arkadaslar dun bilgisayarimin kablolarini duzenliyeyim diye oturdum basina actim kasayi.neyse herseyi gayet guzel bantladim felan(psunun dunya kadar luzumsuz kablosu var) sonra bilgisayari actim fakat hic goruntu gelmiyor ekrana.klavyeye bakiyorum isiklari yanip sonmuyor acilista yani o asamaya kadar gecmiyor.neyse simdi kasayi komple soktum uzay kasa modelinde deniyorum halen calismiyor.oyle gozukuyor ki 1 parca cortladi.hangi parca oldugunuda deneyemiyorum su anda yurtta degilim mersinde evdeyim baska masaustu pc yok :(.
Sen en iyisi bir psu al. Dönüştürücü kulanmak çok iyi değil. Orjinalini tutmaz. İmkanın varsa iyi bir psu al. İleride değiştirmen gerekmeyecek şekilde. Tercihan 600 watt ve üstü.
İmzanda zaten 680 watt TT yazıyor. İdare eder. Dönüştürücü neden kullandın merak ettim. Güç girişi takılmadan da ekrana görüntü gelir pc de hasar yoksa. bip bip diye öter ve yetersiz güç uyarısı gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 4 Ekim 2008; 15:37:49 >
Sen en iyisi bir psu al. Dönüştürücü kulanmak çok iyi değil. Orjinalini tutmaz. İmkanın varsa iyi bir psu al. İleride değiştirmen gerekmeyecek şekilde. Tercihan 600 watt ve üstü.
Ne alaka arkadaşım.Binlerce insan kullanıyor.Bunun için yeni power alınırmı. Sorun dönüştürücü aparat falan olamaz.Ha olur nasıl olur kablo kopmuştur,o yüzden.
Arkadaşın problemi başka bir problem.Dediğin gibi ekran kartında sorun olsa öter bip bip biip