Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Cevap: SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PaNZeR_21
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

19 Mayıs 2005; 13:53:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Albayım hc90 ile pc350 arasında fazlabirfark yokanladığım kadarıyla çünkü sony resmisitesinde yer alan tekniközellikler çok benzer pc350 avantajları neler birdeben bana gelen cihazın sorunlu olmadığını nasıl analayacağım örnek görüntü kalitesinde düşüklük kullanılan merceğin değişmesi bunlar varsayım çnkü satıcı garanti veriyorama malları kaçak ne demekistediğimi anlıyorsundur albayım cevabını sabırsızlıklabekliyorum şimdiden tşk
Yavuz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2005; 15:12:37 

Hc90 ile Pc350 arasındaki en önemli fark video performansında. Pc350 bu konuda Hc90.a göre çok daha iyi. Hatta kendi sınıfında olmayan Panasonic NV-GS400.e bile bu konuda oldukça yaklaşıyor. (Panasonic NV-GS400 = 3.750 YTL, Sony PC350 = 2.200 YTL)

DH CITROËN KULÜBÜ için TIKLA
Nikon D300 - Nikon 17-55mm f/2.8G - Nikon 55-200mm f/3.5-5.6 IF ED VR - Nikon SB400 Harici Flaş
ayşegül

21 Mayıs 2005; 10:28:34 

Arkadaşlar sony-HC42E kameramı satıyorum. 10 gün önce aldım. bu iş bana göre değil kullanması çok zor. isteyen varsa mail atsın 800 $ a almıştım. kaset ve çantada benden. hatta İ link Kablomuda vereceğim. sıkıldım bu kamera işinden. akeskin10@hotmail.com

DCR-HC42 Yeni Kullanıcı
asimov

21 Mayıs 2005; 10:38:59 

sevgili yavuz,cevabın için çok teşekkürler.acaba sen dvd recorder kullandın mı? şunun için soruyorum,geçen gün philipsindvr-615 modelinisatıcıya sordum(sanırım tüm dvd recorderler içinde geçerlidir herhalde),başka bir dvd playerdaki orjinal filmide kopyalayabileceğimi çünkü recorder "gördüğünü kaydediyor" dedi.böyle bir şey mümkün mü?şifreyi ekarte ediyor mu?bir de mini dv kasetin 60 dk.da 17 gb veri bulunduğunu duymuştum,bunu 4.7 gb lık boş dvdye aktardığımızda hiç kayıp olmuyor mu?şimdiden tşkklr.

Yavuz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2005; 11:45:54 

Sevgili asimov yasal olmamasını bir kenara bırakırsak dvd recorderlar ya da benim kameram gibi (Mvx25i) Analog/Dijital Converter.i olan kameralar her türlü cihazdan görüntü kaydını mümkün kılar. O arkadaşın da belirttiği gibi dvd recorderlar ya da D/A çeviricisi olan kameralar görüntü sinyallerini kaydederler. Haliyle o anda dvd player.da ya da diğer aygıttaki (örneğin dijital uydu cihazı) görüntü sinyallerini de kaydederler.

Ancak açıkçası bir dvd film kopyalamadığım için dvd filmi kopyalarken alt yazıyı da aynı senkronla kayıt edip edemeyeceği konusunda bir şey söylemem mümkün değil.

Nikon D300 - Nikon 17-55mm f/2.8G - Nikon 55-200mm f/3.5-5.6 IF ED VR - Nikon SB400 Harici Flaş
Yavuz

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2005; 11:57:29 

Sayın Ayşegül,

Bence bu kadar kolay pes etmeyin. Kameranız Hc42e gerçekten iyi bir kamera. Kamerayı kullanmak ya da kameradan görüntü aktarmak aslında hiçte zor işler değil. Eğer kasedi kameraya yerleştirip bir şekilde çekim yapabiliyorsanız bana inanın daha fazlasını da zamanla yapacaksınız.

Ayrıca burada doğuştan kamera konusunda elzem bilgilere sahip kişiler olduğunu hiç zannetmiyorum. Bende 2001 yılında kamera ile tanıştım. Şimdi bile çok fazla bilgiye sahip değilim. Hiç abartmıyorum 4 yılda edindiğim bilgileri 1 haftada herkese gösterebilirim.

Kamera çekimlerinde olsun fotoğrafçılıkta olsun iş gelir bir noktada yeteneğe, düşünce zenginliğine dayanır durur. Üstelik kameranızı satacağınızı belirtmişsiniz ama inanın çok zarar edersiniz. Kameranızı kullanmayacaksanız bile kutusunda dursun samimi söylüyorum biraz sabır ederseniz 1 ay içinde tekrar elinize alıp çekim yapasınız gelir.

Umarım kamera satma fikrinden vazgeçer, elinizdeki cihazın kıymetini bilirsiniz. Geleceği hayal etmek kadar mazideki hatıraları yad etmek.te bir o kadar güzeldir. Şimdi bizim çocuklarımız şanslı olacaklar çünkü ileride kendilerini izleyebilecekler. Ben ne kadar isterdim ki biri benim o hatırlamadığım yıllarımı çekmiş olsun. Bunları da lütfen göz ardı etmeyin.

