Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DarkSidesOfMe

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2006; 12:09:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sony DCR-SR100 türkiyede satılıyormu acaba
ve bu kameranın 30gb lık kapasitesini usb disk olarak kullanabiliyormuyuz

[AMD ATHLON 64# OCZ VENDETTA # ASUS MB # 2GB DDR400 # SAPPHIRE X1950GT # 5 HD , 2.45 TB TOTAL]
[19" LCD-TFT # SAMSUNG DVD-RW # ASUS CD-RW # CREATIVE 24BIT # CREATIVE MEGAWORS]
[MOTOROLA SURFBOARD # EPSON YAZICITARAYICIFOTOKOPİ # LOGITECH MX3200 # INCA PREMIUM ]
[THERMALTAKE 420W # KODAK M1033 10MP+8GB SDHC # SONYERICSSON K750i+1GB ]
[ TheLostHeaven # IamANecromonger # 1REASONTOLIVE1000REASONSTODIE ]
gulistan

11 Temmuz 2006; 2:15:00 

merhabalar.dcr hc 19 e kamera ile cd.ye aktarımı en kaliteli nasıll yapabilirim.varsa başka ekipmanla beraber kayıt yapan arkadaş.yani kamera ve pc. arası bir aygıt....ilginize şimdiden teşekür ediyorum

gulistan

11 Temmuz 2006; 2:31:30 

acilen bana dcr hc 19 e sony kamerayı veb cam için driver lazım.lütfen

burock_

11 Temmuz 2006; 3:32:46 

merhaba arkadaşlar. foruma yazılanların hemen hepsini okudum ve başta dvd'ye kayıt yapan bir kamera almayı düşünürken şimdi dcr-hc96e almayı düşünüyorum. istediğim bütün özellikler var fakat aklıma takılan soru bu 10x lik optik zoom'un yeterli olup olmayacağı. gerçi sony'nin consumer sınıfındaki -16:9- geniş ekranlı kameraların tümünde optik zoom 12x i geçmiyor (yanlışım varsa düzeltin). fakat aklımda hala bu zoom olayında soru işareti var. yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
her ne kadar hc96e almaya kararlı gibi olsam da aklımdaki bir diğer soru tek dcc'nin -amatör bir kullanıcı olan- bana yetip yetmeyeceği. gerçi burada da belirtmek gerekir ki sony'nin consumer sınıfındaki tüm kameralar tek ccd. bu nedenle yeterli olur diye düşünüyorum ama yine de bu konuda da yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
özetle, hc96e amatör bir ev kullanıcısı için yeterli midir?

şimdiden teşekkürler...

Tell me... How "blue" can you get?! - B.B. King
etranger

11 Temmuz 2006; 21:18:24 

quote:

Orjinalden alıntı: burock_

merhaba arkadaşlar. foruma yazılanların hemen hepsini okudum ve başta dvd'ye kayıt yapan bir kamera almayı düşünürken şimdi dcr-hc96e almayı düşünüyorum. istediğim bütün özellikler var fakat aklıma takılan soru bu 10x lik optik zoom'un yeterli olup olmayacağı. gerçi sony'nin consumer sınıfındaki -16:9- geniş ekranlı kameraların tümünde optik zoom 12x i geçmiyor (yanlışım varsa düzeltin). fakat aklımda hala bu zoom olayında soru işareti var. yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
her ne kadar hc96e almaya kararlı gibi olsam da aklımdaki bir diğer soru tek dcc'nin -amatör bir kullanıcı olan- bana yetip yetmeyeceği. gerçi burada da belirtmek gerekir ki sony'nin consumer sınıfındaki tüm kameralar tek ccd. bu nedenle yeterli olur diye düşünüyorum ama yine de bu konuda da yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

şimdiden teşekkürler...

hc-96 kendi sınıfında en iyi kameradır
özellikle video çekiminin yanında fotoğraf çekmek isteyenler için çok iyi
bende hc-94 modelini almak üzereyim Arenaya sipariş verecem
fakat garantisinin eruroasia lup olmadığını teyit edemedim bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

burock_

12 Temmuz 2006; 14:34:03 

hc96e nin kendi sınıfında en iyi kamera olduğunu biliyorum zaten. benim kafamı kurcalayan şeyler başka şeyler.
amatör bir ev kullanıcısı için,

1- 10x optik zoom yeterli midir?
2- tek ccd yeterli midir?

ben bunları merak ediyorum ve deneyimi ve bilgisi olan arkadaşların yorumlarını ve önerilerini bekliyorum.

