Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
panasonica

28 Mart 2008; 10:09:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: anilgee

piksel sayıları genelde keskinlikle ilgilidirler

SD video çözünürlüğüne 720x576 dersek piksel sayısı arttıkça bu boyuttaki videoya keskinlik verme kabiliyeti artar net görüntü elde edilir

fark budur

Teşekkürler Kardeşim

alia

28 Mart 2008; 13:20:37 

canon md110 video kameram var.bu kamernın usb özelliyi olmadığı için pcye bağlanamıyorum.tv vkartı işle bu mümkün mü?şimdiden teşekkür ederim
panasonica

28 Mart 2008; 13:24:55 

canon bölümü ile ilgili kısma sorarsan iyi olur.. burası sony hattı ..

ahmetyuksel

28 Mart 2008; 16:30:20 

hc 94 şipariş verdim bir ay sonra buldular hc96 bulamadım soruma net cevap istiyorum bu hc 94 kamera cekimi fotoraf cekimi demiyorum tam olarak kamera cekimi kac piksel teşekürler

panasonica

28 Mart 2008; 16:59:38 

baba tarih oldu o makine artık kaça aldın ki

sony kamera

28 Mart 2008; 20:03:13 

merhaba arkadaş senin tarih oldu dediğin kameranın fiatı halen 1200 1300 ytl veeeeeeeeeee yeni çıkan birçok hdd kamera ve minidv kameradan iyi video ve foto çeker kardeş bilgine.almak isteyen arkadaşa tavsiye ederim ben aldım geçen yıl ve kullanıyorum çok memnunum3mp foto çeker.sr32 sr52 vb bunlar hdd hc94 yanından bile geçemezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 28 Mart 2008; 21:42:40 >

Ekmeğimi paylaşırım,ama VATANIMI,BAYRAĞIMI Asla
sony kamera

28 Mart 2008; 20:14:43 

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetyuksel

hc 94 şipariş verdim bir ay sonra buldular hc96 bulamadım soruma net cevap istiyorum bu hc 94 kamera cekimi fotoraf cekimi demiyorum tam olarak kamera cekimi kac piksel teşekürler

merhaba arkadaş hayırlı olsun bende hc94 kullanıyorum.kamera modunda piksel sayısı4;3 modda2048*16:9 modunda2057pikseldir arkadaş hc94 kamera bu gün minidv lerin en iyi iki kameradan birisidir.sensörü net görüntü için en önemli unsur 1/3 dür bakın bir çok kamera hdd ve dvd ler dahil sensörü kaç ve kamera modunda piksel sayısı kaç?arkadaş kameran güzel kimsenin dediğine bakma bildiğim kadarı ile size yardımcı olurum bende ayni kamerayı kullanıyorum çünkü.selamlar

anilgee

28 Mart 2008; 22:01:15 

iyi kamera ya 1/3" 2mp yeter tabi güle güle kullanın

sony kamera

28 Mart 2008; 22:23:45 

quote:

yanlış biliyorsun kardeş hc96 ve hc94 3mp foto çeker.sony resmi sitesine bakablirsin.elbette sizin yeni çıkan high definition kameranla kıyaslayamassın,kendi sınıfında ve bazı dvd hdd minidv lerden çok iyidir teknik özellikleri bakımından.sr32 e 52 e kaç mp foto çeker kamera modunda piksel sayıları kaçtırdvd106 e 109e nin kamera modunda piksel sayısı kaçtır,bu örnekleri çoğaltabiliriz arkadaş,elbette 3mp yeter ama daha yüksek olsa daha iyi olur ama herkesin mali durumu sizdeki kamerayı almasına imkan vermez arkadaş.ayrıca mini dv ile high definition kamerayı birlikte kıyaslayamassın arkadaş.biz dedikki kendi sınıfında eniyileridir dedik ,siz hemen hd kamera ile kıyaslamışsınız.arkadaş ben sizi anladığım gibi cevap verdim yanlış birşey var ise özür dilerim.selamlar

rasimb

29 Mart 2008; 9:35:49 

herkese selamlar
bende sony hc 42e model garantisi dolmuş kamera var. kamerada bir sorun var "reinsert the casstte" ve c:31:42 uyarı mesajı veriyor. bu ne demektir servise gitmeden bir çözümü varmıdır çünkü benim bulunduğum yerde (rize) servis yok. yardımcı olursanız sevinirim.