Saygılarımla...

PaNZeR_21
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

21 Mayıs 2005; 20:17:12 

Albayım size sonuna kadar katılıyorum hiç kimse doğuştan bu işe başlamıyor merak ve azim herşeyin çaresi
ayrıca birkere zevk aldın mı arkası kendiliğinden geliyor bir süre sonra elindeki kamera senin isteklerini karşılamıyor hemen pes etme bencede ayrıca işe çok iyi bir cihazla başlamıssın

Albayım dediğini yaptım çok memnunum tşk şimdi yazılıma yükleniyorum şu efekt meselesi en çok pinnaclede croma key i merak ediyorum yardım alacağım topic bulamadım bu tür konular içinde pir topic açarsanız sevinirim
donjuan77

22 Mayıs 2005; 12:10:23 

Arkadaslar benım daha once kameralar ile ilgili bir tecrubem olmadıgı için sızın bu hizmetlerınızden faydalaıyorum.
Ben dvd ye yazan bır kamera almak istiyorum ve gozume carpan model sony DCR-DVD703E oldu.
Siz ne dersınız. ?
1-tavsıye edermısınız 2-touchpad screen i oldugunu bılıyorum bu acaba bır sorun yaratırımı

savaşçı

22 Mayıs 2005; 17:09:32 

amatörce kısa film çekmek, reklam filmi çekmek amacıyla bu kamerayı almayı düşünüyorum. yorumlarınız beni aydınlatacaktır.

mikrofon özellikleri,
görüntü kalitesi
bilgisayara aktarmadaki kayıp oranı
gece çekim kalitesi vs.

teşekkürler...

calipso

22 Mayıs 2005; 18:19:47 

Selam arkadaşlar.bende sony hc 90 ile panasonic gs 150 arasında kararsız kaldım. Doğubankta fiyatları ikisininde 1000 $ civarında... İLk defa kamera alıyorum.Hangisini önerirsiniz.

erkanbuyukkaya1986

23 Mayıs 2005; 1:09:16 

quote:

sony DCR-HC18E Kameram var usb ile cd ye çektiğim vidoları atıyorum herşey tamam ses yok sebebini bilen varmı ne yapabilirim?

Sana FireWare kartı lazım USB ve üzerinde gelen CD ile birşey yapamazsın

DÜŞÜNÜYORUMDA DÜŞÜNCELERİN EN GÜZELİ,SENİN BENİ DÜŞÜNÜP DÜŞÜNMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN,BENİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ DÜŞÜNMEK OLSA GEREK...
Yavuz

Sisteme Gözat

23 Mayıs 2005; 11:36:16 

Panasonic NVGS150 video performansı bakımından Hc90.dan daha iyidir, ortalama olarak bakıldığında da HC90.dan bir adım öndedir. Eğer senin için video çekimi öncelikliyse kesinlikle NVGS 150.yi tercih etmelisin. Ek bilgi olarak az ışıklı ortamlarda her iki kamera da ortalamanın üzerinde bir başarı gösteriyor.

calipso

23 Mayıs 2005; 16:05:34 

Albayım yardımın için sağol.Ay sonu gelmeden almayı düşünüyordum.Tavsiyeni dikkate alacam.

haygazun

23 Mayıs 2005; 19:26:50 

sevgili arkadaslar,
Sony TRV265E kullaniyorum. Video kayitlari PC'me nasil aktarabilirim, ayrica görüntünün içinden bazi noktalari seçip ( fotograf gibi ) resim albümü olusturmak istiyorum.Bu mümkün mü?mümkünse nasil yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

Yavuz

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2005; 12:40:03 

http://forum.donanimhaber.com/m_1154428/tm.htm - KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA

agalık

25 Mayıs 2005; 3:43:56 

Sevgili Yavuz:
Forum üyelerine yaptığın katkı azımsanamayacak kadar büyük. Kendi adıma teşekkür ederim. Kameram Digital Handycam-digital8, yakalama kartımda da Snazzi. Görüntüleri kameradan DVD formatında kaydedebilir miyim?. Şu an CD kaydedicim saçmalamaya başladı. DVD kaydedici aldığımda bu kayıt işini gerçekleştirebilir miyim?. Ek bir aparata gerek var mı?

SonyDCR-TRV410E DıgıtalHandycam Kamera - Flexy FıreWıre 1394 PCI kart, SkyStar2 TV kartı, WinXP SP2, İntel Pentium1.80GHz işlemci, 256 MB RAM, Leadtek Winfast Titanium GeForce3 128 MB ekran kartı, ZoomX5 ADSL, İntel D850 MW anakart,PHILPS SPD 6000L1 LightScribe DVD yazıcı,
nakka

28 Mayıs 2005; 13:02:27