aynı öarka premium dv kaset kullanıyorum.simdi 2 gündür sorun var.ulead programı kullanıyorum.aynı programla bundan önce sadece 3 kaset kaydettim.ama simdi yapamıyorum.pc ye bağlı değilken önceki çektiğim videoları oynatamıyorum cok takılıyor .tabi bu takılmalar olduğu için pc ye bağlayıp dvd yazmaya kalktığımda ise 3 dakika yazıp sonra bişey yapmıyor.SONUÇ makinenin kafası mı gitti.yarın servise götüreceğim hala garantisi devam ediyor.ne dersiniz...???

msaltik

Sisteme Gözat

20 Nisan 2008; 20:36:04 

arkadaşlar merhaba,
elimde Sony DCR-HC19E MiniDv kamera var.

Şöyle bir sorum var. Kameranın 800.000 piksel çözünürlükte olduğu yazılıyor. Ama 720*576 değerinden daha yüksek bir çözünürlükte aktarım yapamadım. Windows XP kullanıyorum. Movie Maker'daki m