anilgee

29 Mart 2008; 15:25:12 

quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

quote:

yanlış biliyorsun kardeş hc96 ve hc94 3mp foto çeker.sony resmi sitesine bakablirsin.elbette sizin yeni çıkan high definition kameranla kıyaslayamassın,kendi sınıfında ve bazı dvd hdd minidv lerden çok iyidir teknik özellikleri bakımından.sr32 e 52 e kaç mp foto çeker kamera modunda piksel sayıları kaçtırdvd106 e 109e nin kamera modunda piksel sayısı kaçtır,bu örnekleri çoğaltabiliriz arkadaş,elbette 3mp yeter ama daha yüksek olsa daha iyi olur ama herkesin mali durumu sizdeki kamerayı almasına imkan vermez arkadaş.ayrıca mini dv ile high definition kamerayı birlikte kıyaslayamassın arkadaş.biz dedikki kendi sınıfında eniyileridir dedik ,siz hemen hd kamera ile kıyaslamışsınız.arkadaş ben sizi anladığım gibi cevap verdim yanlış birşey var ise özür dilerim.selamlar

:)arkadaşım ben ciddiyim bu iyi bir kameradır

HD ile falan kıyaslamadım "iyi kamera ya 1/3" 2mp yeter tabi güle güle kullanın" bu lafta HD kelimesi geçmiyor bile beni yanlış anlama

yok sensör büyük megapiksel şöyle uzun uzun ayrıntı verip kamera iyidir demek yerine biraz tembel anıma geldi sadece iyi olduğunu belirtip geçtim herhangi bir küçümseme amacım falan yok

2mp dememin sebebi yine sizin kurduğunuz:

"merhaba arkadaş hayırlı olsun bende hc94 kullanıyorum.kamera modunda piksel sayısı4;3 modda2048*16:9 modunda2057pikseldir"

cümlesidir.

sizin kamera modunda çektiğini belirttiğiniz 2048/2057k pikselleri 2Mp olarak yazdım sadece

ben yazımda bunları anlatmaya çalışmıştım eğer başka birşey anlatmışsam lütfen söyleyiniz ben de farkediyim

eğer gerçekten sizin söylediğiniz anlamda bir yazı yazmışsam 10kelimelik iletimi istediğiniz şekilde değiştirebilirim

groteskada

29 Mart 2008; 17:03:28 

selamlar , elimde sony dcr-dvd105e handycam var, çekim yaparken saat göstergelerini kaldıramıyorum, göstergeler olmadan çekim yapmak mümkün müdür, ve nasıldır yardımcı olursanız sevinirim.

sony kamera

29 Mart 2008; 19:00:25 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

quote:

:)arkadaşım ben ciddiyim bu iyi bir kameradır

HD ile falan kıyaslamadım "iyi kamera ya 1/3" 2mp yeter tabi güle güle kullanın" bu lafta HD kelimesi geçmiyor bile beni yanlış anlama

yok sensör büyük megapiksel şöyle uzun uzun ayrıntı verip kamera iyidir demek yerine biraz tembel anıma geldi sadece iyi olduğunu belirtip geçtim herhangi bir küçümseme amacım falan yok

2mp dememin sebebi yine sizin kurduğunuz:

"merhaba arkadaş hayırlı olsun bende hc94 kullanıyorum.kamera modunda piksel sayısı4;3 modda2048*16:9 modunda2057pikseldir"

cümlesidir.

sizin kamera modunda çektiğini belirttiğiniz 2048/2057k pikselleri 2Mp olarak yazdım sadece

ben yazımda bunları anlatmaya çalışmıştım eğer başka birşey anlatmışsam lütfen söyleyiniz ben de farkediyim

eğer gerçekten sizin söylediğiniz anlamda bir yazı yazmışsam 10kelimelik iletimi istediğiniz şekilde değiştirebilirim

merhaba arkadaş sanırım ben sizi yanlış anladım tekrar özür dilerim.hc94e bellek modunda 4:3 modunda3048*16:9modunda2286 piksel.selamlar

