Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sony kamera

15 Kasım 2007; 6:20:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba emre_bayam teğmenim arada fiat farkı çok değilse hdr-hc5e yi tavsiye ederim teknik özellik olarak 3e den üstün.örnek 3e dahili flaş yok,5e var,,minimum aydınlatma 3e 5.0,,5e 2.0 bu değerler ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur,,ses giriş yok usb giriş yok,usb çıkış yok,,5e var ve bu çkışların hızı yüksek,,,night shot yok alan seçimi yok vb.selamlar

Ekmeğimi paylaşırım,ama VATANIMI,BAYRAĞIMI Asla
emre_bayam

15 Kasım 2007; 8:51:10 

600 ytl fark var

[img]http://www.yuklet.com/images/files/6/amblem.jpg[/img] TEAM_GRANDEPUNTO
TEAM GRANDEPUNTO_GALERİ
GRANDE PUNTO dynamic 5kapili 1.3 multijet 75hp granitgri İZMİR
emre_bayam

15 Kasım 2007; 13:27:34 

quote:

Orjinalden alıntı: anilgee

quote:

Orjinalden alıntı: emre_bayam

hc3e (kasetli) hig defination kamera buldum 1.500 ytl 12 taksit. bu kamera nasıl alsam memnun olurmuyum,yeni dogmus cocugumun goruntulerini cekcem evimde hd televizyon yok amd2500 512mbram 256mb.ekran karti bi bilgisayarim var bilgisayarımda codeclerle seyredebilcegimi dusunuyorum.bu cihazın kasetleri kac para? bide bilgisayarda 1394 girisim yok herhangi bi 1394 kart alsam bu high defination goruntuleri aktarmamda sorun olurmu bilgisayara?bu sorulara biri cevap verirse ona gore alcam cihazi yardım edin???

bu tür modelleri almak istiyorsan geleceği düşünerek almalısın bilgisayarında kesintisiz görüntü elde edemeyebilirsin convertleyerek daha rahat izlersin ama şundan da eminiz ki yeni video standardı artık HD...

çocuğun için alıyorsun ama tabiki ileride de kullancaksın bu nedenle HD kayıt yapan bir model güzel olur elbette

ben mini dv formatına çok da uzun ömür biçmiyorum...

kardes buhd goruntuleri hangi programla convert edebilirim goruntude cok kayip olur mu? bu convert olayindan sonra ozelliklerini yazdigim bilgisayarda seyredebilirmiyim?(amd2500 512mbram 256mb.ekran karti ) bide bu hc3e hd kameranın kaseti piyasadaki 4-5ytl minidv kasetleri uyuyor demi yani ozel bi kaset almama gerek yok demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_bayam -- 15 Kasım 2007; 13:30:07 >

TEAM GRANDEPUNTO_GALERİ
anilgee

15 Kasım 2007; 17:12:57 

ben hdd modellerden kullanıyorum kaset hakkında bilgim yok

convert için elecard converter studio AVC HD edition diye bi program kullanıyorum avchd görüntüyü avi veya mpeg olarak çeviriyor görüntü kaybına gelince manual oalrak çok sayıda parametreyi belirleme imkanı var biraz deneme sonunda neredeyse sıfır kayıplı bir ayar buldum sıfır derken de şöyle:

şimdi 1024x768 çözünürlüklü pc monitörümde avchd kaydı media playerda zaten tam boyda izleyemiyorum görüntü sığmıyo mu noluo anlamadım ama otomatik olarak küçültüo görüntüyü convertleyince de yine aynı boyutta görüntü oluyor, orjinaline göre bozulma olabilir ama gözle farkedemedim

sony kamera

15 Kasım 2007; 22:05:01 

merhaba teğmenim netten sony yetkili satıcısı morfare.com dan baktım hc5e daha ucuz.hc5e 2.140,,,hc3e2.481.bilgine görüntü aktarma için site içinden kameradan görüntü aktarma,, bölümünü ziyaret et ve ordan sorarsanız ustalar size cevap verirler.saygılar

attillam

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Kasım 2007; 21:24:20 

Ulead, Sony Vegas vb bir yazılımı bilgisayara kuruyorsun o ka .

Firewire portundan makinaya aktarırsın olur biter, ha firewire portu yoksa 25 liraya bir pci kart alıyorsun, takıp bilgisayara sürücüsün yüklüyorsun, gelsin filimler ... Ancak, o makinalara piyasa malı kablolar takmayın, yoksa benim gibi portu cayır cayır yakarsınız. Eğer makinayla verilmiyorsa firewire kablosu paraya kıyıp Sony marka olanı alacaksınız, yoksa ...

Kolay gelsin.

emre_bayam

17 Kasım 2007; 11:06:23 

hc3e den de vazgectim alip 2-3sene bilgisayarimi yenileyemiyecem,hd televizyon alamıcam diye hd kameranın benım icin pratik olmadıgını dusundum,hc3 ile ayni fiyata(1500ytl) sony 190e hdd modelini alcam pazartesi gunu siparis veriyom...insallah iyi kameradı bu 190e.....

TEAM GRANDEPUNTO_GALERİ
emre_bayam

17 Kasım 2007; 20:52:24 

bugun 290e harddiskli modeli 1900ytl 12 taksite sony magazasından aldım,yorumlari yazarim pazartesi gunu...

TEAM GRANDEPUNTO_GALERİ
sony kamera

17 Kasım 2007; 21:17:36 

merhaba teğmenim sr190e hdd kameraların en iyilerinden birisidir,sensör boyutu1\3.0 ,4mp foto,minumum aydınlatma 1,5,tele makro,40gb hard disk ve diğer özellikleri.hayırlı olsun derim

emre_bayam

17 Kasım 2007; 22:11:54 

290e aldim kardes 190 degil: sagolasin, agir cekim varmı bu cihazda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_bayam -- 17 Kasım 2007; 22:12:30 >

TEAM GRANDEPUNTO_GALERİ
sony kamera

17 Kasım 2007; 22:35:20 

iyi geceler evet teğmenim var hayırlı olsun290e kameran gerçekten güzel kamera teknik özellik bakımından hdd lilerin en iyisi.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 17 Kasım 2007; 22:36:52 >

anilgee

17 Kasım 2007; 23:05:30 

hayırlı olsun kameranın deneme çekimlerini yayınlarsan çok sevinirim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilgee -- 19 Kasım 2007; 17:23:22 >

^Biotech^

18 Kasım 2007; 15:49:50 

Arkadaslar size birsey danisacagim,

Sony DCR-HC37E (DV) almayi dusunuyorum, tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Biotech^ -- 18 Kasım 2007; 15:51:23 >

Megane II