walla montaj vs vs den sonra bnde merak ediyorm. ama lise yıllık ödev işte fazla bişe olması beklenemez.. karınca kararınca 1 hafta montaj sürem var. bakalım ne yapcm...
Gigabtye 945p-ds3 / Core2Duo E8400 3Ghz 6Mb L2 / Kingstone -3Gb- 667Mhz DDR2 @ 800Mhz @ 4-4-4-12 / Palit HD2600 @ 750/1000 MHz / LG 18X DVD-RW / Western Digital 250Gb Sata2 / Western Digital 500Gb Sata2 / Creative t6060 5.1 / Microsoft Intelli Type Pro 6000 V2 Klavye Fare / Trust GM-1520T Gamepad / A4 PK 333MB WebCam
Selamlar. Ben Sony sr290 video kamera aldım. Kamera ile kayıt yaparken kaydı durdurup aynı kayıt üzerine devam edemiyorum. Her seferinde yeni bir klip olarak kayıt yapıyor. Bu sorunu nasıl hallederim. Bir program tavsiyesi olan var mı?
abi kamerada sahiden sensör yokmu yav:) unutmuşlardır vala olmaz öyle şey:D
şu pause ile uğraşan arkadaş için söylemek istediğim şey şu ki kısa film çekerken bahsettiğin unuttuğunda durdurup tekrar başlatma olayını yaparsan baya komedi bi film olur herkes güler sana çünkü kamerayı durdurduğunda oyuncu sabit kalamaz sahiden komik olur
senin için daha iyi bişey bu olay tavsiyem amatörsünüz uzun plan almayın planları kısa tutun detaya yüklenin montajda toplar
anlayamadığım bi sebepten dolayı bu mesajı yazarken mesajımdaki kelimelerin arasına otomatik boşluk atıyor sebebini anlamadım belki gönderince geçer geçmezse de kusura bakmayın okunuyo galiba
Ne çipi direk HDD ye kayıt baba .. HD lerde durum çork farklı ..sen daha iyi bilirsin ..eli mahkum hem x.v.color hem clearvid cmos sensor çip kullanma zorunda.. keskinlik ve detay için..tabiki pixel de .. koyunca 4 katı görüntüde SD ye göre detay ve keskinlik arttığığını sony nin kendi beyan ediyor..
yav tamam da sonuçta lensten içeri gelen ışığı elektronik sinyallere çevirip hddye kaydeden bi aparat olmalı onun içinde :D ısrar ediorum
Selamlar. Ben Sony sr290 video kamera aldım. Kamera ile kayıt yaparken kaydı durdurup aynı kayıt üzerine devam edemiyorum. Her seferinde yeni bir klip olarak kayıt yapıyor. Bu sorunu nasıl hallederim. Bir program tavsiyesi olan var mı?
Anilgee Direk lensten gelen görüntü tabiki bir işlemci ile HDD ye kaydediliyor.. ama bu işlemci Nötr yani ne artısı ne eksisi var.. ama bazı işlemciler ki bu sony HD lerde ve canon hv lerde var gelen görüntü (derinlik-kontrans-detay-parlaklık...) olarak işleniyor.. demek istediğim bu idi... yani adam bunları koyduğu makinalar zaten SD den bir üst sınıfa zıplıyor Bu Arada Bionz işlemci çıkmış haberin olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 7 Nisan 2008; 20:12:43 >
Arkadaşlar size bir sorum olacaktı; Biz arkadaşa dcr-DVD 106 makine aldık. Arkadaş normal kayıt yapıyorum sonlandırıyorum diyor. DVD playere koyduğunda görüntüler arada bir kesik kesik oluyormuş. Bu Kameranın kullanımında farklı bir özellik varmı yada bizim makinedemi sıkıntı var. Bu konuda tecrübelerinizden faydalanmak isteriz Teşekkürler.
arkadaşlar benimde size bir sorum var.bndede hc 17 kameram var. ancak kameranın lcd ekranına görntü gelmio.acaba nedeni ne olablr bunun?herhangi bi kırılma fln yok ekrande.darbede görmedi.durup dururken gtti görüntü. yardımlarınz için şimdiden teşekkurler.
Merhaba, Sony dv9f bir kamera hediye aldım ancak bir türlü hafıza kartına kayıt yapamıyorum.Makinayı tanıyan, detaylarını bilen bir arkadaş varmı acaba. Teşekkürler.
buraya soru sormadan önce biraz okuyun araştırın yahu. kullanım klavuzu yok mu bu cihazların. daha ilk mesajınızda armut piş ağzıma düş bekliyorsunuz. biraz tırmalayacaksınız. makineyi tanımıyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla sd karta fotoğraf ve video kaydı yapan 2 si birarada cihazlardan biri. detayları kullanım klavuzundadır. kolay gelsin
buraya soru sormadan önce biraz okuyun araştırın yahu. kullanım klavuzu yok mu bu cihazların. daha ilk mesajınızda armut piş ağzıma düş bekliyorsunuz. biraz tırmalayacaksınız. makineyi tanımıyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla sd karta fotoğraf ve video kaydı yapan 2 si birarada cihazlardan biri. detayları kullanım klavuzundadır. kolay gelsin
Kardeş, Kullanım kılavuzunu hatmettim,menüde,ayarlarda denemediğim yer kalmadı en son buraya yazıyorum.Belki ufak bi detay vardır daha önce kullanmış olan bir arkadaş varsa ve olayı çözmüşse paylaşalım düşüncesindeydim ama......