groteskada

29 Mart 2008; 22:31:27 

panasonica

31 Mart 2008; 12:33:44 

Arkadaşlar ben tarih oldu demekle mini kasetli kameralar üzerinde geçen her bir günün negatif yönde hard diskli kameralar tarafından etki oluşmaktadır.. yani evet hc96e sony in ürettiği en iyi mini dv dir. yada sr90 vardı(hard diske kayıt yapan) yine bu kamerada en iyi serisidir.. ama üretimden tıpkı hc96e gibi kalktı.. şimdi bu kameraya gidip 1200 verene kadar 1200-1400 e sirkecide sr-290e 40 gb bir kamera alınır.. yani bende zamanında 2000€ para bayılıp aldığım kamera tarih oldu..Sony ' in çok ilginç üretim politikası var ..önce çok iyi seriler üretir... sonra bi bakrsın saçmalamış..yeni seri üretim hattında çipler 1/8'' olamsı bunu açıklıyor zaten.. ama inanın bana biri hc96e yi 500 ytl dese ben almam.. nedeni basit.. 2 sene sonra bırakın bu tür kameraları High Defination kameralar bile tarih olcak.. bir zamanlar DVD Kayıt yapan kamera deyince herkez ağzı açık bakardı.. o da 1 sene sonra çöpe gidecek.. blue ray salgını başlamak üzere.. yani akıllı davranmak lazım.. mini dv kameralardan ben çok kullandım.. çektiklerim aklıma gelince bedava verseniz almam.. kalite göreceli bir kavramdır.. şimdi high defination bir kayıtı görmiyen biri için HC24 ün çektiği video kayıtı süper gelir. Bende Hc96e iel çekilmiş bir kaç kayıt izledim ..sr190e yada sr290e kadar olmasa da fena değildi.. ama sony sr32-42-52-72 den çok kaliteli çekim yaptığını burda söyliyebilirim.. ama yine tekrar burda düşüncemi belirteyim 500 ytl ye var çok temiz alırmısın derse biri inanın alma düşlüncesi asla aklımdan geçmez.. Saygılar sunuyorum

değiştirme nedeni=imla bozukluğu vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 31 Mart 2008; 12:35:46 >

sony kamera

1 Nisan 2008; 21:39:17 

quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

Arkadaşlar ben tarih oldu demekle mini kasetli kameralar üzerinde geçen her bir günün negatif yönde hard diskli kameralar tarafından etki oluşmaktadır.. yani evet hc96e sony in ürettiği en iyi mini dv dir. yada sr90 vardı(hard diske kayıt yapan) yine bu kamerada en iyi serisidir.. ama üretimden tıpkı hc96e gibi kalktı.. şimdi bu kameraya gidip 1200 verene kadar 1200-1400 e sirkecide sr-290e 40 gb bir kamera alınır.. yani bende zamanında 2000€ para bayılıp aldığım kamera tarih oldu..Sony ' in çok ilginç üretim politikası var ..önce çok iyi seriler üretir... sonra bi bakrsın saçmalamış..yeni seri üretim hattında çipler 1/8'' olamsı bunu açıklıyor zaten.. ama inanın bana biri hc96e yi 500 ytl dese ben almam.. nedeni basit.. 2 sene sonra bırakın bu tür kameraları High Defination kameralar bile tarih olcak.. bir zamanlar DVD Kayıt yapan kamera deyince herkez ağzı açık bakardı.. o da 1 sene sonra çöpe gidecek.. blue ray salgını başlamak üzere.. yani akıllı davranmak lazım.. mini dv kameralardan ben çok kullandım.. çektiklerim aklıma gelince bedava verseniz almam.. kalite göreceli bir kavramdır.. şimdi high defination bir kayıtı görmiyen biri için HC24 ün çektiği video kayıtı süper gelir. Bende Hc96e iel çekilmiş bir kaç kayıt izledim ..sr190e yada sr290e kadar olmasa da fena değildi.. ama sony sr32-42-52-72 den çok kaliteli çekim yaptığını burda söyliyebilirim.. ama yine tekrar burda düşüncemi belirteyim 500 ytl ye var çok temiz alırmısın derse biri inanın alma düşlüncesi asla aklımdan geçmez.. Saygılar sunuyorum

değiştirme nedeni=imla bozukluğu vardı

merhaba arkadaş mini dv devri bitti diyorsunuz sony neden halen yeni minidv kameralar üretiyor?örnek hc62e.ve ayrıca kasete kayıt yapan high definition kamerayı neden yapıyor? galiba *eski öküzün evleği derin olur*kasetin verdiği kaliteyi diğerleri vermiyorda ondanmı kasete kayıt yapan high definition kamera üretiyor sony.acaba neden ? saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 1 Nisan 2008; 21:40:44 >

forumnik

1 Nisan 2008; 23:57:03