İyi günler Şu sıralar notebook almayı istiyorum. Ancak 15.4" olanlar oldukça ağır ve pil ömürleri kısa oyunda oynamadığım için 13.3" almak istiyorum. Samsung'un bu modelini alan var mı acaba? Performans bilgilerini paylaşırsanız sevinirim. Birde 9200 GS ekran kartı giriş seviyesi bir kart sanırım. Autocad, 3d Max gibi programlarda sorun çıkarırmı? İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
Donanım Özellikleri Chip Seti : Intel 965PM Chipset İşlemci / Hızı : Core 2 Duo P8400 2.26 Ghz 3MB 1066MHz Ekran Özelliği : 13.3" / 1280x800 / WXGA Ekran Kartı : Nvidia® GeForce 9200M GS DirectX 10 Sistem Belleği : 2048MB Sabit Disk Kapasitesi : 250GB 5400RPM 8MB Optik Sürücü : DVD Dual Yazıcı Klavye : TR/Q Kablosuz İletişim : Wireless 802.11b/g Bluetooth Özelliği : Var USB (Adet) : 3 FireWire : Var S-Video (TV-Out) : Yok 10/100 Ethernet : Var Pil Ömrü (Saat) : 2 Ağırlık : 2 kg Paket İçeriği : Notebook Yazılım Özellikleri İşletim Sistemi : MS Vista Home Premium
özellikleri bu , pil ömrünün 15.4lerden pek bir farkı yok ne yazık ki
evet burda 2 saat yazıyor ama samsung genel başlığında bilgisayarı alan bir arkadaş yaklaşık 3,5 saat olduğunu yazmıştı. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.
ben 3-4 gün oldu alalı genelde nette zaman harcıyorum şarjı 3 saatin üzerinde gidiyor . Gerci ben daha 3-4 kere boşalttım pili yani tam performansa gecmedi. Tabi bunda yapılmıs olan güç planınında etkisi var. Parıl parıl kullanmassanız ekranı baya bir etkisi oluyor pil ömrüne. Ayrıca chipseti 965PM den daha ileri teknolojisi oldugunu biliyorum.