Tell me... How "blue" can you get?! - B.B. King
etranger

12 Temmuz 2006; 16:21:09 

sony bu konuda cimrilik yapıyor
kameraların kalitesini artırdıkça optik zoomu düşürüyor
20x olsa süper olurdu ama aknımca pazarlama taktiği
hc-23 ve 24 leri satması lazım

kımılcık

12 Temmuz 2006; 22:01:49 

acil yardım .arkadaşlar sony dcr hc 44 minidv camera aldım, kamera benim için müthiş makina: fakat kamera ile verilen cd picture package cd sini bilgisayarıma kurdum fakat türkçe dil desteği olmadığı için, tabiki lanet okudum,türkiye pazarına yerleşen sony gibi bir dev herhalde türkleri fazla önemsemiyormu ne 8 10 dil var ama türkçe yok. velası kelem kurdum yazılımı ama bön bön bakıyorum .bunun türkçe yaması varmıdır? yada alternatif başka bir yol. çektiğim filmleri ,resimleri pc de kurcalayamıyorum.yardımcı olursanız samimi olarak dua ederim. şimdiden 'ALLAH' razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımılcık -- 12 Temmuz 2006; 22:03:48 >

yubitology

13 Temmuz 2006; 16:09:44 

arkadaşlar benim bi sorunum var ben dcr-dvd403e ile çektiğim videoları bilgisayara attım ve montajlamak istiyorum (Ulead MediaStudio Pro 7.0 VE DVD var elimde) ama videoları film şeridine attığımda yalnızca video oluyor ses gelmiyor acaba bunu nasıl çözebilirim ? videolar windows movie maker dayken ses var bu arada sorunun videolarda olduğunu sanmıyorum yani lütfen yardım biraz acil de teçekkürler
deppblue

13 Temmuz 2006; 16:43:00 

arkadaşlar formun tamamını tam degerlendiremedim ama bana bir kamera tavsiye edermisiniz. (özellik* fiyat )acısından uygun olması önemli

dvd ye kayıt yapan istiyorum birde kayıt formatı mınidv yada dvd olması çok önemli midir amatör çekim yapacagım oglumu çekecegim de.

amatör çekim yapacagım
bilgisayarla cok işim olmaz cektiklerimi depolayacagım
yarın bir karar vermem lazım çünkü istanbula gidecegim.
gidip alacagım alırken neler almalıyım
maliyeti 2.5 kadar olabılır evde hd ready plazmam var
yani alacagım kullanacagım depolayacagım
herkese teşekkürler

YAŞAR ÇELEN

13 Temmuz 2006; 17:38:39 

ŞU ANDA SONY DCR-DVD653E PAL KAMERA KULLANMAKTAYIM. ÇEKMİŞ OLDUĞUM KAYITLARI KAMERA KANALIYLA TELEVİZYONDAN SEYREDERKEN SAĞ ALT KÖŞEDE TARİH VE SANİYE GÖRÜNMEKTE. FAKAT KAMERANIN 8 CM'LİK DVD'SİNİ BAŞKA DVD OKUYUCUSUNDAN SEYRETTİĞİMDE VEYA BU DVD'Yİ BAŞKA BİR DVD'YE AKTARDIĞIMDA SAĞ ALT KÖŞESİNDEKİ TARİH VE SANİYEYİ GÖSTERMİYOR. BU KONUDA NE YAPMAM GEREKİYOR ADIM ADIM ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM

