usb stick yada memory card'dan kurman gerek, bir miktar teferruhatlı googledan aratirsan bulabilirsin , ben denemedim ama harici usb cd-dvd'den kurarak cok sorunsuz halledenler var , o alete zaten bir de slim usb-dvd şart aslında.. ama ben hic bir yerde bulamadim....
usb stick yada memory card'dan kurman gerek, bir miktar teferruhatlı googledan aratirsan bulabilirsin , ben denemedim ama harici usb cd-dvd'den kurarak cok sorunsuz halledenler var , o alete zaten bir de slim usb-dvd şart aslında.. ama ben hic bir yerde bulamadim....
vay be demek yok ha iyimisin birader,tövbe tövbe...
kurulumu sorduğunu düşünüyorum ve onun için software olarak bir fark olmayacağını söyledim...
vay be demek yok ha iyimisin birader,tövbe tövbe...
kurulumu sorduğunu düşünüyorum ve onun için software olarak bir fark olmayacağını söyledim...
Seviyemizi biraz daha koruyalım mı ?
Software olarak tabiki değişiklik veya fark yok, ama dur bugün canım sıkıldı Aspire One makineme bir xp kurayim ben denecek kadar kolay bir kurulumu yok. Saatler süren uğraştıran bir iş .. USB ye xp atayim takayım kurayım seklinde degil yani ..
Arkadas komple format atti ise recovery nasil yapar bilemiyorum muhtemelen linuxlu cihaz..