Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim, ben bunu çok araştırdım. 2006 yılından sonra yurtiçi kaynaklı tüm sms programları yasaklandı. Ama sizler için çok avantajlı yurtdışı kaynaklı bir site buldum. Hem de Türkçe! Bu siteyle İnternette telefon rehberi oluşturabilir, anında toplu sms gönderebilir, Sms'i farklı bir adla gönderebilirsiniz. Üye olduğunuzda size 20, üye bulduğunuzda 30 kredi veriyor. Ayrıca 18:00 ve 19:00 saatleri arasında ücretsiz sms gönderebilirsiniz. Bu saatlerin dışında kredi smslerinizi kullanabilirsiniz. Mesela bu site ile Avea sms gönderiyormuş gibi çok şaka yaptım. Arkadaşların hepsi mesajların Avea'dan geldiğini sandılar. Paypal hesabıyla çok ucuza ek kredi yükleyebilir, kampanya zamanlarında kampanya kodu ile ücretsiz kredi yükleyebilirsiniz. Harika bir site tavsiye ederim. Ayrıca kredilerinizle türkiye ve yurtdışını arayabiliyorsunuz.
Ben geçen ay kayıt olmuştum. Herhangi bir yamuk yok içiniz rahat olsun. Ama sorun şu ki günde 1 adet mesaj ücretsiz o da reklamlı. + Arkadaşın verdiği linkteki gibi referanslı üye kayıtlarında hatırlamıyorum ama galiba 20 kredi hediye veriyor. Yine hatırlamıyorum ama 1 mesajda 7 kredi gibi bişeydi. Arama özelliğini yeni duyuyorum. Belki yeni bir uygulama olabilir, belkide benim gözümden kaçmıştır. Ama elbet onunda bir kısıtlaması vardır. Günde 1 ücretsiz mesaja bile reklam sıkıştıran adam heralde 1 dakikalık aramanın 45 saniyesine reklam koyar :))
Aramada kısıtlama yok gayetde kaliteli. Sabit hatları 3 krediye arayabiliyosunuz. Yani her kayıt ettirdiğiniz kişi için 30 kredi = 10 dk. lık konuşma kazanıyosunuz. Ancak cep telefonunu aramak 12 kontör. Ben şehir dışında üniversitede okuyorum ailemle görüşürken mükemmel oluyo
Ben kayıt oldum arkadaşın linkinden, gerçekten sms atabiliyo ve konuşabiliyosunuz. Voip servisi tatmin edici. artık sabit hatları ararken içiniz rahat rahat arayabilirsiniz bedavaya. Teşekkürler