president

13 Temmuz 2006; 18:09:06 

Arkadaşlar haddim olmayarak size bir konuda malümat vereyim Sonynin HVR-A1 diye kamerası var birde HDR-HCR1 i var aradaki tek fark HDR-HC1 da cinema efekti HVR-A1 de hem cinama efecti hemde cineframe 25 efekti var HDR-HC1 HVR-A1 satışlarını baltaılıyor diye piyasadan çekti aslında HDR-HC1'i çıkarark hata yaptıklarını kabulettiler ve HC1'i piyadan çekip HC3!'ü piyasa çıkarttılar bu arada HC1 HC3 den daha iyi sony.com a girip karşılaştırma yapabilirsiniz tabiiki fiyat farkıda biri HVR-A1 2500 2500 dolar her ilisininde amerika fiyatı dolar HDR-HC1 1880 dolar amerka fiyatı

TUFANER

13 Temmuz 2006; 19:59:40 

quote:

Orjinalden alıntı: burock_

şimdiden teşekkürler...
arkadaşım, sony marka mini dv kameraların en fazlı optik zoom u 12* veya 10* ben bir tek samsung da gördüm 30* optik zoom u sana zoom çok gerekli ise hc96 ı yı almadan ilave kameranın ön tarafına ilave mercek takıp optik zoom u yükseltip yükseltemeyeceğini alacağın yere ya da araştırdığın yerlere bir sor ben de hc42e var kameranın ön tarafından dişli şeklinde yapılmış ilave mercek için yatak var ama 96 ı yı bilmiyorum. netice de senin işini bence fazlasıyla görür sony yi tavsiye ederim.

TUFANER

13 Temmuz 2006; 20:03:43 

quote:

Orjinalden alıntı: deppblue

arkadaşlar formun tamamını tam degerlendiremedim ama bana bir kamera tavsiye edermisiniz. (özellik* fiyat )acısından uygun olması önemli

dvd ye kayıt yapan istiyorum birde kayıt formatı mınidv yada dvd olması çok önemli midir amatör çekim yapacagım oglumu çekecegim de.

amatör çekim yapacagım
herkese teşekkürler

sony nin harddiskli kamerası var dvd li alacağına harddiskli al bence hem bilgisayara aktarmada sorunun olmaz hem de dvd ile uğraşmassın 30GB civarında da belleği var aşağı yukarı 3-4 saat çekim yaparsın bu da normalde yeter tabi benim tavsiyem

TUFANER

13 Temmuz 2006; 20:06:42 

quote:

Orjinalden alıntı: YAŞAR ÇELEN

ŞU ANDA SONY DCR-DVD653E PAL KAMERA KULLANMAKTAYIM. ÇEKMİŞ OLDUĞUM KAYITLARI KAMERA KANALIYLA TELEVİZYONDAN SEYREDERKEN SAĞ ALT KÖŞEDE TARİH VE SANİYE GÖRÜNMEKTE. FAKAT KAMERANIN 8 CM'LİK DVD'SİNİ BAŞKA DVD OKUYUCUSUNDAN SEYRETTİĞİMDE VEYA BU DVD'Yİ BAŞKA BİR DVD'YE AKTARDIĞIMDA SAĞ ALT KÖŞESİNDEKİ TARİH VE SANİYEYİ GÖSTERMİYOR. BU KONUDA NE YAPMAM GEREKİYOR ADIM ADIM ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM

arkadaşım dvd yi bilmem ama ben minidv kamera kullanıyorum ilk başta bende kamera ile çektiğim görüntüleri tv ya da bilgisayarda izlediğimde sağ alt köşede saat ve tarihi görüyordum fakat görüntüyü bilgisayara aktardığım zaman tarih ve saat kayboluyordu fakat bu sorunu çözdüm dvdate isimli bir program var kaset üzerinde dijital olarak yer almasına rağmen aktarmış olduğum görüntülerde tarih ve saati göremiyordum dv date programı ile artık görebiliyorum bence bu programı veya muadil bir programı araştır.

