Test Sistemi Intel Core 2 E8500 Foxconn Black Ops (Intel X48) Sapphire HD4850 Toxic Western Digital 200 GB Power Supply: Xigmatek NRP-HC1201 Soğutma Corsair Nautilus
Yazılım Windows Vista Ultimate x64 SP1 Catalyst 8.8
TESTLER
Cinebench
Pc Mark Vantage
Super Pi
Team Fortress
3D MArk Vantage Testlerdeki ramler:
G.Skill F3-14400CL8D-2GBPI
Artılar 1600 MHz'de yüksek performans Güzel dizayn Uygun fiyat
Eksiler Beraber kullanılan diğer ramlerde oluşan uyumsuzluk yaşanabiliyor.
CSX Diablo3-2000-2GB-Kit
Artılar Bütün hızlarda iyi değerlere sahip Fiyatı Görünüm
Eksiler Yüksek voltaj ihtiyacı
Crucial Ballistix PC3-16000 CL9 EPP
Artılar 2000 MHz 'de bile düşük voltaj gereksinimi 1600 MHz'de yüksek performans Uygun soğutucular
Eksiler Yüksek fiyat 2000 MHz'de değerlerde sapma.
Patriot PVS32G1800LLK
Artılar Yüksek overclok potansiyeli Yüksek performans Uygun fiyat Güzel görünüm
Eksiler Yok
Corsair TW3X4G1600C9DHXNV
Artılar 4 GB kit Yüksek performans Güzel görünüm 4 GB kit için güzel overclok potanisyeli
Eksiler Yüksek fiyat
Mushkin Ascent DDR3-1800 996626
Artılar 1600 MHz'de yüksek performans 1800 MHz'de yüksek değerler Fiyatı Etkili soğutma
patriotun deli ramlari var ancak TR de satilimiyor heralde anakartim destekli olsa hemen alicam ama anakartim desteklemiyor o nedenle almiyorum yoksa modulunu alacagim ins uyum saglanir benim anakartlar supertalent ile hemen hemen ayni ramlar gercekten harika ramlari var
burada benim elimin altinda var aslinda 40 euro dan basliyor ama anakart ile uyumlu olmayinca bir anlami kalmiyora zaten benim icin su anda ram satin alma konusunda sorunum olmuyor akla gelebilecek her rami alabiliyorum cunku bu islerin avrupa ayaginda ki merkezindeyim hollandada
DDR3 sistemleri FSB li sistemde karşılaştırmak saçma. Ram freakansını kontrol etmeden yalnızca FSB ayarı ile yapılan test zaten işlemci ,fsb ve ram artıracağından değerler hep yakın çıkacaktır. 2000 lik ramler fsbnin 500 mhz olması lazım artı çift kalan etkisi var. Ramleri ayırmak için i7 gibi ramlerin direk işlemciye bağlı olduğu ve yalnızca ram hızı değiştrerek yapılan testeler gerekir. Bende drr3 e erken daha