deppblue

14 Temmuz 2006; 8:44:22 

harddisk li diyorsunuz yani fiyatı nekadardır çok parada vermek istemiyorum çunku en iyisinin ömrü bile 2-3 yıl dır

deppblue

14 Temmuz 2006; 10:04:54 

arkadaşlar şu anda ne alırsınız normal bir şey

heuristic_x

14 Temmuz 2006; 10:07:22 

Merhabalar,

Dün bir sony bayiinden HC1e kamera, 2GB memory stick pro duo (5 yıl garantili), LCS VA40 çanta ve basit bit tripot birlikte KDV dahil 3250YTL ye satın aldım. Ürün Sony Euroasia garantili. Başka bir bayi ile ne kadar pazarlık ettiysem sadece kamera için 3350YTL istediler. Sizce benim aldığım fiyat uygunmu.

Kamera ile sadece kısa deneme çekimi yapabildim. Kameranın çok teknik detayı var ve sanırım bunları zamanla öğreneceğim. Ayrıca kamera piyasada bulunmuyor diye yorumlar okuyordum, kameranın bayinin elinde olmasıda şaşırttı beni.

deppblue

14 Temmuz 2006; 11:42:38 

ACİL***

amatör çekim yapacagım
herkese teşekkürler

demirelali

14 Temmuz 2006; 20:28:50 

SONY hc 44e nasildir bana bilgi verirmisiniz yani almaya degermi sizce.sagolun

007 cems

15 Temmuz 2006; 2:29:39 

selam arkadaslar bende sony dcr - trv 110 e video camera recoder bu sekilde bir kamaram var cekim yaptim kasete cekim ben bunu bilgisaray a aktaramazmiyim ara kablm var ama cd si yok ben tam olarak bilmiyrum bu isleri cd gerekirse internetten indirebilecegmiz adres varmi tsk ederim

insanlarin guvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim BOSCH
Dorax

15 Temmuz 2006; 3:52:05 

Henüz almadıysanız, sırasıyla şunları öneririm. Yukarıdan aşağıya hangisine para çıkarabiliyorsanız onu alın.

Sony HDR-HC3E
Sony DCR-SR90E
Sony DCR-HC96E

quote:

Orjinalden alıntı: deppblue

ACİL***

amatör çekim yapacagım
herkese teşekkürler

aksemseddin

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2006; 14:33:28 

quote:

Orjinalden alıntı: heuristic_x

Merhabalar,

Dün bir sony bayiinden HC1e kamera, 2GB memory stick pro duo (5 yıl garantili), LCS VA40 çanta ve basit bit tripot birlikte KDV dahil 3250YTL ye satın aldım. Ürün Sony Euroasia garantili. Başka bir bayi ile ne kadar pazarlık ettiysem sadece kamera için 3350YTL istediler. Sizce benim aldığım fiyat uygunmu.

Kamera ile sadece kısa deneme çekimi yapabildim. Kameranın çok teknik detayı var ve sanırım bunları zamanla öğreneceğim. Ayrıca kamera piyasada bulunmuyor diye yorumlar okuyordum, kameranın bayinin elinde olmasıda şaşırttı beni.

Normal bir fiyat.Hatta iyi de diyebilirim.Bende HC1E aldım sony bayiinden.1 gb memory stick duo,10 tane miniDV kaset,2 adet 91D (en uzun ömürlü batarya ) , link kablosu ve çanta ile birlikte 4.000 ytl'yi buldu.Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan.Teknik yönünü kullandıkça kavrarsın.Bende yeni yeni öğreniyorum.

C2D E6750 2.66 @ 3.8 ghz - Gigabyte P35CDS3R -OCZ 2x2 4048 mb DDR2 1066 mhz - HIS 4850 512 mb - Asus 1604P DVD combo - Seagate 500 gb sata2 - Seagate 250 gb sata2 16 mb - Samsung 120 gb Sata - Seagate 1 TB harici harddisk - Seagate 500 gb harici harddisk - Zalman 9700LeD fan - Zerotherm GX815 gamer edition ekran kartı soğutucusu - Tagan II force 500watt - TT Armor + kasa
TUFANER

15 Temmuz 2006; 22:04:35 

quote:

Orjinalden alıntı: demirelali

SONY hc 44e nasildir bana bilgi verirmisiniz yani almaya degermi sizce.sagolun

arkadaşım aşağıya vermiş olduğum ilk linkte HC44E nin teknik özelliklerini ikinci linkte de HC42E nin teknik özelliklerini inceleyebilirsin ben HC42E kullanıyorum HC44E ile HC42E arasındaki tek fark HC42E ye dışarıdan kayıt yapma imkanın var (yani bir video gibi ara bağlantı kablolarıyla harici bir kaynaktan tv, bilgisayar, video, uydu alıcı cihazı ..vs kayıt imkanın var HC44E de ise bu yok) tavsiyem HC42E hem kaplaması da metal görüntü ve estetik olarak da daha iyi
HC44E için http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DCR-HC44E&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&category=CAM+MiniDV

HC42E için

http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DCR-HC42E&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&category=CAM+MiniDV

mephisto28

16 Temmuz 2006; 16:20:24 

arkadaşlar bende son 94e var.

SORUNUM : usb ile vcd yazmak istediğimde cd takın diyor. halbuki boş cd takıyorum ama görmüyor. boş cd ve driverda bir sorun yok. acaba bende dvd-rw drive olduğu içinmi gözükmüyor? bu sorunu nasıl çözebilirim??

ayrıca eğer çözemeyeceksem de ilink kablosu alıp dvd yede kaydedebilirim. 60dklık kaset için kaçlık dvd gerekir ( tabii dvdler standart değilse :) pek kullanmadım da:)

Dorax

16 Temmuz 2006; 19:25:13 

DCR-HC94E gibi kendi klasmanındaki en iyilerden olan bir kameranın görüntülerini VCD'ye çekip heba etmeyin. Unutun VCD'yi. Alın bir firewire kart (yoksa) ve bir kablo, bunlarla devam edin.
DVD'ye hangi bit hızında yapacağınıza bağlı olarak kaç DVD gerekeceği değişir. Ama kaliteli olarak 8 Mbps kullancağınız varsayarsak, piyasada en çok bulunan 4.7 GB'lik single layer bir DVD'ye 70-75 dk. kadar bir görüntü sığar. Yani bir kaseti (60 dk.) bir DVD'ye kaydedebilirsiniz. Hatta biraz da yer artar

quote:

Orjinalden alıntı: mephisto28

SORUNUM : usb ile vcd yazmak istediğimde cd takın diyor. halbuki boş cd takıyorum ama görmüyor. boş cd ve driverda bir sorun yok. acaba bende dvd-rw drive olduğu içinmi gözükmüyor? bu sorunu nasıl çözebilirim??

ayrıca eğer çözemeyeceksem de ilink kablosu alıp dvd yede kaydedebilirim. 60dklık kaset için kaçlık dvd gerekir ( tabii dvdler standart değilse :) pek kullanmadım da:)

TUFANER

16 Temmuz 2006; 21:45:04 

quote:

Orjinalden alıntı: Dorax

DCR-HC94E gibi kendi klasmanındaki en iyilerden olan bir kameranın görüntülerini VCD'ye çekip heba etmeyin. Unutun VCD'yi. Alın bir firewire kart (yoksa) ve bir kablo, bunlarla devam edin.
DVD'ye hangi bit hızında yapacağınıza bağlı olarak kaç DVD gerekeceği değişir. Ama kaliteli olarak 8 Mbps kullancağınız varsayarsak, piyasada en çok bulunan 4.7 GB'lik single layer bir DVD'ye 70-75 dk. kadar bir görüntü sığar. Yani bir kaseti (60 dk.) bir DVD'ye kaydedebilirsiniz. Hatta biraz da yer artar

quote:

Orjinalden alıntı: mephisto28

bende Dorax arkadaşa katılıyorum vcd olarak yazdırdım neticede çıkan görüntü çok berbattı yapacaksan DVD yap hadi dvd writer ın yok diyelim o zaman SVCD yap

zafcey

17 Temmuz 2006; 21:37:41 

ya spot yurt dışı kamera satımı nerede acaba.bana lazim.bana türkiyeden birini söyleyebilirmisiniz

leventcoskun

17 Temmuz 2006; 21:49:45 

Merhaba,
Yardımınıza ihtiyacım var. Daha önce çok az kullandığım ve Yaklaşık 2 yıldır hiç kullanmadığım kameramın üzerinde (DCR-TRV 140E) bekleyen pilim (Infolithium M) şimdi ihtiyaç duyduğumda bir gün boyunca şarj etmeme rağmen şarj tutmuyor ve 1 dakika bile zor çalıştırıyor. Bunu düzeltme şansım var mı yoksa yenisini almam mı gerekiyor? Haftaya da tatile gidicem acil cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
forumnik

17 Temmuz 2006; 23:17:54 

maalesef 2 yıllık pilden hayır gelmez acilen yenisini almanızı tavsiye ederim.

chileeek

18 Temmuz 2006; 13:59:06 

arkadaşlar canon dc10 almayı düşünüyorum lütfen yardımcı olun hiçbiryerde bu makina ile ilgili yorum yok nasıl bir alet bu bileniniz varmı??:((
bu makinada birde sormak istediğim dvdye kaç dakika kayıt yapıyor??? ve hafıza kartı bulunuyormu bu makinada????..yardımcı olursanız cok sevinirim.......

chileeek

18 Temmuz 2006; 14:10:23 

arkadaşlar selamlar hepinize....ben bir canon dc10 almak istiyorum ama hiçbiryerde yorum yapılmamış bu makinaya:( bu makina ile ilgili bildiklerinizi paylaşırsanız cok sevinirim birde bu dvd ye kayıt süresi ne kadar acaba( 30dk mı sadece? )ve canon dc10 da kart kullanılıyormu?...aslında çok bi bilgim yok camera hakkında çünkü epeydir slr fotograf makinası almayı düşünüyordum ama ailem bunu istedi benden:)) yardımcı olursanız sevinirim....bide yeni başladıgım için araştırmaya sorularım size saçma gelmesin:) ama dvd kayıt ediyor mesela ama aynı zamanda kimi makinalarda sd kart da kullanılıyor bunu anlayamıyorum video kayıdı dvd ye yapıyorsa sd karta sadece resimmi atabiliyoruz?...yardım lütfen cevap yazın.....teşekkürler

adıdı

19 Temmuz 2006; 20:27:07 

quote:

Orjinalden alıntı: kımılcık

acil yardım .arkadaşlar sony dcr hc 44 minidv camera aldım, kamera benim için müthiş makina: fakat kamera ile verilen cd picture package cd sini bilgisayarıma kurdum fakat türkçe dil desteği olmadığı için, tabiki lanet okudum,türkiye pazarına yerleşen sony gibi bir dev herhalde türkleri fazla önemsemiyormu ne 8 10 dil var ama türkçe yok. velası kelem kurdum yazılımı ama bön bön bakıyorum .bunun türkçe yaması varmıdır? yada alternatif başka bir yol. çektiğim filmleri ,resimleri pc de kurcalayamıyorum.yardımcı olursanız samimi olarak dua ederim. şimdiden 'ALLAH' razı olsun.

ARKADAŞ PİCTURE PACKAGEYİ UNUT PC DEN TAMAMEN SİL EGER YOKSA IEE 1394 CAPTURE CARD (15-20 DOLAR) AL.İÇİNDE ULEAD 8 PROGRAMI VAR KULLANABİLİRSEN ONU KULLAN VEYA PİNNACLE STUDİO 9 PROGRAMI BUL DAHA BASİT KURULUMDAN SONRA KULLANIMINI KABACA ANLATIYOR BİRAZ KARIŞTIRIRSAN ÇOK ŞEY YAPABİLİRSİN.UNUTMADAN SÖYLEYEYİM GÖRÜNTÜLERİNİ DVD YAP VCD'DEN ÇOK DAHA KALİTELİDİR.EĞER TAKILDIĞIN YER OLURSA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRM. KOLAY GELSİN S E L A M L A R

forumnik

20 Temmuz 2006; 1:30:01 

quote:

arkadaşlar canon dc10 almayı düşünüyorum lütfen yardımcı olun hiçbiryerde bu makina ile ilgili yorum yok nasıl bir alet bu bileniniz varmı??:((

aşağıdaki linkte inceleme var okumanı tavsiye ederim

http://www.letsgodigital.org/tr/news/articles/story_3976.html

YAŞAR ÇELEN

20 Temmuz 2006; 1:52:15 

DVDATE PROGRAMIYLA UĞRAŞTIM OLMADI

GRCFunda

21 Temmuz 2006; 23:07:24 

Merhaba.bi sorunum var yardimci olursaniz sevinirim. Sony DVD 105E aldim.Genel olarak kameradan memnunum. Ama bilgisayarlardan ve kameralardan pek anladigim soylenemez. Sorun su; dvd ye kaydettigim goruntuleri pc ye aktarmak istiyorum ancak bilgisayarim dvd yi bos olarak goruyo. nedenini anlayamadim. yurtdisinda yasadigim icin kameranin turkce yada ingilizce katalogu da yok. simdiden tesekkurler.

ozay43

23 Temmuz 2006; 11:26:34 

sony dcr-hc30e kamera dan görüntüyü ne cd ye nede harddiske aktaramıyorum sony nin verdiği picture package bir işe yaramıyo.bilgisayarımda cd rw ve dvd rw var ama picture package bunları görmüyo dolayısıyla cd ye yazmıyo.cd ye veya harddiske atmanın daha kolay bir yolu var mı?

ozzy
adıdı

23 Temmuz 2006; 21:27:28 

quote:

Orjinalden alıntı: ozay43

sony dcr-hc30e kamera dan görüntüyü ne cd ye nede harddiske aktaramıyorum sony nin verdiği picture package bir işe yaramıyo.bilgisayarımda cd rw ve dvd rw var ama picture package bunları görmüyo dolayısıyla cd ye yazmıyo.cd ye veya harddiske atmanın daha kolay bir yolu var mı?

forumu biraz dikkatli okursanız cevabı bulabilirsiniz. mesela 4 satır yukarısı. kolay gelsin selamlar................

ozay43

23 Temmuz 2006; 21:50:28 

bilgisayarımda 1394 girişi var.1394 grafik kartı ayrımı?

ozzy
byzafer

25 Temmuz 2006; 16:18:24 

Merhaba Arkadaşlar..
Forumda bu konuyu ilk sayfasından itabaren neredeyse okudum..
Yani DV kameralar daha iyi değil mi?
Peki benim almayı düşündüğüm SONY CCD-TRV238E kamera nasıl.. Bunun için yorum yapabilirmisin.
Ben kendi amatör çekimleri Pc ye aktarıp oynamak istiyorum. Peki bu kamera işimi görebilir mi?
Lütfen bana birileri yardımcı olsun estoreden siparişini verecektim son anda size danışmak istedim..
yada bana başka bi kamera önerirseniz sevinir..

Katkılarınız, bilgileriniz paylaştığınız için saygılarımı sunuyorum :)

byzafer
Sayfa:   <<   < önceki  28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SingStar
Sahne sırası sende.
Dark mini type-c
Yeri olmayana, medya bilgisayarı arayana, Dark'dan mini ITX çözüm!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız